| Mary_Dragutza_1998 a întrebat:

Daca i-am dat bebelusului augumentin pe la 18:00 si apoi eurespal pe la 19 este posibil sa fi vomitat antibioticul?

9 răspunsuri:
| I1miss1you1Baby a răspuns:

Da. eu asa cred. Funda?

| mona a răspuns:

Nu ai sfecificat daca a vomat sau nu

| Mary_Dragutza_1998 explică (pentru mona):

A vomat dupa ce i-am dat eurespal

A vomat dupa ce i-am dat eurespal dar inainte sa il dam i-am dat 100 ml lapte si putin lapte cu eubiotic

| mona a răspuns (pentru Mary_Dragutza_1998):

Nici nu ma mir ca a vomat eurespalul la cat de rau este, nu stiu ce sa zic...intr-o ora nu cred ca augmentinul si a facut efectul si daca a vomat atunci a dat afara si antibioticul, sfatul meu este sa ii dai de acum incolo eurespalul inainte si dupa o ora sa-i dai augmentinul, acum daca la vomat nu cred ca e bine sa-i mai dai o doza pentru ca e cam periculos si pe deasupra e si antibiotic si nu e prea bine pentru un bebelus

Multumesc mult!

| mona a răspuns (pentru Mary_Dragutza_1998):

Sunt sigura ca de la eurespal a vomat oricum nu-i mai da inca o doza de antibiotic[augmentin] in seara asta[nu sunt medic dar am si eu copil mic care de multe ori il tratam cu augmentin si in legatura cu prostia aia de sirop eurespal, sincer nici nu-i mai dau asa ceva ca e chiar foarte rau la gust si efectele sunt slabe

| ANDREIAd a răspuns:

Antibiotic la bebelus? normal ca a vomitat. mai bine du-te la medic cu el nu-i da pastile aiurea.

| Mary_Dragutza_1998 explică (pentru ANDREIAd):

Am fost