| CiprianDCY a întrebat:

Cunosc o fata de 4 ani. Am fost foarte buni prieteni. De la o vreme m-am indragostit de ea si i-am spus. S-a suparat rau pe mine. Probabil ea nu simte nimic pentru mine. Ce sa fac? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Șimon_Marius_1989 a răspuns:

Bună Cipri,
4 ani e o perioada suficient de mare incat EA sa te considere prieten, doar prieten si nimic mai mult. Cu siguranta ea nu te poate vedea altfel decat pe un amic. Ciprian tu trebuie sa ii demostrezi ca esti barbatul pe care ea il cauta. Cu siguranta o cunosti suficient de bine incat sti ce pretentii are de la baieti, fa in asa fel incat sa o impresionezi, arata-i ca nu esti acel amic pe care ea il cunostea, ci acel baiat la care ea visa.
Prietene in realitate nu conteaza cat de frumos esti, daca ai bani, casa sau masina sau nu, toate sunt prejudecati, pentru o femeie conteaza ca barbatul de langa ea sa o faca fericita. Arata-i ca ai incredere in tine, arata-i ca ai un caracter frumos, impresioneaz-o,
Si ce mai important lucru: NU RENUNTA! Nimanui nu ii plac lasi, cu atat mai putin femeilor.Si chiar daca nu o sa reusesti macar sti ca ai facut tot si o sa fi mai catigat ca experienta de viata.
Curaj si o sa reusesti!

11 răspunsuri:
| maria_8283 a răspuns:

Probabil ca ea nu se astepta la asa ceva din partea ta tinand cont ca nu i-ai aratat niciodata sentimentele.Intreab-o pe ea daca te place poate ca s-a suparat din alt motiv... Funda?

| Ionut12345678910 a răspuns:

Si tu cati ani ai frate? 3, 4, 5? Totusi vad ca stii sa scrii! Daca fata iti spunea ca si ea simte la fel ce faceai? Sunt curios! Nu vreau sa-ti ranesc sentimentele, si eu sunt om la fel ca tine dar, ti-o zic ca la un frate, UITA! Si du-te la un psiholog eventual, nu strica niciodata in viata, nici pentru mine, nici pentru tine, nici pentru nimeni!

| CiprianDCY explică (pentru maria_8283):

Am intrebat-o. alt motiv n-are...

| CiprianDCY explică (pentru Ionut12345678910):

Psiholog? n-are rost. Nu e o problema foarte dificila sa merg acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca s-a speriat ca i-ai spus asa pentru ca ea nu se astepta decat la prietenie.Pt moment va incerca sa te evite dar mai bine vorbeste cu ea deschis si rezolva situatia.

| mona a răspuns:

Nu se astepta la asa ceva din partea ta, probabil te vedea ca pe un frate, vorbeste cu ea, poate ii trece supararea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te considera ca un frate la care sa ceara ajutor si sfaturi.Si tu ai stricat tot spunnandu-i asta. Deci cere-ti scuze si cauta pe altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ionut12345678910):

"Cunosc o fata de 4 ani...". Pai si eu cunnosc una de trei ani dar o las sa mai creasca, Lolrolling on the floor

| miolina a răspuns:

Pune-i cateva intrebari sa-i afli parerea despre tine. Are alt prieten?

| CiprianDCY explică (pentru miolina):

Ce intrebari? Daca ar mai vorbi cu mine...

| iuly92 a răspuns:

Ai facut bine ca i-ai spus... poate a ramas surprinsa.De acum va sti ca tu simti mai mult pentru ea, si poate va fi mai distanta un pic.
Ar trebui s-o intrebi daca si ea simte ceva, iar daca nu accepta dar prietenia din partea ei, asta daca nu vrei s-o pierzi!