anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai avea o ruda pe care o batjocoreai in copilarie (si stiai ca si altii), la maturiatte te ignora si stii ca a ramas singura, n-a ajuns nicaieri si plange. Cum te-ai simti in legatura cu ea? Te-ai implica in situatia ei?

10 răspunsuri:
| SataniccBichh a răspuns:

Cred ca da, având în vedere ca am contribuit la asta.

| Raimondo99 a răspuns:

Normal, si daca nu o injurai. E ruda, iar daca o tot injurai in copilarie inseamna ca e una apropiata. Ajut-o!

| anonimg a răspuns:

Din lipsa de educație oamenii vor pierde viața veșnică.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Raimondo99):

Care e faza cu injuratu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Si asta ce legatura are cu intrebarea? Asta e noua amenintare religioasa, sa invete oamenii minciunile predate in scoli?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SataniccBichh):

Si ai contribui si mai mult ca sa te aperi?

| Raimondo99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne, oameni ti-au raspuns.In scoli nu sunt invatate minciuni, daca tu crezi asa problema ta. Injuratul e tot batjocura daca nu ma insel si nu conteaza daca sa te aperi sau nu stiu ce( nu vad cum te aperi daca faci rau altcuiva)

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu Se identifică cu cei mai neînsemnați oameni.
Dacă facem un lucru bun sau rău semenilor noștri este ca și cum l-am face față de Dumnezeu.
Noi nu trebuie să batjocorim pe alții.
Dar întotdeauna ni se oferă ocazii de a îndrepta răul făcut.
Cartea "Viața lui Iisus" va trezi în noi empatia față de cei care acum sunt desconsiderați în ochii noștri, și vom vom vedea pe semenii noștri prin ochii Aceluia care i-a creat. Empatia, dragostea, mila și dreptatea sunt daruri cerești, și noi putem să le înăbușim în inima noastră sau putem să le urmăm îndemnurile.
https://www.viatasisanatate.ro/viata-lui-iisus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu personal nu mi-am batjocorit şi n-o să-mi batjocoresc nicio rudă, niciodată. Despre persoana care ar face aşa ceva însă, sunt de părere că nu i-ar păsa de acea rudă nici la maturitate, nici dacă rămâne singură şi nici dacă suferă. Unele persoane aşa sunt, insensibile, şi nu se schimbă niciodată.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Unele persoane rasfatate, arunca cu ura pe altii, si continua sa se apere de victimele lor, facandu-le probleme.