anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă lucrez ca agent de pază, aș putea să am o iubită în viitor?
Eu sunt împăcat cu mine. Decât să-mi rup spatele printr-un depozit sau într-o fabrică, mai bine așa.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai de ce sa nu ai o iubita? Am vazut si agente de paza, politiste, nu e problema.
Si gunoierii au parteneri, toti au.

Se gasesc intre ei. Daca arati bine si atragi, o sa ai, ce, o agenta de paza nu are iubit? Toate au. Si nici nu arata cine stie ce.

26 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Tu vi sa ne ceri voie sau sa ne ceri sfaturi, ca vad ca nu urmezi absolut nici un sfat de la nimeni!

| UnchiulRamiz a răspuns:

Vreo gitanca poate, poate o vrea. Fetele se uita la cascaval, mai ales daca nu esti vreun pui de Brad Pitt ca aspect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TimberWolf):

Lasă că nu ești mai bun decât mine. Dacă erai mai bun, îmi ignorai întrebările. Și tu nu îmi dai niciun sfat, tu doar te iei de mine sau mă iei peste picior, în mare.

| Mindfulness a răspuns:

Poți avea. Nu are legătură cu banii dacă arăți bine vei găsi, chestia e mentalitatea și problemele tale care te trag enorm în jos. Eu credeam că ești deja angajat, mă miram cum poți lucra cu astfel de probleme. Du-te la Profi sau la Lidl, pui marfa pe rafturi, ca lucrător comercial.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mindfulness):

Păi sunt angajat. Nu ai citit întrebarea?

| TimberWolf a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt, cred ca sunt singurul care chiar a incercat sa te ajute cu un sfat, stiu cum e sa nu ai nimic si sa nu vrea nimeni sa-ti dea macar o felie de paine, sa fi nevoit sa duci lupte pe mai multe fronturi, cu adictiile, cu problemele personale, familiale, cu depresia, cu oamenii, sa fi inconjurat de oameni care te trag in jos, etc.
N-are rost sa imi mai bat capul cu tine, sa ai o zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TimberWolf):

Păi atunci dacă n-are rost să-ți bați capul cu mine, de ce mai îmi scrii? Mă luai peste picior și îmi spuneai că scriu pe TPU de la Psihiatrie.

| Mindfulness a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ești angajat e foarte bine! Salariile sunt ca prin fabrici,in unele locuri chiar mai bine te plătește! De cât timp lucri?
Eu zic că ai șanse dar cu una tot așa cu probleme psihologice,restul o sa te lase daca o sa vadă că ești slab emoțional,instabil!
La paza daca te vede cuminte,moale,timid te trage patronul in sfoară cu banii, sau te sabotează colegii! Daca reziști ești norocos și nu îți are nimeni treaba! Am lucrat și eu la paza colegii erau perverși, la paza toți cioflangarii care nu au nici liceul se angajează, dar sunt și excepții. Lucri singur pe tura? Ce program ai? Unde lucri la o fabrică, obiectiv?

| gabicoo a răspuns:

Dacă lucrezi ca agent de pază îți rup spatele cei care vin la furat din depozit. Iar despre gagici tu poți avea succes doar la cele de peste 60 de ani. Și văduve.

| LisaJulie a răspuns:

Vei putea sa ai o iubita, femeilor le plac bărbații macho

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru LisaJulie):

Ce inseamna macho pentru tine? Pe scurt, in 3-4 cuvinte. M-as mira ca el sa fie macho tongue

| Mindfulness a răspuns (pentru LisaJulie):

Ai descris parasutele

| Mindfulness a răspuns (pentru gabicoo):

De ce doar la alea boss?laughing

| LisaJulie a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu! Femeile le plac bărbații puternici

| LisaJulie a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu dar poate sa para

| Mindfulness a răspuns (pentru LisaJulie):

Una e sa fii puternic alta macho, care de obicei va bat de va suna in cap că aia cuminți nu va plac! Zi și tu Sigma nu macho cocalar hunter.

| darrio2007 a răspuns:

Poti avea iubita si daca duci saci de ciment in spate.
Oricum, munca de agent de paza este pentru puturosi.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru LisaJulie):

Ca aspect is macho, mai pufos dar nu conteaza laughing Deci am sanse!? Daca tuns si barbierit proaspat vad cum se uita tipele cand trec, ce sa mai... sala nu imi mai trebuie tongue

| vodami92 a răspuns (pentru gabicoo):

laughing

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Daca era cum spui tu, 90% planeta nu avea relatii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce are iubirea cu locul de muncă?

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Pai el e bolnav, toată lumea îl arata cu degetul pe aici. Sunt și fete grăsuțe frumoase dar și tipi slabi dar neatragatori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu sunt bolnav! De ce spui că sunt bolnav?

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonim_4396):

E nu, nu ziceai ca îți vine să pocnești colegul de munca aseară? Ai și întrebat ca poate fi fiindcă nu ți-ai luat tratamentul în final. De ce minți?

| ALM2000RO a răspuns:

Nu-ți trebuie iubită man, ți-am mai zis că relațiile, dragostea și sexul sunt doar pierdere de timp, bani, energie și resurse și nu-ți aduc niciun beneficiu, nicio satisfacție. Cel mai bine e fără astea, important e că ești împăcat cu tine însuți fără a recurge la instinctele astea inumane și grețoase.

| Mosotti a răspuns (pentru gabicoo):

De ce sa aiba acces la alea de peste 60 ani? Daca arata naspa poate nici la alea, ca si alea vor frumusei, dar daca arata binisor, poa sa aiba destule.