Nu e vina ta că nu ai mașină până la urmă, e vina generației ăsteia din ziua de azi, cunosc mulți băieți care nu au mașină și bărbați care la fel, nu au masină și au iubite/neveste, totul ține de atitudine și gândire.
E adevărat că fetele ăstea care au 18 ani sunt mai necoapte dar o să vină vremea când o să întâlnești o fată mai matură în gândire și chiar o să vă înțelegeți, poate chiar și o relație stabilă, de exemplu eu la 25 de ani am o prima relație și chiar una foarte frumoasă și fata asta mă iubește enorm, nu te gândi că e mai mare decât mine, are 23 de ani dar o să vezi și tu un pic mai încolo că o să dai și fete foarte faine cu care să interacționezi și poate chiar o relație frumoasă iar fetele ăstea care au între 18-20 de ani nu știu exact cam ce vor de aia sunt ele așa dar cu timpul se mai trezesc dar până atunci capul sus și nu-ți pierde speranța, soarele o să iasă și pe strada ta, mult noroc!
Îmi pare rău de faptul că nu ai simțit umorul și ironia. Sigur "am abordat eu greșit discuția". Nimeni nu-i de judecat, mai ales sexul feminin care, prin natura sa, are un instinct mai dezvoltat de conservare. Un așa instinct de conservare legat cu o economie cu 4 anotimpuri și
doar puțin soare, cum este în România, pare să dezvolte așa tipologii. În plus, orice femeie adevărată e normal să-și dorească lângă ea un bărbat adevărat, nu un copil instabil în varii domenii. Și vice-versa. Dacă cineva se plânge de calitatea bărbaților din ziua de azi, să nu uităm ca niște femei i-au crescut. E un cerc vicios, în care pare că toată lumea e vinovată, dar judecata să n-o facem noi. Scopul întrebării mele a fost acela de a "anima seara cuiva" prin trăsăturile enumerate la începutul răspunsului, dar "stilul meu de abordare" e în continuare destul de precar. Mor. O seară făină și multă apreciere!
Tu vorbesti despre iesitul in lumea reala? Stai zilnic pe acest "forum" si nu faci nimic decat sa raspunzi la toata lumea pentru ca te curvaresti in draci si stii totu'.
Observ natura umană, asta fac aici. Asta fac și în lumea reală. Iar pe tine cred că te-a păstrat aici doar sentimentul acela de empatie pe care îl resimți față de neajunsurile celorlalți membrii. Până la urmă, dacă viața era perfectă, nu exista acest forum. Idealistic vorbind, suntem pe TPU pentru a ne ajuta reciproc, precum și numele o susține, nu? Mi se pare că tu asta faci.
Toți pentru unu înseamnă în primul rând compasiune. Nu hate. Am văzut răspunsul unui membru la adresa ta, și-mi place s-o dau așa: oricum ar fi, pentru unii tot nu-i bine.
App, accept lauda unui om cu aceleași trăsături, de la care pot învăța. Nu mă așteptam la un răspuns cald, mi-ai făcut seara mai bună. Și ies și voi ieși, abia m-am mutat în zonă și nu știu pe nimeni.
În zona ta chiar nu stau, dacă între noi se ceartă apusul cu răsăritul, din păcate. Kisses.
Nu banii sunt cei mai importanti, ci fizicul! Bani trebuie sa ai doar ca sa te intreti!
carinutza373 întreabă: