Si cei mai în vârstă, își spun pui,,. Dar eu nu il inteleg pe el. De ce îmi spume asa, când el are o întreagă fermă în telefon?
Ceva simte pentru tine, ori ca vrea sa te XX ori chiar te iubește
Xx nu are cum cu mine. Timpul prețios pe la sucuri nu mi-l pierd. Eu sunt foarte naturală și îi spun pe fata chestii. Dar el nu înțelege, fiindcă nu e la nivelul meu, adică nu este atât de documentat ca mine. Si nu o spun cu răutate, dar mediul in care traieste nu l-a favorizat, deși daca voia, putea. El nici nu stie sa scrie bine românește. Nu stiu, ce va fi, va fi. Dar timpul nu mi-l pierd. La Xx nu poate ajunge, sigur. Si va vedea asta, și va pleca fiindcă ăștia sunt bărbații,, în ziua de azi
Spune-i si tu pui, joaca-te cu el. Vezi daca tu te joci cu el cum se simte? Daca e o joaca atunci joaca sa fie pana la capat. Converstatiile online uneori duc la lucruri frumoase alteori duc la deziluzii. te indragostesti de multe poze online si nimic mai mult. un domn de 50 de ani mai sus tot asa a zis... si plictisea si face misto de fete ca asa sunt anumite persoane se distreaza pe seama Facebook. E alegerea ta daca "pui" vrei sa ramana un alint. Converseaza inca 2 ani si dupa ce ai 18 ani poti decide sa te vezi cu el. Dar asigurate ca nu are 50 de ani si nu are ce face
Nu, e băiat din sat. Aseară imi trimitea mesaje cu link uri despre cum au murit dinozaurii. Asta pentru că eu i-am spus pe fata sa nu îmi mai dea mesaje pentru că nu e la nivelul meu, nu suntem pe aceeași undă, iar el acum vrea să fie interesant. Acum doar vreau să sufăr pentru un fost, un fost care era mai bun de 10000 de ori ca asta, tot asa am conversat, i-am dat eu lui mesaj ca, mna, si mi-a răspuns. Acum, daca el o vrea să îmi mai scrie e treaba lui.
Deci tu vrei sa suferi, si in acelasi timp vrei ca acest baiat care este de 10000 de ori mai nerod ca cel dinainte sa nu te mai bage in seama si totusi iti place ca iti scrie. Stii suferinta precum si iubirea este o alegere. Deci lamijloc nu este nimci mama nici tata nimeni, dar dorinta si alegerea ta de a suferi. Hai ca iti spun o intrebare... simpla... ce faci cand suferi? Cum suferi? De ce iti place sa suferi? Cu ce te ajuta sa suferi? vrei sa fi vreun martir al suferintei? Merita sa suferi? evoluezi spiritual cand suferi? Te ajuta la scoala sa suferi? Faptul ca suferi te face mai interesanta?
Nu îmi e deloc bine când sufăr. De obicei, nu plângeam, dar acum vad, ca au cam inceput sa curgă lacrimi pentru un băiat cu care nu voi mai avea conversatii ca cele din trecut. Mâine e ziua lui. Sa ii zic la multi ani? Nu astuia de acum, acest baiat e de mai de mult, cu care am vb 3 luni dar, a încetat
Iubirea pentru mine înseamnă suferința. Aleg să fug de iubire, de relații, pentru că știu ce se va întâmpla cu mine. Sunt o fire f geloasă si gelozia e o boala.
Suferința după cineva drag tine pana la 12 minute a, restul timpului ce urmează e o alegere.
Deci daca stii ca suferinta este o boala atunci inseamna ca poate fi vindecata. Cum? prin autostapanire si iubire de sine. Un vechi proverb spunea, niciodata sa nu fugi dupa autobus si baieti... intotdeauna va veni unul mai bun... tu ce alegi? Stiu prin ce treci, varsta este sensibila, supararea este si mai acuta, dorinta de al vedea e o disperare. Daca sa-i spui La Multi Ani, poti sa-i zici dar fara asteptari. Tu de fapt ai niste asteptari. Asteptari ca el sa-ti scrie, sa te bage in seama, sa-ti raspunda, sa te intrebe ceva. El te-a parasit sau tu l-ai parasit el? care pe care v-ati inselat? Eu cu ani in urma pentru a pastra persoana iubita in suflet am meditat si am pastrat in suflet doar partea buna a celor intamplate. Dar cunosc prin ce treci. Lasa lacrimile sa curga, ele spala un sufelt, spala suferinta, spala cam tot ce te doare. Dupa o perioada de suferinte crunta iti vei reveni, dar timpul trebuie sa treaca. Prima iubire e cea mai crunta, mai ales cand la mijloc este si altceva decat o simpla iubire platonica. Daca suferinta dupa cineva tine 12 minute, ce alegi dupa cele 12 minute. Spune-mi in cuvintele tale si poate te ajut sa-ti fie mai bine.
Stiu că suferința so gelozia se pot vindeca doar prin iubirea de sine și prin încrederea de sine.
Așa e că am așteptări. Mă întreba timp de 3 luni mereu el. Eu niciodată nu l-am.intrebat prima ceva, decat o dată.
Raspunde daca ii zic la multi ani, ca na. Ce crezi tu de fapt ca vor băieții de la fetele mai mici? Asta face 23 de ani mâine... Eu nu am nici 16 împliniți. Ii fac peste o lună. Totusi, de la mine nu poate obține ce vrea. Toți băieții care imi scriu au 20 + ani, eu am si forme, nu par de 16 ani. Mai imi dau 18, 19. Cred ca cum in iubire doar datorită faptului cum iubesc eu.
Măi, nu a fost nimic intre noi.
Nici nu ne-am vazut in realitate, sau sa conversam in realitate, dar el nu e fake, e real, l-am mai văzut în realitate, dar el pe mine nu asa si invers. Cand m-a văzut el, eu nu l am văzut pe el.
Obișnuia să vorbim zilnic, eu ii reacționăm la vreo poza si el imi dădea mesaj. Oricum, la școală, am vb cu colegele si au zic că și lor le-a dat mesaj. Deci,, in 2 luni cat nu a mai vb cu mine, el nu a dus lipsă, ca a avut cu cine vorbi...
Ultima dată am vorbit, si a ramas asa. Eu i am tot dat like uri să îmi scrie, dar nu mi-a mai scris.
Dar am suferit deja 3 luni, cat va mai dura? M-am saturat sa ma tot gandesc la el, imi bubuie capul până la urmă.
Eu nu vreau relatie, vreau să mă țin de școală, nu am ieșiri cu băieții, sunt cuminte. Dar a trebuit asta să îmi dea mesaj.
După cele 12 minute tot asa ma simt, dezamăgită, nostalgică căci mă gândesc la ce mesaje ne trimiteam, inimioare si chestii.
Ce să zic, iubire virtuală. nimic adevarat.
Dar, pe mine m-a marcat.
Ma gândeam ca maine sa ii scriu în mesaj la multi ani, cu o inimioară. El o.sa zi ca mulțumesc sau ce o sa zica si aia e. Astept pana la anul să îi zic iar (
Ai altrnative. 1. Renunti la Facebook. (greu dar nu imposibil) 2. Alegi sa nu-l mai vezi online, asta e cel mai simplu (il blochezi, ii dai ban pe wapp pe Facebook toate canalele pe care comunici) 3. Alegi sa continui in acesta iubire imposibila si nostalgica si sa te amagesti singura. Cel mai bun remediu este insa o viata reala unde ai un prieten de varsta ta. Copii la 23 de ani cauta victime fara sa-si dea seama. Pana una alta cade sub incidenta legii de corupere de monori avand in vedere ca tu ai sub 16 ani. Spune-i odata despre asta si poti fi linistita ca ai liniste din partea lui. Stiu ca e tentant sa ai un prieten de 23 de ani, dar el trebuie sa stie unde e limita. Daca afla ai tai ca te tot bate la cap va fi nasol pentru el. Deci stai cumimnte si nu te mai agata de cai verzi pe pereti ca nu e cazu, banui ca esti in cl a -10. ai inca 3 ani si dai bacul. Pregateste si fi desteapta, invata, evolueaza si viata iti va scoate in cale un print pe un cal alb )). Alege sa fi desteapta ar fi sugestia mea. Mai simplu fi desteapta, utilizeaza autosugestia in scopuri de evolutie pentru tine, gandeste-te la viitorul tau, ce ti-ar placea sa faci cum. imagineaza-ti viata langa un print si incetul cu incetul lumea in jurul tau se va linistii. stiu asta.