| TooNight a întrebat:

Cum stiu daca cineva ma place sau nu?
Nu as dori raspunsuri gentongueai daca sta pe langa tine.laughing Ca o gramada stau pe langa mine, toti ma >plac:laughing.

Răspuns Câştigător
| pikaღ a răspuns:

Pai eu cred ca se uita cu un motiv la tine e evident ca te place si crede-ma ca si el stie ca tu il placi incearca sa fi indiferenta o sal inebuneasca gestul tau, pana la sfarsit o sa primesti un kiss

13 răspunsuri:
| Codrynutza a răspuns:

Buna! El/ea se uita mult la tine sau te ivita?

| Codrynutza a răspuns (pentru Codrynutza):

Evita*

| TooNight explică (pentru Codrynutza):

De uitat,sincer,se uita,pentru ca este in grupul meu de prieteni, si nu, nu ma evita, si cateodata vine pe la mine pe la banca, si parca-s il al 9-lea cer cand ii vad ochii:X. Nici nu stiu daca se uita, pentru ca oricum ii am ochii intipariti in cap si nu mai pot scapa da ei! Eu il plac, dar vreau sa stiu daca si el ma place:X.

| pikaღ a răspuns:

Pai ''gramada'' aceea poate iti sunt doar amici, eu cred ca are ea/el o provire proprie hypnotized

| pikaღ a răspuns:

Ce dragutzzzz

| TooNight explică (pentru pikaღ):

Ii ellaughing Si se uita la mine parca as fii masina strainalaughing.Eu ce sa mai spun, sau sa fac?laughing

Ii foarte dragut, daca m-ar place si elbig grin.Eu is innebunita dupa el, da el dupa mine...nu stiuthinking

Mersi de incurajare!:* Asta vruiam sa aud!laughing:*

Răspuns utilizator avertizat
| TooNight explică (pentru MishuCuc):

Problema ta?smugPrefer sa tin pentru minekissSi nu-i de ras!

| claudia_4698 a răspuns:

Dar tu pe cine placi?
Toti te plac ca prietena dar daca tu dai semne ca iubesti o anumita persoana poate poate...

| Kairon a răspuns (pentru pikaღ):

Si sa spunem ca o fata e indiferenta cu tine deci vrea sa ma inebuneasca sau cum? big grin?

| pikaღ a răspuns (pentru Kairon):

Exact vezi ca sti