| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as #%$^ cu el toata ziua, m-as trezi foarte dimineata pentru asta, si am face cel mai tare f... i din istorie, cat pentru trei ani...
Apoi l-as conduce la aeroport, l-as saruta de ramas bun, as merge acas as plange un pic de dor, apoi seara as iesi la agatat prin cluburi, ca doar nu o sa stau trei ani fara *&$@, ca si el i-o spune lu mutu ca sta trei ani abstinent, cast, fara *&$%@ pana se intoarce la ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultima zi..cred ca ia-si arata cat de mult il iubesc si k nu conteaza distanta dintre noi;indiferent de kt sta eu o sa il astept..si ca sa fiu mai concreta cred k in ultima zi o sa facem "lucruri" cat penrtu 3 ani :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultima zi..cred ca ia-si arata cat de mult il iubesc si k nu conteaza distanta dintre noi;indiferent de kt sta eu o sa il astept..si ca sa fiu mai concreta cred k in ultima zi o sa facem "lucruri" cat penrtu 3 ani :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultima zi.cred ca ia-si arata cat de mult il iubesc si ca nu conteaza distanta dintre noi; indiferent de cat sta eu o sa il astept.si ca sa fiu mai concreta cred ca in ultima zi o sa facem "lucruri" cat penrtu 3 ani :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac eu as pleca in strainatate pentru o perioada asa de lunga ultima zi alaturi de persoana iubita as transforma-o intr-o zi de neuitat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cred ca ar fi foarte greu, cred ca as plange intruna si i-as spune cat de mult il iubesc si ca mi-as dori sa nu vina clipa cand trebuie sa plece. I-as spune ca acolo unde va fi mereu va fi in inima mea, acea zi as dori sa treaca foarte greu si sa nu ma mai despart din bratele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las intreba daca banii intra lunar in cont, si totodata las mai ruga sa ma anunte cu 24 ore inainte cand vine acasa.bineinteles nu inainte sa eu trag bine bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca este iubitul meu as pleca si eu cu el in strainatate altfel nu as putea trai fara el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea referitor la intrebarea ta acum depinde si ce rel ai cu el de cat timp dureaza si ce sentimente aveti, spre exemplu eu sunt casatorita de 6 ani si daca sotul trebuie sa plece nu a-si sta pe ganduri si a-si pleca cu el pentru ca daca e iubire restul vine de la sine si daca il iubesti mult pacat sa pierzi aceea iubire. Daca sunteti doi viata este mai usoara si mult mai frumoasa sa stii ca orice s-ar intampla ai alaturi de tine un suflet bun si pe cineva care te iubeste.deci daca va iubiti mult va descurcati oriunde si in orice situatie. sper ca te-am putut ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As petrece ultima zi cu el la maxim ma-s plimba peste tot iar seara as lua o cina romantica de neuitat cu el apoi mas duce si intr-o discoteca. eu asa cred ca e cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-am distra si am merge la o petrecere sau la o cina romantica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E sigur ca se va termina ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuen-i orice ca oricum nu-l mai vezi. Trebuie sa te gandesti deja la ce urmeaza. Eu abia astept sa te consolez si pe tine! Da un semn si te contactez! - Adysoft

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fACE CE VREA EL SAU SA NE PETRECEM ULTIMA ZII CA UNELE CARE NU LEAM FACUT SI CEVA DISTACTIV CARE NU AM FACUT NICIODATA SI SA FACEM IMPREUNA UN ALBUM FOTO SAU ALT ALBUM CARE SA-MI ADUCA AMINTE DE EL CHIAR DACA ESTE PLECAT.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea,
Fă rapid bagajul si pleaca împreuna cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as gasi pe altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As trai-o din plin.stiind ca e ultima zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face tot ce mi-am dorit sa fac cu el dar am tot amanat. mi-as petrece fiecare clipa a zilei cu el .de dimineata pana a doua zi. i-as spune tot ce am pe suflet si as face din aceasta ultima zi o zi perfecta .de neuitat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mintea mea nu ar fi cel mai frumos monent... dar se intampla. As sta toata ziua lipita de el si l-as convinge cat de mult il iubesc si ca il voi astepta, apoi vom face dragoste happyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajutindu-l sa isi faca bagajul. Logic. Iar in sentimental, asi discuta un plan de viitor pentru ca 3 ani pot fi + -. Sex, pupici,... probabil normal dar IMPORTANT e ca pentru a pleca,(pentru 3 ani), voi stiati, cred, mult mai din timp.Asa ca ULTIMA ZI... diximen@lycos.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sai fac toate poftele se ne imbratisam .nu stiu dar ceva de genul asta. dar tot nu l-as lasa sa plece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as petrrece ultima zi alaturi de iubitul meu in aer liber, doar noi doi, stand si labarind...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi o alta zi normala: dragoste in priviri, cafeaua de dimineata, atentia speciala pe care i-o acord in fiecare zi, ca si cum ar fi ultima zi traita pe pamant. Eu traiesc fiecare zi impreuna cu iubitul meu ca si cum ar fi ultima zi... Asa ca fiecare zi e speciala: Rabdare, dragoste si credinta... asta ii doresc Ioanei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AS MERGE LA COFETARIE...NE-AM PLIMBA DE MANA, SARUTANDU-NE MEREU... IAR APOI VA URMA O NOAPTE FIERBINTE DE NEUITAT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca prietenul meu ar pleca in strainatate si ar trebui sa stea 3 ani, in ziua de dinaintea plecarii i-as face toate mofturile, as merge cu el la un suc si alte alea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ash trezi la ora 5 dimineata impreuna cu el as face o cafea as sta nu mai mult de 20 de minute la cafea doar cu el in casa uitanduma atent la figura sa pentru a nu imi lipsi in cei 3 ani apoi l-as lua in brate si as sta asa vreo 2 ore uitandu-ne la un film as cauta in toate ziarele si pe net evenimente de la ora 10 dimineata pana seara la 22 de dimineata daca nu as gasi nimic m-as duce cu el in herastrau sau un parc mai mare pana la pranz la . La pranz as merge la un restaurant romantic sa nu imi lipseasca nici dragoste lui . Dupa amiaza m-as duce tot la o expozitie sau ceva de genul ori inca un film asa de dupa amiaza la cinema . Seara m-as duce intr-un club sau la o piesa de teatru sau de ce nu la o terasa sa luam cina impreuna apoi m-as duce acasa m-as imbraca in pijamale si m-as culca in bratele lui pana dimineata cand va pleca stiind ca am trait o zi de neuitat in prezenta lui care imi va ramane 3 ani linistit in minte . Aaa si din ora in ora i-as spune ca il iubesc si ca imi va fi tare dor de el .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as trezi la ora 5 dimineata impreuna cu el as face o cafea as sta nu mai mult de 20 de minute la cafea doar cu el in casa uitanduma atent la figura sa pentru a nu imi lipsi in cei 3 ani apoi l-as lua in brate si as sta asa vreo 2 ore uitandu-ne la un film as cauta in toate ziarele si pe net evenimente de la ora 10 dimineata pana seara la 22 de dimineata daca nu as gasi nimic m-as duce cu el in herastrau sau un parc mai mare pana la pranz la. La pranz as merge la un restaurant romantic sa nu imi lipseasca nici dragoste lui. Dupa amiaza m-as duce tot la o expozitie sau ceva de genul ori inca un film asa de dupa amiaza la cinema. Seara m-as duce intr-un club sau la o piesa de teatru sau de ce nu la o terasa sa luam cina impreuna apoi m-as duce acasa m-as imbraca in pijamale si m-as culca in bratele lui pana dimineata cand va pleca stiind ca am trait o zi de neuitat in prezenta lui care imi va ramane 3 ani linistit in minte. Aaa si din ora in ora i-as spune ca il iubesc si ca imi va fi tare dor de el.