Nu deja vorbim de o ființă aici la trei luni copilul este deja format, nu mai este o bucată de țesut fără formă.
Se poate face legal avort pana la 14 saptamani de sarcina.
Poate nu te intereseaza dar eu sunt impotriva avortului, bineinteles cu unele exceptii (viol, sanatatea mamei sau a fatului), asa ca te-as ruga sa te gandesti bine inainte de aceasta.
Si cu traiul greu care il au anumite persoane, respectiv conditiile de viata, nu ai fii de acord?
Stați, opriți-vă din ce vreți să faceți!
Eu vă sfătuiesc să păstrati copilul.
Avortul este o capcană care te face să crezi că scapi de o problemă, când de fapt fugi de o binecuvântare.
Avortul nu ar trebui să existe, a fost inventat de oameni fără scrupule, fără suflet, fără Dumnezeu.
În speranța că poate te va ajuta, am să las aceste link-uri cu marturii despre avort:
https://www.facebook.com/marita.coelloportugal/videos/10217843151482937/
www.avorturiregretate.ro si www.femeifericite.com
precum și o soluție de ajutorare a mamelor care doresc să facă afort pentru că (ele cred că) nu au venituri pentru a asigura creșterea copilului lor:
www.dauviata.ro
Daca nu aveți posibilități financiare, mă ofer personal să vă ajut cu bani, lunar, timp de 1 an, sau pot oferi îndrumare către cineva care te poate ajuta astfel.
Tu nu ești un ucigaș, ești tată deja!
Mă adresez în numele copilului tău, nenăscut încă, care strigă fără glas din pântecul femeii tale, te rog, dă-i o șansă acelui copilaș, o să te bucuri în viitor că ai făcut această alegere, îți garantez.