| Sfinnx a întrebat:

Cum v ati simti daca prietenul/prietena voastra s ar duce intr o excursie si sa stiti ca se distreaza de minune, pe cand tu plangi ca iti e dor de el/ea si uita de tine.

20 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cum sa te simti, cel mai deznadajduit de pe fata de pamant.

Răspuns utilizator avertizat
| AaaMoods a răspuns:

Sincer! *nu ca sa fiu rautacios*! Nu mas simti prost pentru ca daca ma iubeste stiu ca nu ma inseala, deci ar fi fun si nu as sta ca un prost in casa bocind ca mi-e dor de iubi happy

| Sfinnx explică (pentru AaaMoods):

Dar nu e vb de inselat.e pur si simplu o intebare..gandeste`te.

| drogh a răspuns:

Oribil. Dar nu vreau să îi stric distracţia pentru faptul că îmi este dor deoarece aş putea crea o dispută şi s'ar supăra. Îl las să îşi facă de cap doar în limitele bunului simţ şi apoi acasă profit de venirea lui să îmi vărs toate sentimentele care le-am avut cât timp a fost plecat în excursie.

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu e ceva normal. din contra arata dependenta ta fata de un om ceea ce e f rau si distrugator unei relatii.

eu zic sa revii la sentimente mai normale, sa ti controlezi starile astea anormale si sa iti ocupi viata cu ceva. e clar ca ai mult timp liber

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Ciuda si nervi.Dar pe-o parte bucurie ca se simte bine.

| Pinocchio a răspuns:

Eu nu plang cand prietenul meu se distreaza, tu plangi pentru ca probabil esti geloasa.

| kzd a răspuns:

Nu prea placut. Incearca sa iesi cu alti prieteni buni pana se intoarce el/ea. Sigur si el/ea se gandeste la tine.

| nowar a răspuns:

Aiurea,m-as simti aiurea

| ellaells a răspuns:

Probabil m-as gandi ca trece si asta, doar nu o sa dureze o vesnicie happy

| ErickEmil a răspuns:

M-as juca DotA, si m-as distra mai bine decat el laughing

| Alisayer a răspuns:

Am avut nenumarate momente de genul asta, si m-am simtit penibil.Cel mai greu este ca persoana respectiva nici nu-si aminteste de tine, e dureros.
Dar toate sunt pina la un timp, roate se mai intoarce, in cazul meu s-a intors.applause

| TheGenius a răspuns:

Nu mai fi așa geloasă, lasă băiatul să se distreze.

| Casper003 a răspuns:

Daca zici ca plang ca mi-e dor de ea cum as putea sa ma simt? Doar nu plang de fericire nu? Normal ca m-as simti prost, dar as trece pana la urma peste...

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Cu totii am trecut prin asta la un moment dat... si trebuie sa recunosc : e groaznic sad

| DeFaq a răspuns:

Rauuuu.dar as consola asta cu o inghetata rece

| Andr33a123 a răspuns:

De toate prastia..Frate e nasol sad treci peste gaseste prieteni pe "masura taa"

| VladAlex1956 a răspuns:

Nu este placut...dar totusi nu poate sta lipit/a de tine... Vorba aia:"Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plec si va veni inapoi."
Sper sa nu ma iei in raslaughing

| DianaIuliana a răspuns:

Tu cum te-ai simti sa plece 1 an de zile si sa isi gaseasca alta cand tu stai si il astepti? stai linistit(a) ca nu e cel mai rau lucru care se poate intamplawinking