Daca nu faci parte din armata, forte speciale, trupe de elita, antitero, probabil da. Mai ales in zilele noastre cand pleci dupa paine si poti sa nu te mai intorci.
Ma intrebam cat mai dureaza pana incepi si tu ca noname. Nu mult se pare.
Ce treaba are cu animalele? poate tipu vaneaza prosti. acum ca te ai remarcat aici, eu zic sa te ascunzi
Dintr-o parte este pasiunea ta, adica tot e ok, dar din alta da, pot sa te creada periculos
Vrei sa vorbim si despre vreme? Daca tot sarim aiurea de la un subiect la altul, de ce nu? Ce legatura are postul tau de mai sus cu intrebarea? Si dupa bociti ca ce au restul oamenilor cu voi.
Da, si eu sunt, dar nu ma laud, sau dau mare, sau arat, e only for myself, alfel de ce ai mai arata lumii? (normal ca sa te dai mare)
DInou, unde dai si unde crapa? Ce legatura are ce spui tu acolo cu intrebarea? E ca si cum ai vorbi de muzica la o intrebare legata de masini. Absolut nici o legatura.
Daca vorbesti de masina,poti discuta si de muzica,ca doara masinile au radio nu? Man aia care posteaza tot felul de rahaturi pe net fac asta sa arate si ei ca traiesc,ca is si ei pe undeva,sai vada lumea,probabil asa se simt ei bine. Daca asa in viata de zi cu zi nu-i lauda nimeni sau real, atunci macar pe Facebook, acolo toti se periaza unu pe altul indiferent ce se posteaza
cai bine sau rau toti vai ce bine e, vai ce dragut e, vai ce arme ai, ce masina suparata ai
pentru asta posteaza lumea pe Facebook sa fim seriosi.Acum daca te vad aia periculos nici vorba de asa ceva, ba dupa cum am spus or sa te laude cei mai multi, sa le stapanesti sanatos, sa le folosesti cu grija, atentie bla bla comentarii de genul asta vor fi cu siguranta.Sau pe youtube.Pe Youtube aia care posteaza sau multi din ei o fac sa arate ceva, adica nu doara sa se laude, unia chiar posteaza chestii interesante, de unde poti invata cate ceva.Ma refer aici la arme, sunt unia care explica cat de bune is unele arme, sau fac si probe sa arate ceea ce spun. Dara doara asa sa postezi sa arati ca ai si tu o arma mi se pare aiurea sau nu stiu, daca vrei sa fii periat ca asa te simti bine go ahead.Acum ca ala ti-a raspuns de poluare si alte alea normal ca are legatura
pai cartusu ala face poc iese fum, deci gata ai poluat.Chestia aialanta ca omori animale cu aia a cam dato in bare, armele nu se folosesc numai la vanat animale, p[oti pur si simplu sa detii o arma asa pentru siguranta ta acasa, sau pentru ca asa e normal la unia, bine depinde si de tara unde traiesti. Uite ca imi dadui sau imi reaminti de chestia asta cu armele, trebuie sa imi iau si eu un pistol.Nu cred ca o sal postez pe net, dara cu siguranta nu voi vana nimic cu el
Ce parere ai de CZ 75 SP-01, asta daca te pricepi la pistoale.Si scuze ca am scris la tine, trebuia sa-i raspund celui care intrebase de fapt
Blanco_Jorge_1991_yDbe întreabă: