Dacă eşti vânător sau colecționar de arme şi postezi pe Facebook poze cu arme sau clipuri cu antrenamente cu arme vei fi considerat un om periculos de prieteni şi cunoscuți?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu e vorba de empatie, noi practic suntem mai răi ca animalele deoarece nu există vreunul să vâneze din plăcere ca noi. Sau să poluăm planeta cu 20% mai mult decât toate automobilele din lume.
Vrei sa vorbim si despre vreme? Daca tot sarim aiurea de la un subiect la altul, de ce nu? Ce legatura are postul tau de mai sus cu intrebarea? Si dupa bociti ca ce au restul oamenilor cu voi.
Absolut totul. La cum tratăm noi planeta nici nu e de mirare de ce ne consideră mulți ca fiind 'paraziți'. Nu e 100% de empatie, ci și de alte criterii pe care extrem de puțini le înțeleg.
DInou, unde dai si unde crapa? Ce legatura are ce spui tu acolo cu intrebarea? E ca si cum ai vorbi de muzica la o intrebare legata de masini. Absolut nici o legatura.
Daca vorbesti de masina,poti discuta si de muzica,ca doara masinile au radio nu? Man aia care posteaza tot felul de rahaturi pe net fac asta sa arate si ei ca traiesc,ca is si ei pe undeva,sai vada lumea,probabil asa se simt ei bine. Daca asa in viata de zi cu zi nu-i lauda nimeni sau real, atunci macar pe Facebook, acolo toti se periaza unu pe altul indiferent ce se posteaza cai bine sau rau toti vai ce bine e, vai ce dragut e, vai ce arme ai, ce masina suparata ai pentru asta posteaza lumea pe Facebook sa fim seriosi.Acum daca te vad aia periculos nici vorba de asa ceva, ba dupa cum am spus or sa te laude cei mai multi, sa le stapanesti sanatos, sa le folosesti cu grija, atentie bla bla comentarii de genul asta vor fi cu siguranta.Sau pe youtube.Pe Youtube aia care posteaza sau multi din ei o fac sa arate ceva, adica nu doara sa se laude, unia chiar posteaza chestii interesante, de unde poti invata cate ceva.Ma refer aici la arme, sunt unia care explica cat de bune is unele arme, sau fac si probe sa arate ceea ce spun. Dara doara asa sa postezi sa arati ca ai si tu o arma mi se pare aiurea sau nu stiu, daca vrei sa fii periat ca asa te simti bine go ahead.Acum ca ala ti-a raspuns de poluare si alte alea normal ca are legatura pai cartusu ala face poc iese fum, deci gata ai poluat.Chestia aialanta ca omori animale cu aia a cam dato in bare, armele nu se folosesc numai la vanat animale, p[oti pur si simplu sa detii o arma asa pentru siguranta ta acasa, sau pentru ca asa e normal la unia, bine depinde si de tara unde traiesti. Uite ca imi dadui sau imi reaminti de chestia asta cu armele, trebuie sa imi iau si eu un pistol.Nu cred ca o sal postez pe net, dara cu siguranta nu voi vana nimic cu el Ce parere ai de CZ 75 SP-01, asta daca te pricepi la pistoale.Si scuze ca am scris la tine, trebuia sa-i raspund celui care intrebase de fapt
Daca nu faci parte din armata, forte speciale, trupe de elita, antitero, probabil da. Mai ales in zilele noastre cand pleci dupa paine si poti sa nu te mai intorci.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.116.43.109) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro