Nu prea placut. Incearca sa iesi cu alti prieteni buni pana se intoarce el/ea. Sigur si el/ea se gandeste la tine.
Eu nu plang cand prietenul meu se distreaza, tu plangi pentru ca probabil esti geloasa.
Am avut nenumarate momente de genul asta, si m-am simtit penibil.Cel mai greu este ca persoana respectiva nici nu-si aminteste de tine, e dureros.
Dar toate sunt pina la un timp, roate se mai intoarce, in cazul meu s-a intors.
Tu cum te-ai simti sa plece 1 an de zile si sa isi gaseasca alta cand tu stai si il astepti? stai linistit(a) ca nu e cel mai rau lucru care se poate intampla
De toate prastia..Frate e nasol treci peste gaseste prieteni pe "masura taa"
Sincer! *nu ca sa fiu rautacios*! Nu mas simti prost pentru ca daca ma iubeste stiu ca nu ma inseala, deci ar fi fun si nu as sta ca un prost in casa bocind ca mi-e dor de iubi
Nu este placut...dar totusi nu poate sta lipit/a de tine... Vorba aia:"Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plec si va veni inapoi."
Sper sa nu ma iei in ras
Daca zici ca plang ca mi-e dor de ea cum as putea sa ma simt? Doar nu plang de fericire nu? Normal ca m-as simti prost, dar as trece pana la urma peste...
Oribil. Dar nu vreau să îi stric distracţia pentru faptul că îmi este dor deoarece aş putea crea o dispută şi s'ar supăra. Îl las să îşi facă de cap doar în limitele bunului simţ şi apoi acasă profit de venirea lui să îmi vărs toate sentimentele care le-am avut cât timp a fost plecat în excursie.
Nu e ceva normal. din contra arata dependenta ta fata de un om ceea ce e f rau si distrugator unei relatii.
eu zic sa revii la sentimente mai normale, sa ti controlezi starile astea anormale si sa iti ocupi viata cu ceva. e clar ca ai mult timp liber
Cu totii am trecut prin asta la un moment dat... si trebuie sa recunosc : e groaznic
anonim_4396 întreabă:
adriana543768654567895334 întreabă:
DiamanteleSeSparg întreabă: