| BogdanTemisan22 a întrebat:

Dacă am lăsat-o însărcinată pe soacra-mea, ce grad de rudenie va fi între copil și soția mea și copiii mei cu soția? ????????

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Familiile voastre cunosc situația și o acceptă? Iar, dacă nu regreți nimic, va trebui să recunoști copilul și să îți asumi vina pentru faptul că nu ai fost în stare să folosești prezervativele pentru a nu ajunge la așa ceva! Bănuiesc că soacra are 45-50 de ani și când ați început să vă "jucați" a crezut că nu mai are ciclu, nu mai este fertilă și nu se întâmplă nimic. Dar, ce să vezi, ghinion! Iar, acest copil, va fi frate/soră vitreg/ă cu copii tăi. Vitreg, pentru că sunt din tată comun, dar mamă diferită! Deci, copilul născut cu soacra, va avea drept egal cu copii tăi născuți cu fata soacrei!

23 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Soția cu copilul făcut cu tine - frați Co-uterini.

| romeo78 a răspuns:

Dacă nu este o glumă proastă, atunci, sunteți curvari amândoi, tu și soacra! Chiar nu ai găsit altă gaură, decât pe cea din familie? O tratez ca pe o glumă proastă, nimic mai mult!

| BogdanTemisan22 explică (pentru romeo78):

Nu este o gluma proasta. S-a intamplat domle si nu regret nimic.

| MountainRiver a răspuns:

Sper că glumești... sper.

Doamne ferească!

| Invictusman2025 a răspuns:

I-ai dat bine cumetre?laughing cum a decurs tot? Tu ai făcut primul pas sau ea?

| BogdanTemisan22 explică (pentru Invictusman2025):

Mai bine ati ajuta decat sa radeti sau sa veniti cu glume proaste.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru BogdanTemisan22):

Ii dau și eu daca vrei ajutor și întăriri, daca arata binehee hee

Foarte urat din partea ta?

Din partea ta nu e urat că ți-ai pompat soacra? La o așa întrebare vrei răspunsuri serioase?laughing wake up child

La mine e macar in familie.

| BogdanTemisan22 explică (pentru romeo78):

Multumesc din toata inima! In sfarsit un raspuns pertinent. Respect.

Halal răspuns! Te-ai apropiat de incest aproape și de un lucru total imoral și de condamnat! Pe vremuri erai ars pe rug daca făceai așa ceva.

Ai trait tu pe vremea aia ca sa stii cum a fost? Esti un soi de vampir sau moroi? Pe vremea aia se inmulteau in familie sa ramana averea, pana si marii imparati si nu mai era atata scandal. Chiar era incurajata aceasta treaba. Impertinentu-le!

Pe vremea aia astfel de acțiuni erau duse la extrem că era fascism, nu se accepta așa ceva te spânzurau! Și acum ai merita o astfel de pedeapsa pentru ce ai făcut. Nu ai deloc moralitate și umanitate in tine și nu ești demn de a fii respectat, doar hulit și scuipat pe strada pentru ce ai făcut! Daca erai neam cu mine îți dădeam o palmă de nu te vedeai, nu îți mai trebuiau femei laughing
Tu ești capabil de orice, sa pompezi orice gaura rolling on the floor cred că aștepți următoarea victimă ori ești troll low cost și te plictisești laughing

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Ești capabil toată familia sa ți-o iei la clanța
Vorba ta "măcar e in familie "

| Invictusman2025 a răspuns:

Iese un hibrid cu retard mintal ca el laughing

Imi place cum in ziua de astazi nimeni nu mai este capabil sa dea un sfat, sa fie empatic, sa ofere o vorba calda la necaz si suparare. Persoanele ca tine nu ajung bine in viata.

Pe lângă ce ești psihopat fara empatie și un om denaturat complet și lipsit de integritate morala tot tu faci pe interesantul! Karma nu o să te ierte pentru ce ai făcut, nu mai zic de divinitate că nu ai tu așa ceva în ADN.
Eu sper că ești totuși troll.
Trebuie sa îți asumi când postezi public inepții.
Oricum nu te crede nimeni să știi

Multumesc pentru parerea ta! Iti urez o zi si canta la alta masa.

La a ta nu cânt că nu ai capital stai chill happy

Nu mai latra!

Tu vrei sa te trimit la dentist cumetre?

Sezi bland!