Din moment ce esti maritata, ce te mai intereseaza sa se uite barbatii dupa tine sau sa iesi in evidenta (poti iesi in evidenta si fara decolteu pe afara).
Sunt femei care se imbraca sexy si in casa si pe strada pentru ca asa e stilul lor, pur si simplu asa s-au imbracat dinainte de a se marita. parerea mea e ca, pentru familie e mult mai bine ca femeia sa iasa in public imbracata decent, cat sa nu atraga intentionat privirile barbatilor, din respect pentru sot. Acum nu zice nimeni sa iasa femeia afara cu sacul pe ea doar pentru ca s-a maritat..sotul a stiut dinainte care e stilul ei vestimentar. Noi ca femei trebuie sa fim *doamne* in societate, sa aratam ca avem si creier nu doar forme.
Am sa ți răspund fără sa fac excepții. Femeile europene sunt îngrijite și se aranjează fiindcă ies în societate și e ceva normal, atât bărbații cât și femeile din Europa o fac fiindcă tine de educație și gust. Iar acasă aleg sa stea în haine comode nu rele cum spui tu. Eu stau acasă în colanți și pe strada în blugi de exemplu. Burka nu și are rostul la musulmance, ele o poarta doar pentru a nu stârni sexul opus, asa e religia lor, de parca bărbații nu se pot controla sau sunt animale dacă vad femei îmbrăcate normal, eu asta o vad ca pe o jignire pentru bărbații din tarile lor și pentru ele ca pe o povara ca nu cred ca ție ți ar plăcea vara la 40 de grade sa fii acoperit din cap pana în picioare de niște haine negre, de aia ii fac înapoiați din punctul asta de vedere. Și scuza ma niște femei care nu muncesc și stau acasă cum vrei sa le numesc dacă nu puturoase? E ușor sa stai acasă sa fii întreținută dar au și ele cap pot sa l folosească nu vorbesc de cele care au probleme de sănătate și nu pot muncii Cele care muncesc și își câștiga banii lor tot respectul.
Greșit! Și femeile musulmane ies în societate, doar ca la ele nu vei întâlni grupuri mixte. Și ele au prietene cu care merg la shopping, în parc la cinematograf, opera, etc. Doar ca ele nu ies niciodată cu grupuri in care sunt și alți bărbați. Fie ies cu familia lor (părinți, frați, surori), fie cu soțul si/sau copiii, fie cu prietene tot femei. Asa ca argumentul tău ca femeile europene se îmbracă sexy pentru ca au viață socială, ma duce cu gândul la altfel de viață socială...
Mai mult de atât și ele muncesc. Mai sus ți-am scris ca am atât colegi cât și colege musulmane la muncă. Excepție fac femeile musulmane cu foarte mulți copii și cele extrem de bogate, ca cele din Arabia Saudită, care nu au nevoie sa muncească pentru ca au de toate.
Femeile europene "au educație și gust" adică vrei sa zici ca cele musulmane nu au? Cum poți sa discriminezi cu atâta ură?
Spui ca tu în casă stai în colanți. Nu cumva ai colanți "de casă" care întâmplător sunt mai vechi, sau pătați, etc. și colanți de strada care sunt mai buni? Și oricum tu nu intri în discuție, pentru ca discuția era despre femeile măritate.
Spui că femeile musulmane poartă burka pentru că bărbații musulmani sunt niște animale. Vrei sa ști care este procentul de violuri în lumea araba? De peste 100 de ori mai mic decât în România! Deci unde sunt mai multe "animale"?
Te ambitionezi sa le numești puturoase pentru ca sunt la fel ca tine, vad ca ai o problema cu fetele virginie, cu femeile musulmane, cu bărbații și în general cu cine este diferit de tine. Asta este FOARTE GRAV!
Nu cred ca înțelegi ce scriu. Tu vorbești despre părțile lor bune dar nu ști câte femei musulmance suferă de abuzuri la ele în familie, nu ști ca în unele tari bărbații care nu au bani nu se pot căsători, nu ști ca femeile tinere se vând unor bărbați bogați bătrâni, și nu ști ca ele nu au anumite drepturi ca sunt arestate dacă își scot valul sau conduc mașini sau se duc în locuri mixte. Și dacă sunt în locuri mixte ce se întâmplă se fac orgii? O europeanca sta acasă mai sexy îmbrăcată fiindcă nu simte nevoia sa stea cu sutien sau haine decente și nu as umbla în fata iubitului cu colanți vechi sau pătați decât dacă sunt chiar sinura în casa și nu ma vede nimeni. Nu as purta colanți pe strada fiindcă sunt de prost gust și sunt pentru sport și mi se pare și o îmbrăcăminte ieftina În fine nu e vorba de mine aici. Ar fii absurd sa stau în casa în tocuri și haine de ocazie, nici ele nu cred ca stau asa Eu personal ce am văzut în tara noastră de exemplu, erau femei mussulmsnce care mi se păreau gălăgioase și cu doi trei copii după ele și fără sa fac discriminare nu mi plăcea genul asta de educație, nu urăsc nicio rasa doar ca nu pot fi de acord cu tine. Mie mi se pare ca tu vorbești de excepții. În tarile Arabe au fost cazuri de fete violate și tot ele condamnate știu și un caz de o femeie condamnata la moarte. Eu nu am nimic cu virginele dar sa fie asa datorita alegerilor lor nu de frica ca vor fii omorâte. În plus eu militez pentru libertate atât. Nu sa hotărască religia sau un bărbat pentru mine. Tu vrei sa spui ca o femeie trebuie sa se îmbrace în Burka. Și ma acuzi pe mine de răutate.
Eu nu am spus niciunde ca o femeie trebuie sa se îmbrace obligatoriu în burka, dar nici nu condamn întreaga civilizație araba pentru asta! Ți-am mai explicat ca ele se îmbracă asa pentru că așa doresc ele, pentru ca asa sunt crescute de mici, la fel cum scoțienii se îmbracă în fuste pentru ca au moștenit acest obicei din generație în generație, nu pentru ca ii obliga cineva. Iei știrile de la ora 5 din tarile Arabe și le transformi în majoritate. La fel fac și ei, cum crezi ca sună pentru ei știrea cu cei 7 violatori din Vaslui care au scăpat cu mai puțin de 2 ani de închisoare, uni chiar nu au făcut deloc? Este acest caz definitoriu pentru România? Evident ca nu, la fel cum nu este nici cazul menționat de tine definitoriu pentru tarile musulmane. Într-adevăr s-au produs multe atrocități în tarile Arabe care au fost măcinate de război, dar nu despre asta este vorba. Ce atrocități au făcut rusi și ungurii în timpul celor 2 războaie mondiale? Dar ne despre asta era vorba în întrebarea mea, ci despre îmbrăcămintea europeana vs. cea din middle east la femeile măritate. Spui ca nu le discriminezi, dar le consideri needucate, gălăgioase, puturoase și înapoiate. Cum vine asta?
Adevarul e ca e super misto sa speli vase si sa dai cu aspiratorul in bustiere si pantaloni pe jumatate de buca sau in blugi sau rochii. Te simti super sexy.
Araboaicele stau in vesmintele alea si in casa. In caz ca nu stiai. Nu stau in rochii sau despuiate in casa. Au intr-adevar costume sexy pentru nopti mai...interesante dar nu stau in ele prin casa.
Eu stau in colanti in casa si maieu/tricou. Sau vara pantaloni scurti si maieu.
Iar pe strada nu am iesit niciodata cu imbracaminte prin care mi se vad buzele sau mi se revarsa sanii sau mai stiu eu ce. Nici cand eram singura, nici acum.
"Burka" înseamnă in limba lor acoperământ, pe care îl folosesc doar în exteriorul casei si acasă când așteaptă oaspeți din afara familiei. Repet, am colegi și colege musulmane la munca și asa zic ei. În plus am văzut de nenumărate ori în magazin e femei îmbrăcate în burka, care își cumpărau haine obișnuite din magazine. Eu locuiesc într-o tara europeana în care locuiesc arabi cam în aceiași proportie ca și ungurii în România, doar ca mai uniform repartizați. Faptul ca tu te îmbraci decent pe strada este un plus pentru tine, dar din păcate în România poți admira enorm de multe femei care își expun un "camel toe" într-un mod grobian. Nu mai zic de decolteuri...
JILBABUL, este rochia pe care femeile o poarta in casa. Este foarte simpla, dintr-un material usor si fara imprimeuri. Un trend nou il reprezinta o tinuta alcatuita din hijab asortat cu o bluza lunga pana la genunchi si pantaloni extrem de largi de culara inchisa.
In rest, in casa adopta si tinute lejere cu cap descoperit daca nu e nimeni strain in casa.
Deci nici ele in casa nu stau impopotonate si cochete. Stau tot lejereanu. Diferenta este ca ele isi permit chestii foarte scumpe si bune ca si calitate. Adica una e o bluza din matase sau in si alta e poliesterul pe care il iau eu din supermarket sau chiar si mall. :-)
Și dacă-ți dau ignore voi putea sa vad in continuare cat de stresant ești cu acele zeci de "romane".
Stres* cu un "s".
Mi-ai găsit o greșeală gramaticală! Bravo! Ai un 10 cu felicitări, chiar dacă în engleza se scrie cu 2 s, iar autocorectul este setat pentru ambele limbi.
Citește-mi în continuare romanele, ma bucur ca am audienta
Nu ți le-am citit lol
Am dat scroll și doar vazandu-le mi-am făcut cruce. Repet, fara a le citi.
Deci tu scrii un răspuns în romana combinat cu cuvinte din engleza?
Așa făceam și eu...la 13 ani.
Femela e in permanenta cautare de mascul. Daca are un prost acasa care nu stie sa se suie pe ea sau care nu e bun de nimic, o sa faca copilul cu altul mai capabil si o sa vina acasa cu bastardul in burta sa il creasca prostul ala incapabil.
Asa se duc cele mai bune gene mai departe iar genele ratatilor se sting...
Pana si umflatele sau urataniile in europa se imbraca sexy de iti vine sa vomiti.
Și cuvintele: "lol" și "scroll" pe care le-ai scris în comentariul precedent în ce limba sunt? Ai încă 13 anișori, puișor? ))))
De acord cu tine, e un fel de selecție naturala moderna, dacă vrei, care combinata cu emanciparea femeii pana la un nivel superior bărbatului, pune în pericol societatea occidentala fără ca mulți sa își dea seama.
90% din barbatii occidentali sunt niste pi.zde dar nici la noi nu e asa frumos scris. Sunt destule smechere si destui fraieri.
Din păcate, iarăși cred ca ai dreptate și mai cred că ușor, ușor și romanii importă acest "model", în care bărbatul este pidzificat iar femeia crede ca are boașe...
Ți-am urmat în mod intenționat exemplul daca nu ai observat.
13 ani ai tu(mental cel puțin) că nu ești în stare să înțelegi ironia.
Ce-o mai dai la întors de parca ci cineva te-ar CREDE. Măcar dacă îți asumai răspunderea... Ești VARZĂ!
Am uitat sa rad.Trebuia sa fie o gluma? Că n-a ieșit.
Știi tu sa razi? N-aș prea crede. Vad ca de câte ori deschizi gura, o faci doar ca să scuipi cu venin. Chiar și de Crăciun... Trista viața ai, te compătimesc!
Acuma... eu nu asta am vrut sa spun. Am vrut doar sa spun ca parerea mea este ca fiecare ar trebui sa se imbrace cum vrea. La noi in Romania oamenii sunt f incuiati la minte si chestia asta e destul de transmisibila. Cand am dat exemplul cu fusta nu m-am gandit la ceea ce ai zis tu.
Sunt sigură că am o viață mai bună decât a ta din multe puncte de vedere.Eu te compătimesc pentru prostia de care dai dovada după fiecare comentariu.Pe mine n-ai de ce să mă compătimești dragule.Am o familie, bani, prieteni...sunt chiar ok, mulțumesc de grijă.
Nimeni nu are dreptate. Imi pare rau ca te plictisesti asa de tare incat esti deprimat/a si disperat/a ai ajuns sa pui astfel de intrebari. Sper ca raspunsul meu sa faca asa incat sa îți treacă timpul mai repede.