Nu neaparat, nu detin eu adevarul 100%, dar cred ca am adus argumente neplacute dar realiste. M-am saturat de postari si pe reditt si pe TPU de genul " mi-s-a luat de singuratate, sunt urâta si nimeni nu ma vrea" mie mi-se par penibile. Garantat tipele de genul, sunt bagate in seama de baietii buni, de calitate, dar ele vor doar pe aia chad. Pt ele doar aspectul fizic conteaza, chiar daca ele nu sunt nici pe departe atractive din punct de vedere fizic. Si culmea ca sunt barbati care le compatimesc, ei nu isi dau sema ca postarea nu este despre singuratate ci despre superficialitate. Postarea daca ar fi scrisa intr-un mod realist ar trebui sa sune asa " de ce nici un chad nu vrea sa ma f***ă?! " Sau " de ce toti chad-zii, ma f***e si dup aia pleaca.
Părerea mea, bărbatul devine matur la 30 de ani iar femeile la 25, deși vezi de un mascul de 30 de ani, dar desigur nu în toate cazurile sunt bărbați maturi la 30 de ani, mereu e diferența de vârstă între băieți și fete, ne place cei mai tânăr, fertil, vouă cei mai matur, masculin
Cu 2-3 ani mai mare ca tine, eset ideal.
Un adult de 28-30 de ani nu se uita dupa minore, asta este doar o impresie eronata, iar daca exista totusi exista un asemenea barbat care o face, atunci este clar pedofil, care urmareste fetite mici sa le violeze.
1. Nu trebuie. 2. Fiindcă ei vor copii cu fete tinere. Tu ești deja fată bătrână pentru ei. 3. Tu ești în neregulă.
La 25 de ani e tânără și poate sa facă și 5 copii de acum înainte. Și părerea ei este una nerela, cuplurile sunt formate de persoane apropiate de vârstă. Când femeia e mai tânără cu 10 ani clar probabil își va găsi pe altul la vremea potrivita, la fel și când bărbatul e mai tânăr cu câțiva ani. Am văzut cupluri când diferența era invers, bărbat de 35 cu femeie de de 48, de aceste diferența ce spuneți? Oamenii sunt diferiți nu trebuie sa generalizam. Eu sunt de părere ca un cuplu ca șanse mari de reușită are vârsta apropiata
"De ce majoritatea baietiilor apropiati de varsta mea sau cu 3 ani in plus se uita dupa minore si fete de 18 ani?"
Pentru că celelalte au ajuns la termenul de expirare. Nici femeile nu sunt mai prejos stai liniștită, hai să nu o mai dăm în extreme.
Sincer Liliana, punând aceste întrebări cringe pe care le pune un copil curios de 13 ani mă face să mă gândesc că există o problemă mau delicată la mijloc și tu încerci să cauți vina altundeva.
Odata cu inaintarea in varsta, gasirea unui partener devine o provocare?
Chiar ma amuzam acum ceva timp zicandu-mi ca dupa o varsta, problema nu e daca te place cealalta persoana, problema e daca este casatorita?
Cumva, dupa o varsta anume, majoritatea persoanelor care ar putea sa-ti starneasca interes cel mai probabil sunt casatorite.
Cam toti cei ce si-au dorit ceva serios, au deja familie, sau o persoana aproape...
Cumva, cu inaintarea in varsta e din ce in ce mai dificila misiunea de a-ti gasi jumatatea.
Sa zicem ca tu ai 25 de ani, ei bine un partener ideal in opinia mea ar trebui sa aiba intre 25- si 30 de ani, insa daca ne gandim, in aceast interval de varsta, multi sunt deja casatoriti, sau urmeaza sa o faca...
Iar cei ramasi singuri... Fie prefera doar aventurile, fie au diferite "probleme".
Valabil atat pentru barbati cat si pentru femei.
Un barbat care-si traieste viata o sa fuga de astfel de obligatii...
Deci nu ti-ar fi de mirare sa fuga de fetele de o varsta apropiata lui, deoarece cumva stie ca ele urmaresc ceva serios. Asta ar putea fi o explicatie de ce barbatii de varsta ta prefera fetele de 18-20 ani.
Iar barbatii sunt mai avantajati, exact cum spuneai si tu?
Daca are 30 de ani, si e cu una de 20, e considerat chiar cool, si invidiat?
In schimb, daca o femeie are 30 de ani, si e cu un "baiat" de 20, toata lumea se uita urat la ei.
Cam asa sta treaba.
Pe de alta parte...
Cumva fetele/femeile sunt obisnuite sa fie cautate, curtate, dorite... Si de asta de multe ori nu se streseaza cu potentiali petitori... Cumva ai atatea variante incat nu te poti limita la o singura persoana, si uite asa, astepti sa apara partenerul perfect.
Ai atati pretendenti incat daca nu-ti place ceva la unul, sigur ii gasesti un inlocuitor?
Doar ca timpul trece... Si cum se zice, "frumusetea nu e eterna".
De asta poate uneori, cand o fata/femeie depaseste o varsta si e tot singura, poate exista o banuiala ca ceva e in neregula cu ea?
Cu primelele argumente sunt de acord ai mare dreptate.
Cu argumentele de la rublica pe de alta parte nu prea sunt de acord.
Depinde de fata cum arata, unele sunt cautate de o gramada de baieti altele nu.
Eu de exemplu sunt mai introvertita si nu am aceea mare gramada de baieti. Cand ma inteleg bine cu unu sau doi baieti apoi dispar misterios.
Unii baieti sunt vulpoi batrani, se dau prietenosi, testeaza terenul-cu mesaje si apeluri apoi dispar misterios daca te vad ca esti o fata serioasa.
"Daca eu am 25 de ani, cati ani trebuie sa aiba viitorul meu iubit?"
Probabil undeva intre 18 si 50 de ani. In situatiile astea nu exista "trebuie", ci doar ceea ce iti doresti si ti se potriveste.
Societatea era stricată demult
Cât despre câți ani ar trebui să aibă iubitul tau, eu unul merg pe ideea asta, ce depășește 5 ani, deja nu-i-a bună.Ori cu 5 ani mai mic decât tine, ori cu 5 ani mai mare.
E chestia că la 5 ani, apar alte mentalități, alte curente și de aceea ar fi de preferat sa cauți pe cineva cu care te înțelegi, nu unu cu bani sau model
Zic asta deoarece ambii te pot înlocui una doua daca nu le oferi ce vor, pentru că pot.
Majoritatea fug către copile pentru a le prosti și a profita de ele
D-aia ăștia de 30+ fug spre tinerele, că au și ei niste dinero și sigur le pot prosti sa poata profita de ele, asta e clar.
Cred că iubirea se cumpără cu bani, însă nu e așa, numai oamenii slabi gândesc așa
Pentru că un om cu toate facultățile rațiunii va merge pe principiul "Dragoste cu sila nu se poate". Ăștia cu bani vad că nu au șanse la astea de-o seamă cu ei și ataca in sectorul vulnerabil.
E doar o părere personală, tine de tine daca tii sau nu cont de ea.
Bine punctat!
Aspectul fizic oricum se duce odata cu trecerea timpului.
Multumesc frumos pentru raspunsul tau!
Trebuie sa intelegi ceva! Barbatul are 3 monede de schimb: bani, putere ( pozitie sociala), aspect fizic. Nimic altceva nu conteaza pentru o femeie cand se uita la un barbat. Femeia are si ia 3 monde de schimb : frumusete, reputatie ( low bodycount), feminitate. Femeia cu cat imbatraneste cu atat are bodycount mai mare, devine mai masculina si isi pierde din frumusete. Stiu ca suna cam nasol, dar o femeie de 30, indiferent cat s-ar machia sau ar trage la sala, nu poate sa intre intr-o competitie cu una de 20. Stiu ca in ultimii 10 ani, doar femeile au dreptul sa aiba pretentii, barbatul are dreptul doar sa le indeplineasca, si cu siguranta el nu are dreptul la opinii sau pretentii, ca altfel este misogin si face body shaming. Totusi nu sunt de acord barbatii maturi care stau cu minore, dar admir barbatii care au 40-50 si stau cu tipe de 20-25, bravo lor. Cu siguranta ca in jurul tau orbiteaza o gramada de "baieti buni" dar tie nu iti plac aia, tu ii vrei doar pe aia chad tipe. Stiu ca nu este corect, dar chad are si el pretentii, si chiar daca o sa faca sex cu tine de cateva ori, relatie isi va face cu stacy, nu cu tine sau cu una ca tine. Nu sunt rautacios, dar asa arata realitatea.
Nu inteleg, la ce te referi?
Stai sa vezi, sigur or sa apara feministe sa imi zica cat de misogin si badaran sunt. Feministele sunt feministe pana la bani, obligatii si responsabilitați.
Si care este solutia salvatoare, sa stai cu cea mai urata persoana de pe planeta?
Sa iti fie frica sa te trezesti langa ea in fiecare dimineata?
Nu exista solutie salvatoare. Poti doar sa fi rezonabil / rezonabila. Daca esti barbat si vrei femeie top, si tu trebuie sa fi top. Si invers, est femeie, si doresti barbat top, trebuie sa fi si tu top. Este penibil, sa fi marcel cu 10 clase terminate, sa nu muncesti dar sa te vaiti ca tipa aia hot nu sta cu tine, nu te vrea. Este penibil sa fi maricica din Vaslui, sa lucrezi la mega, sa fi grasa, dar sa iti doresti pe unu ca justin biber si sa mai fie si provider. Ramai singur/ă, si gata, nu te mai plange
Mi se pare ca dai putin bulling fetelor mai plinute.
Daca sunt putin mai plinuta, ce propui?
Sa tai din mine pe jumatate?
Fiecare om este cu constructia corpului lui.
Nu suntem toti la fel.
Pai tocmai asta zic! Cauta pe unu la fel de plinut ca tine. Si eu am cateva kg in plus. Deci nu am cum sa iti dau buling. Eu ce sa fac, sa caut pe una super fit cand eu sunt dolofan?! Ma vad in oglinda si accept realitatea. Si ca un side note, pe mine nu ma intereseaza aspectul fizic la o femeie, desi suna cringie, pentru mine loialitatea si carisma ma impresioneaza. Trebuie sa ne dorim ceea ce putem oferi in schimb. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie.
Eu prin parc vad contrariul barbati dolofani si fete top model.
Pt ca aia au bani! Au resurse! Si probabil si statut social. Eu am reusit sa dau jos 8kg. Mai am de dat jos cam 5kg si o sa fiu fit. Faptul ca sunt gras, nu este vina nimanui, doar a mea. Ca eu mancam nesanatos, eu beam bere, eu eram lenes. Sunt foarte multi baieti care si-ar dori o relatie cu tine, dar nu indeplinesc standardele tale de frumusete. Cauta si caracterul la un baiat nu doar aspectul fizic.
Baietii se ingrasa mai repede decat fetele.
Am gasit multi baieti posesivi si gelosi... nu prea am avut noroc.
Uite, hai sa spune-mi lucrurilor pe nume. Tu esti supra ponderala, nu esti foarte atractiva, dar iti doresti un baiat inalt si frumos si fit Asta-i problema ta de fapt, am dreptate sau gresesc?
Sunt putin plinuta, nu sunt obezoida.
Imi doresc un baiat dragut sa ma pot intelege.
Nu imi doresc nici-un Fat Frumos dar nici pe Chucky.
Imi doresc ca si constructie sa fie cam ca mine.
Esti rezonabila atunci. Sper sa gasesti.
Nu prea sunt eu asa norocoasa.
Nu stiu cat tine de noroc. Mai degraba tine de atentie. Recunosc ca am avut iubite ca lumea si mi-am batut joc de ele. Recunosc ca m-am indragostit de profitoare, care si-au batut ele joc de mine, dar nu este vina lor, este vina mea ca am fost prost si nu am bagat in seama red flagurile. Un sfat simplu: cand ceva ti-se pare ca nu este in regula, chiar nu este in regula. Si nici odata, dar niciodata sa nu te lasi pe tine pentru el. In orice relatie totul trebuie sa fie 50/50.
Multumesc frumos!
Sa cresti mare!
Tu esti 4gentleman rebranduit. Nu te-ai plictisit?
Una de 30 nu e cu aproape nimic mai diferita decat cea de 20.
Cunosc femei de 35 de ani la care inca li se cere buletinul cand isi cumpara tigari.
Cunosc femei de 20 cu 100 de kg gabarit.
Daca arati bine, arati bine la orice varsta si imbatranesti frumos.
Cand nu iesi din casa uiti cum arata oamenii, te salbaticesti, inveti texte de pe reddit ca papagalul si nu faci loc la nicio idee originala in caputul ala doar vomiti platitudini.
Inchide TPU si ia o gura de aer, realitatea e afara unde oamenii au relatii la toate varstele, nu in mintea ta unde viata se opreste la 30.
Hai sa o lamurim.
1 eu nu am spus ca o femeie de 30+ nu poate fi frumoasa
2 eu nu am spus ca este un must have ca femeia sa aiba sub 30
3 ca sa ai 40+ ca barbat si sa iti doresti sa femeie de 20, trebuie sa iti permiti.
4 toate datele si statisticile spun ca barbatii isi doresc femei tinere. Uita-te spre exemplu la leonardo di caprio, russel crow, al pacino ( asta cred ca are aproape 80) si toti afaceristii si barbatii puternici financiar. Si cand spuneam 20 vs 30 ma refeream la tipe averege vs averege sau fit vs fit. Nu la aia de 100 kg vs 50 kg. Si ma repet, nu este vb despre mine, eu sunt averege nu pot emite astfel de pretentii. Dar barbatul care este si puternic are si staus social, este si provider, indubitabil is va dori o tipa cat mai tanara. Cauta in statistici! Pt ca asa cum am zis, femeia are 3 monede de schimb frumusete, tinerete, reputatie. Barbatul ( nu eu, eu sunt averege joe/ ion) are si el 3 monede de schimb : putere, status social, resurse. Asa functioneaza realitatea. Ca sa nu supar pe nimeni, ma dau pe mine insumi exemplu. Eu, averege ion, simplu muncitor, sunt constient ca nu pot concura cu gigel care este tras la sala si are si cariera si este si provider, indiferent de personalitatea mea. Asa functioneaza lucrurile. Constient sau inconstient, orice fmeie isi doreste provider si protector, asa au fost lucrurile inca de cand stateam in pesterei cu peste 15k ani in urma. Si orice provider si protector isi doreste o femeie tanara si feminina. Situatia este mult mai complexa, barbatul alegand femeia de 20 in detrimentul celei de 30+ pentru ca este mult mai fertila si nu este nici atat de damage si are un body count mult mai scazut. Si probabil imi vei sari in cap cu " vai ce nesimtit esti, body countul nu conteaza". Sa iti explic! Femeia cu cat are mai multi parteneri sexuali, cu atat pierde di oxitocina, oxitocina fiind enzima din creier responsabila cu atasamentul. De aia am si vorbit mereu de dublu standard. Mi-se pare corect ca femeie sa ai toate pretentiile si preferintele. Sa vrei barbat inalt, frumos, cu cariera, provider, puternic si protector. Dar cand emiti astfel de pretentii, si tu ca femeie trebuie sa iti permiti un astfel de barbat, ca si ala are pretentii la randul lui. Iar pretentiile lui sunt frumusete, tinerete, reputatie si feminitate. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie, trebuie sa iti doresti ceea ce poti oferi si tu la randul tau. Sti foarte bine ca asa arata lumea, barbatii puternici isi iuau neveste cu 10-15-20 de ani mai tinere. Nu este treaba mea sa spun daca este corect sau nu. Dar societatea asa arata! Priveste majoritatea afaceristilor, vedetelor, barbatilor cu putere si nfluienta, 9/10 au femei foarte tinere. Asta-i societatea, nu am inventato eu, nu eu decid ce se intampla, eu doar observ. Si sunt sigur ca si tu vezi aceleasi lucruri care ti le-am enumerat mai sus, ca esti de acord sau nu, asta te priveste, dar asta nu inseamna ca acele lucruri nu exista. Ce sa faci, stiu ca nu-i corect dar barbatii puternici si bogati au pretentii, si una din pretentii este ca femeia sa fie tanara. Nu-i vina mea. Si nu sunt 4evergentelman, dar il salut pe aceasta cale si ii spun a mia oara sa se lase de aparate. Iti doresc o zi minunata.
Nu neaparat, nu detin eu adevarul 100%, dar cred ca am adus argumente neplacute dar realiste. M-am saturat de postari si pe reditt si pe TPU de genul " mi-s-a luat de singuratate, sunt urâta si nimeni nu ma vrea" mie mi-se par penibile. Garantat tipele de genul, sunt bagate in seama de baietii buni, de calitate, dar ele vor doar pe aia chad. Pt ele doar aspectul fizic conteaza, chiar daca ele nu sunt nici pe departe atractive din punct de vedere fizic. Si culmea ca sunt barbati care le compatimesc, ei nu isi dau sema ca postarea nu este despre singuratate ci despre superficialitate. Postarea daca ar fi scrisa intr-un mod realist ar trebui sa sune asa " de ce nici un chad nu vrea sa ma f***ă?! " Sau " de ce toti chad-zii, ma f***e si dup aia pleaca.
Auzi da până la 25 ani ce ai făcut dacă doar acum te gândești la relații?
Ba frate esti culmea! La 18 trebuia sa fie maritata sa aiba si 2 copii, este?!
Vârsta potențialului tău iubit nu este stabilită de o regulă strictă sau de diferența exactă de ani. Aceasta poate varia în funcție de preferințe și compatibilitate personală. Important este să găsești pe cineva care îți potrivește personalitatea, interesele și valorile și să ai o relație bazată pe respect reciproc.
În ceea ce privește comportamentul unor băieți care se uită după fete mai tinere, aceasta poate fi o problemă complexă și depinde de mai mulți factori, cum ar fi maturitatea emoțională, influențele sociale și culturale etc. Uneori, tinerii pot fi atrași de persoane mai tinere datorită aparenței sau a unui sentiment de dominanță, însă acest comportament poate fi problematic și nesănătos.
În societate, este important să se promoveze relații sănătoase și consensuale, iar astfel de comportamente ar trebui să fie descurajate. Este crucial să se pună accent pe relațiile dintre adulți consimțitori, în care există respect, înțelegere și comunicare deschisă.
Eu personal te incurajez să ai încredere în tine și să acorzi atenție relațiilor care îți aduc fericire și împlinire. Dacă te simți incomodă sau îngrijorată în legătură cu comportamentul unor persoane din jurul tău.
Amintește-ți INTOTDEAUNA că meriți să fii respectată și iubită pentru cine ești cu adevărat, iar la randul tău să oferi aceleași lucruri in relație
Nu toți se uita după minore și fete de 18 ani, pur și simplu nu ai nimerit tu baiatul potrivit, spre exemplu eu unu nu ma s uita la o minora sau una de 18 ani ce sa ii fac sa o cresc .Dar am vazut și eu cazuri ciudate ea 18 și el 40, 50 te uitai la ei și credeai ca e nepoata și bunicu, și ei erau altceva
Și eu am 25 de ani și, de asemenea, întâmpin dificultăți în a găsi o fată cu care să simt că mă potrivesc. Mulți oameni sunt, în general, superficiali și preferă să se complacă într-o aparentă fericire bazată pe relații de scurtă durată, punând accent mai mult pe aspectul fizic al persoanei decât pe caracterul acesteia. Probabil că fiecăruia dintre noi îi este dat să întâlnească persoana potrivită la momentul potrivit, deoarece este posibil ca viața să încerce să ne ofere o învățătură sau o experiență importantă înainte de a cunoaște acea persoană specială.
3 - 5 ani maxim
Majoritatea barbatilor sunt terminati de aia avem 3 pacanele pe fiecare strada
Cand stii ca nu ai ce sa oferi unei FEMEI ca aia te trimite la munca, te orientezi spre fetite naive usoare de prostit, la care le poti da usor chiloteii jos si cu un chat pe discord si care nu au cu ce sa iti compare performantele sexuale
anonim_4396 întreabă: