Familiile voastre cunosc situația și o acceptă? Iar, dacă nu regreți nimic, va trebui să recunoști copilul și să îți asumi vina pentru faptul că nu ai fost în stare să folosești prezervativele pentru a nu ajunge la așa ceva! Bănuiesc că soacra are 45-50 de ani și când ați început să vă "jucați" a crezut că nu mai are ciclu, nu mai este fertilă și nu se întâmplă nimic. Dar, ce să vezi, ghinion! Iar, acest copil, va fi frate/soră vitreg/ă cu copii tăi. Vitreg, pentru că sunt din tată comun, dar mamă diferită! Deci, copilul născut cu soacra, va avea drept egal cu copii tăi născuți cu fata soacrei!
Dacă nu este o glumă proastă, atunci, sunteți curvari amândoi, tu și soacra! Chiar nu ai găsit altă gaură, decât pe cea din familie? O tratez ca pe o glumă proastă, nimic mai mult!
Nu este o gluma proasta. S-a intamplat domle si nu regret nimic.
I-ai dat bine cumetre? cum a decurs tot? Tu ai făcut primul pas sau ea?
Mai bine ati ajuta decat sa radeti sau sa veniti cu glume proaste.
Ii dau și eu daca vrei ajutor și întăriri, daca arata bine
Din partea ta nu e urat că ți-ai pompat soacra? La o așa întrebare vrei răspunsuri serioase? wake up child
Multumesc din toata inima! In sfarsit un raspuns pertinent. Respect.
Halal răspuns! Te-ai apropiat de incest aproape și de un lucru total imoral și de condamnat! Pe vremuri erai ars pe rug daca făceai așa ceva.
Pe vremea aia astfel de acțiuni erau duse la extrem că era fascism, nu se accepta așa ceva te spânzurau! Și acum ai merita o astfel de pedeapsa pentru ce ai făcut. Nu ai deloc moralitate și umanitate in tine și nu ești demn de a fii respectat, doar hulit și scuipat pe strada pentru ce ai făcut! Daca erai neam cu mine îți dădeam o palmă de nu te vedeai, nu îți mai trebuiau femei
Tu ești capabil de orice, sa pompezi orice gaura cred că aștepți următoarea victimă ori ești troll low cost și te plictisești
Ești capabil toată familia sa ți-o iei la clanța
Vorba ta "măcar e in familie "
Imi place cum in ziua de astazi nimeni nu mai este capabil sa dea un sfat, sa fie empatic, sa ofere o vorba calda la necaz si suparare. Persoanele ca tine nu ajung bine in viata.
Pe lângă ce ești psihopat fara empatie și un om denaturat complet și lipsit de integritate morala tot tu faci pe interesantul! Karma nu o să te ierte pentru ce ai făcut, nu mai zic de divinitate că nu ai tu așa ceva în ADN.
Eu sper că ești totuși troll.
Trebuie sa îți asumi când postezi public inepții.
Oricum nu te crede nimeni să știi
Șobolanii când dau de mâncare tot vin, se înmulțesc și nu mai scapi de ei. La fel și trolii dar ei mănâncă atenție.
Nu mai baga toți cretinii in seama.
Daca chestia e adevarata, e cam tarziu sa-ti pui intrebari
copil și soția ta = frati/surori
copil - copiii tai cu soția = unchi/matusa -nepoti DAR si frati/surori
Gheorghe_Vicol_1954 întreabă:
anonim_4396 întreabă: