Nu te arunca sa faci greseli doar asteapta, poate nu e pregatit sa faca asta. Sigur te place nu-ti mai face iluzii.:*
Ai rabdare. Ai abia 11 ani. Toate la timpul lor. O sa se rezolve de la sine. Cand placi cu adevarat pe cineva, nu I o spui in procente, ci I o demonstrezi. good luck pitic
Draga mea,cand vei mai creste vei stii prietenia nu o faci in procente!
Simpazezi un baiat si atat.
Nu se pune problema de sarutat sau,,dat papuci''
Vorbiti, glumiti, iesiti cu rolele, bicicletele si atat! Ca si amici, copii!
Nimic mai mult!
Eu zic sa-l lasi.
Daca placea pe prima cu adevarat, nu o placea si pe a doua.
Nu poți să placi două în același timp, e absolut imposibil. Lasă-l. Mai ales că sunteți niște copii, aveți tot timpul din lume.
Proportia este de 100% nu de 130%.
Cel mai bun sfat posibil: scumpo ai 11 ani, cel mai bine este sa te desparti de "prietenul" tau si sa iesi cu prietenele tale sa va jucati cu papusile. Mai tarziu o sa imi multumesti ca nu vei ajunge o panarama
A trecut ceva timp de cand n-am intrat pe TPU, m-am "despartit" de "prietenul meu", multumesc ca mi-ati aratat realitatea, acum am 14 ani si nu am mai avut niciun iubit de atunci, imi vad de scoala si o sa-mi fac un iubit la 16-17 ani, cand o sa fiu de relatie.
Acum am 14 ani, am "realizat" ce dq a fost gresit cu mine pe atunci, acum invat si imi pasa de gramatica mea, nu de "iubiti", va multumesc tuturor celor care mi-au spus ca am 11 ani si nu trebuie sa am relatii la varsta aia.
Alexandragabriela93 întreabă: