| Awesom a întrebat:

Cum va intelegeti cu mama fetei cu care sunteti(soacra)? Pe mine pur si simplu nu ma suporta,desi cu tatal ei ne intelegem foarte bine e si el stelist ca mine si ne uitam impreuna la meciuri, dar mama ei e rea cu mine.Se poate imbuna? Daca da cum? Daca nu, de ce? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu stau de 11 ani la soacra; ori nu o bagi in seama deloc ori nu ii dai atentie chiar deloc; iai si ei niste flori dar nu cu sot.

11 răspunsuri:
| SAMM0603 a răspuns:

Stiu ca nu sunt baiat dar as vrea sa raspund big grin
Stii vorba aia : Daca nu te vrea tatal, esti un rebel Daca nu te vrea mama, ai dat de dracu.laughing
Nu neaparat. Femeia se schimba mai repede ca barbatul si daca tu o iubesti si insisti sa ramai cu ea, mama "soacra" isi va schimba parerea. Poate ea crede ca nu sunteti pregatiti, ca ea e prea mica sau ca tu esti un baiat "rau","golan". Cand te mai duci la prietena ta, spune-i mamei ei : saru'mana, ii poti duce si o floare. Cand ai ocazia sa fii singur cu ea sau sa poti vorbi cu ea, fii deschis si spune-i cat de mult o apreciezi pe fata ei si cat o iubesti. Poate inca o crede
"fata mami cea micuta" si ce asta nu o vrea in preajma unui baiat. Tu trebuie sa-i demonstrezi ca o iubesti, o protejezi si asa vei face mereu. happy

| Arthur a răspuns:

Am o idee...

| georgiana1316 a răspuns:

Bine,pentru ca e bine...

| Awesom explică (pentru SAMM0603):

Eu nu sunt golan, mama ei ma cunoaste de mult dar ne intelegem ca sarea in ochi sau otetul in lapte, inca ceva suntem de aceeasi varsta si eu si fata ei.Bancurile in cazul ei se adeveresc.

| SAMM0603 a răspuns (pentru Awesom):

Aaa. Poate gandeste ca esti prea mic sa ai tu grija de fata ei. Sau poate e genul ala mai demodat : fata mea trebuie sa aiba un prieten abia dupa facultate/liceu. Probabil mama ei este speriata de ceea ce ar putea pati fata ei, dezamagire inselare sau ceva semanator. Tu nu trebuie sa renunti ca daca renunti o sa zica : vezi fata mea, am avut dreptate. Nu era pentru tine ..etc
Tu trebuie sa lupti pentru ea si sa-i demonstrezi ca o iubesti si vrei sa o protejezi si ca esti in stare :*

| Awesom explică (pentru SAMM0603):

Bun atunci dar amandoi suntem la facultate si stam impreuna, dar ea e legata mai mult de mama ei.Sa-ti spun ceva ea e bucatica rupta din mama ei.

| IsabelaIssa a răspuns:

Daca cu tatal ei te intelegi bine. poate ea nu isi mai suporta sotul ca sta la meciuri si mai stiu eu ce, si poate ca nu vrea un barbat asa si pentru fata ei. Incearca sa stai de vorba cu ea, sa ii duci cate un cadou, flori, o atentie.Se va schimba.

| Awesom explică (pentru IsabelaIssa):

Crede-ma ca ea nu sta de vorba.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Awesom):

Atunci trimite-i mici atentii din partea tawinking sigur nu le va refuza!

| Awesom explică (pentru IsabelaIssa):

Crede-ma ca i-am facut si cadouri mai toate au fost acceptate dar cu injuraturi printre dinti si mai ales toate au ajuns in gunoi.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Awesom):

Atunci evita sa te mai duci in vizita. Te intalnesti cu iubita unde poti. Pana la urma ce ai facut atat de grav de nu te suporta deloc?