Otilia, Paula, Miruna, Daria...sunt nume frumoase si inspira eleganta si putere ...parerea mea
Daca voi avea o fetita o sa-i pun numele: evelyn Judith.Imi mai place si ana, patricia, sara, salomeea.
Si eu am fetita si intrebarea asta mi-am pus-o inainte de a naste si am ales inna - numele mamei mele
Daca voi avea o fetita as vrea sa o cheme Jessica Beatrice, de ce? asa pur si simplu.
Am o fetita Natalia - de ce Natalia, pentru ca pe bunica mea a chemat-o asa si a mai coincis ca si pe fata nasii sa o cheme tot la fel
nu mi-am dorit alt nume pentru ea
Am o fetita si am botezat-o Beatrice Andreea. Beatrice pentru ca vreau ca ea sa calatoreasca si sa cunoasca foarte multe locuri, fapte, oameni. Andreea de la cel despre care se spune ca a increstinat un numar impresionant de oameni, in zona Dobrogei.
Maia, Catalina, Erica, Sara, Irene, Alexandra... sunt nume oarecum rare, majoritatea de origine greaca.
Buna, daca tu ai aflat aceasta veste sa fie intr-un ceas bun eu am o fetita pe care o cheama CRINA este un nume frumos un-i asa? Bafta
Eu m-am gandit la mai multe si nu ma pot decide, nicoleta adriana, sau camelia-laura, sau simplu delia. mi se par frumoase sunt romanesti, as vrea ca fata mea sa aiba nume de floare(pentru ca va fi frumoasa ca o floare)alina e frumos ca vad ca e numele tau nu m-am gandit la numele asta pana acum dar ar putea sa o cheme asa.
deeapa întreabă: