anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ești homofob, oprește-te din citit. Cred că v-ați prins care este orientarea mea sexuală. Mereu mi-am dorit o familie, copii, dar nu...nu se poate sa fie așa.
Se pune presiune pe mine, oare ce o sa fac in viața asta? Cum o sa le zic părinților?

28 răspunsuri:
| D3I3 a răspuns:

"Mama, tată, am lăsat-o gravidă pe una...*liniște* glumesc, din fericire nu-mi plac fetele"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 14 ani... despre ce spanac vorbim aici?

| MoonWolf a răspuns:

Pentru a iti oferi un raspuns m-ai bun, daca imi permiti, cum ai dedus tu ca esti Homosexual?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

De aceea prefer sa nu îmi spun vârsta, nu vreau sa fiu tratat după ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MoonWolf):

Niciodată nu m-au atras fetele, dar băieții, da. Sunt foarte sigur..mdeh.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Da, și eu mă gândesc la viitor de acum... incerc și eu să îl fac mai bun, dar nu prea merge.

| whatevernvm a răspuns:

Nu trebuie sa le spui acum. Fa-i sa-si dea singuri seama, isi vor da pana la urma

| venividivici2017 a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva acestor oameni, este viata lor, fiecare este indreptatit sa faca ce vrea cu viata lui.Dar, personal, orice problema are o rezolvare.Incearca sa consulti un psiholog, vorbeste cu ai tai, banuiesc ca ai suferit un soc, o trauma, esti dezamagit.Cu toate ca este greu, incearca sa rezisti, moral nu este bine sa ai o legatura cu o persoana de acelasi sex, gandeste-te la parintii tai, ii vei dezamagi enorm.Gandeste ca iti vor binele, te vor la casa ta cu o familie, copii, urmasi...tu stii mai bine in final ce e in capul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru whatevernvm):

Poate ma vor trata diferit după, mă gândesc la multe eu... mai ales că sunt destul de închiși la minte.
Prefer sa le spun când voi fi independent...și încerc asta cat mai repede.

| MoonWolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai ai timp sa te gandesti,crede-ma,desigur,posibil ca fetele pe care le-ai intalnit tu,nu sunt pe gustul tau,nu au personalitatea sau corpul,in preferinta ta,dar asta nu inseamna ca esti Homosexual,desigur, iti plac baietii, dar posibil asta sa fie o schimbare ce a facut-o sub-constient-ul tau dupa ce tu ti-ai pierdut interesul in fetele ce le-ai cunoscut, m-ai dai putin timp, macar pana la 18 ani, sa iti cunosti adevarata orientare sexualawinking

PS:Eu personal nu am nici-o problema ca tu ai orientarea asta, doar ca vreau ca tu sa fii sigur de ceea ce iti doresti, si sa nu te clasifici Homosexual, deoarece tu inca nu ai intalnit o Fata care sa iti '' fie pe gusturi''.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MoonWolf):

Apreciez, dar sigur nu se va schimba nimic.
Nici măcar o fata nu m-a atras sexual până acum, și nu cred că ar sta vreuna cu mine doar pentru mine daca nu-i ofer si altele.
Și nu toți gândesc că tine, mai ales părinții mei.

| MoonWolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Intra pe Discord

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru venividivici2017):

Și eu as vrea la fel, dar nu mă pot schimba.
Nu am cu cine vorbi despre asta, sau despre orice altceva.
Am încercat să fiu sincer cu cineva, doar m-a ignorat sau a crezut că mint. Mdeh

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Las-o mai moale deocamdata. Nu esti la varsta la care sa iti asumi identitatea sexuala, nu e cazul sa spui nimanui deocamdata. O sa-ti incepi viata sexuala in preajma majoratului, atunci vei discuta si cu parintii de pe alte pozitii

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Mulțumesc, da sunt de acord cu dvs.
Încerc doar sa am un viitor mai bun, și din punctul asta de vedere nu prea pare.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Cunosc mai multe persoane cu orientare homosexuala, cei mai multi si-au gasit fericirea prin echilibru. Eu nu imi sustin orientarea sexuala in public zgomotos, nu vad de ce tu ai face-o. Daca vei invata sa iti tii intimitatea pentru tine si sa nu amesteci viata privata cu cea profesionala si publica, va fi bine. Daca vei fi exhibitionist, evident ca nu va fi bine, nu ar fi bine nici daca ai fi heterosexual.

| whatevernvm a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nu le spune acum, nu trebuie sa o faci. cunoaste persoane noi, incearca sa te cunosti mai bine pe tine si cand o sa fii pregatit le vei spune

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru whatevernvm):

Persoane noi? Am încercat, și am găsit doar niste fraieri prefăcuți.

Bula
| Bula a răspuns:

Am avut un baiat vecin (sa-i spun X ) si el a avut aceeasi problema: cum sa spuna acasa ca e atras de baiet si fete nu.
A fost disperat, avea aproape 17 ani.
Am fost invitati la majoratul unei fete vecine, unde am mers foarte multi, colegi de clasa, prieteni, vecini etc.
Pana dimineata s-a imbatat toata lumea, s-au "incurcat" multe perechi formate instant, la fata locului etc.
Perechile s-au retras unde au gasit loc.

Baiatul vecin (X) s-a facut si el matol si a inceput sa strige cu vocea tare ca el nu-si gaseste pereche.
Una din fete, studenta deja, cunoscuta ca-si schimba baietii in permanenta ("cv mare") a fost si ea beata si s-a suparat foc cand ceilalti au inceput s-o provoce ca: "pe X nu vei reusi nici cum sa-l schimbi in orientare".
Cum, cum nu, l-a surprins pe X in curte si a mers la el.
Nu stiu ce i-a spus sau i-a facut, cert este ca au disparut impreuna in livada, in intuneric si doar peste cateva ore au aparut, impreuna, imbratisati si sarutandu-se.
In final, au inceput sa petreaca tot mai mult timp impreuna. Fata s-a cumintit si a ramas langa X.
Cand X a fost deja in ultimul an de facultate, s-au si casatorit, cu toate ca ea a fost mai in varsta cu aproape 7 ani. Au facut 2 copii frumosi si se intelegfoarte bine si acum.

Concluzia e ca, nu te pronunta ca ai orientare diferita, pana ce n-ai avut macar o relatie de cateva saptamani cu cel putin o fata!

| whatevernvm a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar ai tot timpul, nu trebuie sa te gandesti ca esti in criza de timp. Singur nu vei ramane, cauta in alta parte

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Asta e pe bune? :3

| darkhell217 a răspuns:

Nu ar trebui sa te simti jenat de chestia asta, atata timp cat tu te simti bine e totul okey, nu conteaza parerea altora, pana la urma ei tot pe a lor o vor tine si oricat ai incercat nu vei multumi pe toata lumea niciodata, poate in timp o sa-ti placa si fetele cine stie, ai vreme sa gusti si din "marul verde"

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.
Cand vei ajunge si tu la aceea varsta si daca apuci si tu sa dai de o fata ca aceea, sigur nu te vei simti homo... happy
Asteapta, vine randul la toate. Doar trebuie sa ai rabdare si-ti pica si tie fetele la picioare, ca mustele.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Bula):

Suni precum crestinii care incearca sa lumineze pe pacatosii astia de atei. Plecam de la premisa ca omu' stie ce intreaba. Daca intrebarea era "cred ca sunt gay" atunci raspunsul tau ar fi fost super-ok. Pina sa ajungem la partea cu bagatul de chestii si in ce gauri/ale cui, a fi gay sau nu pleaca de la nivel psihic.
@ma1numesc2razvan: Trage tare pe partea de educatie si profesionala. Gaseste-ti o lesbiana cu care sa te afisezi in public pentru a mentine aparentele pana esti pe picioarele tale. Daca deja esti pe picioarele tale... atunci multa sanatate iti doresc. Emigreaza intr-o tara unde poti avea o familie si ca individ gay. Totul e sa iti clarifici prioritatile.

| AndreiWeisz a răspuns:

Mergi cu gagiul la ei si il prezinti laughing Sau iti faci o familie normala.

| HazelEyes77 a răspuns:

Esti ceea esti pana la urma si trebuie sa faci ce simti. Nu trebuie sa incerci sa fii altcineva doar ca sa i multumesti pe ceilalti si sa fii ca ei ca asa e normal. Daca tu stii ca iti plac baietii atunci asa e...n ai cum sa schimbi asta. Ia o in pasi mici. Esti inca la inceputul vietii si ai tot timpul din lume ca sa iei cele mai bune decizii si sa ti faci planuri. Important e sa stii ce vrei si ce te face fericit si implinit.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa nu fii tratat dupa varsta cand tu abia ti ai scos buletinul si nou ne zici ca esti presat sa te insori?

| T2LS a răspuns:

Sunt un devotat NU împotriva homosexualității, a ideii în sine și a neregularitățile pe care le prezintă, nu împotriva oamenilor. Fiecare este liber să facă ce vrea el cu viața lui, eu personal dacă aș avea un copil aș încerca să-i arăt că homosexualitatea NU este și NU trebuie tratată ca pe un lucru normal, la fel cum vorbesc mulți oameni în ziua de azi. Motivele sunt numeroase, de la perspectiva unei persoane asupra temei până la numeroase studii biologice asupra acționării creierului când o persoană simte astfel de sentimente. Chiar și așa, cursul omenirii și însăși existența vieții spune NU devotat homosexualității. Ai 14 ani, nu știu de ce poți fi tu sigur la vârsta asta. Oricum, succes și la un moment dat părinții tăi vor înțelege... Până acolo e drum foarte lung, și ia-ți timp și analizează-ți viața mai bine și 10 ani dacă e nevoie înainte să faci ceva ce o să regreți mai încolo amarnic. Sănătate!