anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va intelegeti cu soacrele, baieti? Dar voi, fetele, cu socrii?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Sper ca.bine! cred ca cel mai important este respectul. Atata vreme cat nu-i dai impresia ca "i-ai rapit fiul", cred ca este ok. As intelege-o, ca este "baiatu` mamei" si oricat ai vrea [tu ca sotie a lui, este imposibil sa nu-i acorde si ei atentie]. Dar de vreme ce si ea s-ar comporta, onorabil, n-as deconsidera-o, ci as incerca sa am o relatie cat mai apropiata happy
A, si peste asta nu as putea sa trec. daca va exista o "ocazie" in care sa ma cert cu soacra mea, iar fi`su n-ar avea ceva de zis [in favoarea mea, evident]...atunci, situatia ar deveni mai coplicata. N-as trece cu vederea!

14 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Din pacate nu mai traiesc, dar nu am avut probleme niciodata cu ei, adevarul e ca nu am stat impreuna, am locuit in localitati diferite, poate si din cauza asta.

lolita
| lolita a răspuns:

Socru nu am, si cu soacra ma inteleg de minune, ea nu are fete si deocamdata sunt singura nora. cu toate ca nu avem aceeiasi nationalitate, niciodata nu a zis ca nu este de acord cu relatia noastra. din prima zi s-a purtat ca si cu o fiica cu mine. cred ca am avut noroc.

| Leea1234 a răspuns:

M-AS intelege bine cu socra-miu! dar isi baga nasul, hoasca de soacra-mea, si strica situatia! asa ca nu am o relatie foarte buna cu el, din cauza ei! la inceput ma consumam, acum ma doare-n cot de vorbele lor!

| Swabia a răspuns:

Pot sa te intreb cine e acela din poza ta de la avatar? Cumva Stalin?big grin

| giulia_6563 a răspuns:

Eu ma inteleg extraordinar de bine sunt considerata si rasfatata ca si copilul lor, maa iubesc si ii iubesc in egala masura daca am o problema ma duc si dicut cu ei ma ajuta in toate se bucura si sufera o datata cu mine.nu stiu cati dintre voi se inteleg bine cu socrii eu una ma simt norocoasa, sper si imi doresc ca si tu sa ai parte de o astfel de familie.mult noroc

| machupicchu a răspuns:

Ideal ar fi sa nu locuiti impreuna. si atunci va veti intelege minunat... "Cat mai rarut... e mai dragut."

| Yly a răspuns:

Excelent..mai ales k eu si soacra sunt nascute in aceeasi zi, iar socru mi-a zis ca de ziua mea imi da un cutit mare sa am grija de fiu-solaughing

| ele30 a răspuns:

La inceput a fost greu nu prea m au acceptat dar dupa 10ani de la casatorie sunt apreciata si asta dupa ce s-a casatorit si cumnatul meu si a vazut alta nora cum e.Si sincer undeva poate a meritat ca cineva sa ii deie peste nas. Dar acum mie bine si sotul tot timpul a tinut cu mine cred ca si asta conteaza mult.Bafta si tie

| canarita a răspuns:

Ce este cu acest id si de ce l-ai ales?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca nu i'am cunoscutlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne. de ce miai chinuit soacra patru ani cu paralizie in pat? acum ai chemat-o la tine luna trecuta ce ai uitat? da de ce ai chinuito si nu ai lasto sa se bucure de nepotei? ca macar atata merita saraca la viata care a dus-o? acum odihnesteo in pace impreuna cu dreptii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu nu esti cel ce le stie pe toate? Soacra, socrul, sunt parintii sotului asa ca trebuie respectati, de-l iubesti pe el, ii iubesti si pe ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o vorba; Ca mita-n fierarie.Am invatat fiecare care sint prioritatile si ne vedem de treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu soacramea nu am nici o problema, ne intelegem perfect, suntem cele mai bune prietene...cu socramiu e km aiurea k e km disperat si km certaret... drept pentru care ma enerveaza foarte des...si cu toate k incerc sa-l ignor...nu pot tot timpul k la mine se plange de toate...stau cu ei in casa... dar nu stiu ce sa fac sa nu mai fie asa...ma puteti ajuta?

Întrebări similare