| Sara2 a întrebat:

Daca esti o persoana necomunicativa, adica care nu prea vorbeste inseamna ca esti prost proasta?

26 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Inseamna ca esti timid/a

| pwp a răspuns:

Nu,doar timida.

| ÐÿÅ a răspuns:

Buna!
Daca esti o persoana necomunicativa, nu inseamna ca esti proasta. Poate unii oameni mai rai isi dau cu parerea!

| winter a răspuns:

Nu,in nici un caz.cateodata este bine sa nu vorbesti deoarece eviti multe probleme.stii cum se zice "si tacerea e un raspuns"

| DianaDidi95 a răspuns:

Nu, parerea mea e ca a fi o persoana necomunicativa inseamna a fi o persoana timida, emotiva care de cele mai multe ori de inchide in el/ea. Se inhiba repede si cand este pus/a in fata unui fapt nu stie cum sa reactioneze de cele mai multe ori.
Dar asta nu inseamna ca este prost/proasta. Totul tine de caracter. happy

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Prostii sunt cei ce vorbesc mult si prostwinking
Fiecare cu problemele sale, daca esti necomunicativ nu trebuie sa te consideri astfel, si nici sa-i lasi pe altii sa te numeasca asa.

| Delicacy a răspuns:

Nu,înseamnă că persoana respectivă este timidă şi puţin sceptică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba timid/timida.

| Hevnoraak a răspuns:

Proști/proaste sunt cei care te consideră diferit față de ei. Dacă nu comunici mult, nu înseamnă că ești prost, așa e felul tău de-a fi așa că trebuie să te accepte așa cum ești.

| Alexandru98 a răspuns:

înseamnă ca ești retras/retrasă

| SerafimHD a răspuns:

Nu inseamna ca esti introvertita timida, lucruri care se rezolva odata cu varsta!

| Against a răspuns:

laughing...nu,esti introvertita, poate.

| Solsagan a răspuns:

Înseamnă că eşti tăcută şi nu-ţi place să deschizi gura fără rost.
Prostia înseamnă altceva.

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Nu,in niciun caz.

| Smileygirl23 a răspuns:

In niciun caz. de obicei, oamenii au surprize destul de placute de la cei care vorbesc putin, dar spun lucruri foarte inteligente. parca uneori nu te astepti...

| WildLatte a răspuns:

Nu, inseamna ca esti o persoana timida sau retrasa. De obicei persoanele proaste vorbesc mult si fara rost.

| STR1K3R a răspuns:

Nuuuuuu

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Clar... ca nu.

| ImHere a răspuns:

Nu, inseamna ca te adaptezi mai greu. Si eu eram asa inainte sa-mi gasesc acesti prieteni.ne intelegem foarte bine si am prins curaj si sunt mai vorbareata.

| BiaIoana98 a răspuns:

Esti timid/a, genul caruia ii place sa fie mai independent/a, poate chiar indiferent/a.Ma pot considera la fel ca tine, doar ca am stiut cum sa-mi pun punctul pe i, doar ca acum par oarecum duralaughingTu nu esti in nici-un caz si subliniez asta, PROST/PROASTA. Evita oamenii cu adevarati idioti...sigur faci diferenta.happy

| loripuf a răspuns:

Inseamna ca poate esti timid sau timida. In nici un caz nu inseamna ca ESTI PROST SAU PROASTA.

| IlincaMaria a răspuns:

Nuuu. de ce ai crede asta?
inseamna doar ca esti timid.

| RalukAndre a răspuns:

NU a fi prost inseamnaa fi lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. A fi o persoana necomunicativa inseamna o persoana care nu intră ușor în legătură cu ceilalți; nesociabil. Deci parerea mea e ca a fi prost sau necomunicativ e cu totul altceva!happybig grin

| ChirigiuCatalin a răspuns:

Daca esti necomunicativ nu inseamna ca esti prost/proasta... asa este felul tau de a fii

| Danielaaaaa a răspuns:

Nuuu,nici eu nu prea ma omor cu vorba laughing, sunt mai timida, presupun ca si tu la fel, asta nu inseamna ca esti prost/proasta.laughing