Este coleg cu mine in aceeasi scoala.anul trecut ne-am pus impreuna... dar acum nu mai suntem din pacate
Intr-un restaurant, coincideam aproape mereu. si dupa sase luni un prieten dea-l lui ne-a pezentat. si... am ramas impreuna.
Acum 15 ani l-am intalnit pe sotul meu la liceu, am fost colegi de clasa, apoi de banca, apoi am fost prieteni... si de 13 ani suntem impreuna... de 3 ani suntem casatoriti si aveam o fetita de 3 ani...
Intr-o zi de vara, eu veneam de la servici si el de la bucuresti acasa la el si ne am intalnit intamplator pe strada si ma invitat la un suc si eu l-am refuzat si el a insistat pana ma castigat si acum santem impreuna de cinci ani si ne iubim ca in prima zi si acum si santem fericiti...
Intr-un bar din Bucuresti. la bere. Si ce ma bucur ca am stat de vorba atunci ore in sir. acum avem un an de casnicie.
...in gara.si de atunci melodia "hai vino iar in gara noastra mica"-gabriel dorobantiu
Eu mi-am intalnit partenera intr-un club, datorita la o cunostinta mai veche... :X
Pe chat(de pe telefon), cu toate ca invatam amandoi in acelasi liceu dar nu ne vazusem pana atunci
Ointrebare de curios.Eu am intilnit partenera printr, o prietena comuna, a venit la mine si a uitat sa mai plece azi avem doi copiii frumosi si multumesc LUI pentru.asta.
Eu il mai vedeam pe strada si mi se parea dragut, apoi i-am cerut la o prietena id lui si asa am vorbit cu el, dupa vreo cateva luni, am fost impreuna de mai multe ori da acum nu mai suntem:*
anonim_4396 întreabă: