Sincer! *nu ca sa fiu rautacios*! Nu mas simti prost pentru ca daca ma iubeste stiu ca nu ma inseala, deci ar fi fun si nu as sta ca un prost in casa bocind ca mi-e dor de iubi
Oribil. Dar nu vreau să îi stric distracţia pentru faptul că îmi este dor deoarece aş putea crea o dispută şi s'ar supăra. Îl las să îşi facă de cap doar în limitele bunului simţ şi apoi acasă profit de venirea lui să îmi vărs toate sentimentele care le-am avut cât timp a fost plecat în excursie.
Nu e ceva normal. din contra arata dependenta ta fata de un om ceea ce e f rau si distrugator unei relatii.
eu zic sa revii la sentimente mai normale, sa ti controlezi starile astea anormale si sa iti ocupi viata cu ceva. e clar ca ai mult timp liber
Eu nu plang cand prietenul meu se distreaza, tu plangi pentru ca probabil esti geloasa.
Nu prea placut. Incearca sa iesi cu alti prieteni buni pana se intoarce el/ea. Sigur si el/ea se gandeste la tine.
Am avut nenumarate momente de genul asta, si m-am simtit penibil.Cel mai greu este ca persoana respectiva nici nu-si aminteste de tine, e dureros.
Dar toate sunt pina la un timp, roate se mai intoarce, in cazul meu s-a intors.
Daca zici ca plang ca mi-e dor de ea cum as putea sa ma simt? Doar nu plang de fericire nu? Normal ca m-as simti prost, dar as trece pana la urma peste...
Cu totii am trecut prin asta la un moment dat... si trebuie sa recunosc : e groaznic
De toate prastia..Frate e nasol treci peste gaseste prieteni pe "masura taa"
Nu este placut...dar totusi nu poate sta lipit/a de tine... Vorba aia:"Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plec si va veni inapoi."
Sper sa nu ma iei in ras
Tu cum te-ai simti sa plece 1 an de zile si sa isi gaseasca alta cand tu stai si il astepti? stai linistit(a) ca nu e cel mai rau lucru care se poate intampla
anonim_4396 întreabă:
adriana543768654567895334 întreabă:
DiamanteleSeSparg întreabă: