Alea nu sunt singurele variante. O alta varianta ar fi si sa incercati sa va mariti venitul ca apoi sa va puteti permite mai leger un credit.
De ce ai facut copil daca stiai ca nu ai conditii sa il cresti? Sotul tau de ce nu se gindeste ca vrei o casa mare, sa i ti cumpere. Asa cum a vrut p.dă, acum sa vrea sa i ti cumpere casă.
"Comoditate si spatiu dar banii sa fie calculati la sange fiecare leu
sau
sa nu aveti un stres mare financiar dar confortul sa fie scazut?"
Eu as alege spatiul cu banii calculati la sange.
Dar din intrebarile tale anterioare stiu ca esti cheltuitoare. Spui ca iubitul tau castiga 4000 lei lunar: https://www.tpu.ro/......tenita-de/ si totusi nu va ajung banii. Pentru alte persoane banii astia sunt o adevarata avere.
Ar fi timpul sa te maturizezi. Ai de gestionat o gospodarie.
1. Te interesezi: cat ar fi RATELE LUNARE pentru locuinta dorita.
2. Lunar pui deoparte suma calculata ca rate, preferabil schimbate (si rotunjite) in valuta sau aur. NU TE ATINGI DE ACEI BANI orice s-ar intampla!
3. Economisind astfel, dupa cca. 10 ani poti cumpara apartamentul dorit, cu banii jos, fara dobanzi si comisioane si fara riscul de a nu putea plati bancii (caz in care pierzi locuinta si ramai fara nimic sau chiar si cu datorii).
4. In urmatorii 10 ani mai poti cumpara astfel inca un apartament, pe care-l dai in chirie.
5. In al 3-lea deceniu de astfel de procedura mai poti cumpara inca un apartament, precum si inca unul din chiria celui de al doilea.
6. Dupa 30 ani de astfel de gospodarare vei avea asigurata o viata fara griji de bani: vei avea 5 apartamente (in loc de unul singur, cumparat cu credit bancar), un venit lunar de invidiat, care te va asigura la batranete.
Totul depinde de cum te gospodaresti.
România este una dintre țările cu cei mai mulți proprietari de locuințe, vreo 90% dintre familii au locuință proprietate proprie.
În alte țări, așa ceva nu există.
În funcție de orașul în care locuiți, interesați-vă de cartiere rezidențiale în care se practică închirierea de locuințe pe termen lung.
Un copil în maxim 20 de ani va fi independent. Ce veți face cu o locuință doar voi doi singuri? Gândiți-vă că în 30 de ani se pot întâmpla multe evenimente neprevăzute. E un risc, o loterie.
Te-ai intrebat vreodata de ce unii calculeaza mai incet in baza 10 si tu mai repede in baza 12?
Daca ai fi luat in considerare si inflatia, faceai o treaba...