| ianaslexfgg a întrebat:

Daca eu vb cu tipul asta și tot îl refuz din intalniri si chestii, el doar imi mai scrie câteodată, bună și ce faci-ul ala. Dar dacă ar veni una, care să îl vrea si care să accepte să iasa cu el, el pe mine nu m-ar mai baga in seama și așa, am vorbit degeaba si am pierdut timp si poate ca m-am si atasat. Eu nu pot să ies după cum am spus, părinți stricti

47 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| yooshi a răspuns:

Pai, omul vrea sa mearga la date, daca vede ca nu vrei/poti te lasa in pace, e logic ca daca o sa gaseasca pe cineva care de asemenea arata interesul, o sa iasa cu ea.
Nu iti pierzi timpul, doar ai socializat si tu putin. Vorbeste cu parintii tai despre asta, spune-le sa te lase

| Frank51 a răspuns:

Mai rar băieți care să vorbească cu doar o fată, aș zice chiar inexistenți. Am un prieten care nu vorbește deloc cu nicio fată, așteaptă să fie abordat, cam dificilă situația.

Atât băieții cât și fetele vorbesc cu mai multe persoane simultan, mai ales dacă vorbim cu persoane noi. Nu cred că trebuie să ne intereseze acest fapt, dacă totul merge bine în viitor vom rămâne singura persoană happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei, ce să-i faci? Dar dacă ai părinți așa stricți, oare nu ai putea vorbi cu părinții să îl inviți la voi acasă? S-ar face gaură în cer oare pe tema asta și ar ieși ozonul prin ea?

| ianaslexfgg explică (pentru Avner):

De vorbit mai vorbeste, sigur, si nu cu 2 sau 3, ci cu 30 cred. De unde sa vina această plictiseala?! Dar asa este daca eu nu dau frâu liber.

| ianaslexfgg explică (pentru yooshi):

Eh, nu le spun. Că nu m-ar lasa. Dar nici eu nu vreau sa merg

Ei, Da, atunci care mai w rostul relațiilor?
Alaltăieri mi-a spus tot asa fara nici o tragere de inima ca vorbim mâine, adică ieri, si ieri nu a zis nimic. Imi trimise azi iar bună,, ce să fac? Sa ii raspund?

| ianaslexfgg explică (pentru Frank51):

Da da, vom rămâne, dar eu nu am zis despre asta. Am zis că eu pot să simt pot să nu simt, poate să dau impresia ca il plac să nu îl plac, chiar dacă îl plac. Adică imi ascund sentimentele, oarecum ca să nu fiu rănită. Si imi e in instinct treaba asta. Faza e că dacă el găsește pe una disponibilă mai ca mine, adică să accepte să se vadă cu el, eu nu aș mai fi prin peisaj in mintea lui. Imi dete azi iar,, bună,, ce să îi răspund? El e cam analfabet, nu prea comunica, doar atat cf si buna

| ianaslexfgg explică (pentru sadrian46):

Eh, stii ca nu se poate.

| yooshi a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Scuze ca intreb, dar cati ani ai?

| ianaslexfgg explică (pentru yooshi):

16

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Avner):

Am observat că sunt mulți ca tine care se distrează așa. Mai sunt unii care așa tapează de bani cu nemiluita.

| Frank51 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Păi dacă tu nu știi, cine sa știe? Eu personal nu insist, încerc până văd că și la capătul celelalt există implicare, din momentul în care nu mai există încetez și dau next.

Păi s-atunci de ce mai imi da?

| ianaslexfgg explică (pentru Frank51):

Deci ce sa-i răspund?

| Anuket a răspuns:

E aiurea "relația" online, mai ales dacă fiecare vorbiți cu mai mulți, cam rar ceva să se concretizeze și să fie ceea ce trebuie. Oricum, tot mai bine e să vorbești față în față. Nu contează că nu are bacalaureatul, sunt și idioți, analfabeți cu bac. Dacă nu vă înțelegeți, rupi legătura, îi spui adevărul, ce crezi tu.

De plictiseala nu stiu ce sa zic. Adică, el munceste in strainatate si prin pauze imi scrie.
Ce discuție să continue, măi, ca și cu mine. Ii spune bună, si daca ii raspunde ii zice cf, după ii zice sa e frumoasă și o invita la un suc, asa cum a făcut și cu mine.
Nu stiu daca i se răspunde, nu e cine stie ce. Prin România nu prea sta, iar mașina atrăgătoare nu are, ceea ce e idealul în ziua de azi, să ai bmw si bani si sa arăți si bine. Pentru mine, nu conteaza, atâta timp cât eu am lamborghini. Sunt independenta, nu am nevoie de banii lor. Dragostea conteaza pentru mine.
Pare necinstit ceea ce ai facut si poate chiar este.

| mgtow a răspuns:

Il pierzi normal doar nu ramane piesa de valoare

| RAY a răspuns:

Va comportați conform vârstei voastre

| ianaslexfgg explică (pentru RAY):

?

| ianaslexfgg explică (pentru mgtow):

? bineees

| felixf a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Daca nici tu nu vrei sa mergi si nu mai vrei sa-ti scrie, blocheaza-i nr de mobil si nu iti mai scrie, gata. Nu mai primesti mesaje de la el. Nu stii cum se blocheaza un nr de mobil in telefonul tau. Odata blocat nu te mai cauta nici in mesaje nici pe wapp. daca pove cu tine pe Facebook, dai bloc si acolo si esti gata.

| ianaslexfgg explică (pentru felixf):

Ei, vreau să vorbesc, ca doar nu sunt speriată. Totul se întâmplă pe Facebook, nu are nr. Meu. Dar eu vb, si el înțelege că îl vreau și eu pe el, daca ii raspund. Dar nu e asa. Eu vb din politețe. Acum incepe sa imi spuna" pui"

| ianaslexfgg explică (pentru RAY):

Daa, pe naiba. A început să îmi spună,, pui" laughing)

| RAY a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Fix ce am spus, sunteți copii