| geoconda a întrebat:

Dacă nu-ți mai scrie de ceva vreme, înseamnă că te-a uitat sau ai fost doar o alegere dintr-o 1000 și nu ai picat și nu te mai vrea? Nu ca nu te mai vrea, ca te-a vrut din prima oarecum doar pentru ceva anume. înțelegeți voi. Deci?

Răspuns Câştigător
| Dintrebare a răspuns:

Eu asa zic, sa nu ii mai raspunzi deloc. Sau daca vrei sa fii eleganta ii poti spune "multumesc pentru intrebare, sunt bine. sper ca si tu la fel." si gata. Din tot ce povesteti, tipul e un manipulator narcisist. E vrajeala aia ca vrea relatie. Crede-ma, am 31 de ani si iti pot spune sigur ca atunci cand un tip vrea sa fie cu tine se poarta frumos, e atent el cu tine, nu cere el atentie si cel mai important: e constant in comportament. Nu iti pierde adolescenta cu tipi egoisti si incearca sa iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine. O sa iti prinda bine si pe viitor (pentru echilibrul emotional) daca o sa iti petreci adolescenta cu baieti buni care sa te respecte, decat sa suferi dupa tot felul de tipi din astia pusi pe rele.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns:

Noi am mai discutat de asta si tu intrebi ca si cum n-am fi discutat, ca si cum din discutie nu ai inteles mai nimic.

Nu da el doi bani pe tine, asta clar. Nici nu conteaza de ce nu mai raspunde.
Normal ca nu i-ai picat la interes si atunci a trecut la alta care o sa-i cada la interesul lui.

Faptele nu arata clar asta?

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Ba arată, nu stiu de ce tot continui să întreb, asta simt, si nu pot tine in mine ca nu am cu cine să vorbesc. M-a uitat asta e, asa a fost. Stii, am aplicatie sa vad cine se uită pe profilul meu si vad, daca el nu s-a mai uitat. Nu pot să nu l scot din minte. El cime stie ce o face de nu mi scrie, dar mai bine să mă lase asa... parca vad ca peste 1 2 saptamani primesc iar ms cu bună!

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Da, inteleg ca simti sa intrebi, eu am zis doar ca s-a clarificat treaba, deci intrebi fara vreo rezolvare a situatiei.

E destul de clara treaba, te-a uitat, la concluzia asta ai ajuns si pe celalalt topic, deci sti care e treaba, si sti si de ce te-a uitat ca am discutat.

Stiu! Si stiu si ca am nevoie de o aprobare continua. Stiu ca nu rezolv nimic, stiu ca nu v a fi nimic intre mine si el pe.tru ca nu vreau eu, dar nu il inteleg pe el, sau tot pe mine nu ma inteleg

Stiu dar nu pot accepta. Ba pe naiba, nu da nici 2bani pe mine chiar asa. Eu am intrat în discuții mai deep cu el, i-am dat un deget și el mi-a luat toată mâna,  eu l-am înțeles pe el cu adevărat! Pe toti oamenii in inteleg, mai puțin pe mine. Văzui acum pe Facebook ca distribuie meme-uri de alea, glume, și are vreo 5 fete care îi dau reacție, ha ha adică, și arată bine, sunt de alea top, dar ce o fi in mintea lor,,, in fine. Si asta inseamna ca le da si mie mesaje, ca am o colega care tot asa, i-a reactionat la o poză si dupa o secundă i-a dat mesaj, asa si cu fetele asta face, el nu simt nimic pentru mine, i am fost de ajutor ca am vb cu el, cand era plecat, dar atat, m-a luat de proasta cum o fac toți carora le faci un bine. Cu fetele astea, nu o să aibă conversatii cum a avut cu mine, si intr-un final se va întoarce iar, nu conteaza ca e peste 3 luni, sau nu stiu, dar va avea iar nevoie de mine. Atunci nu stiu daca voi mai fi disponibilă, de fapt, voi fi, dar nu pentru el. Sunt sigura ca m-a uitat,  ca are cu cine vorbi. Eu nu am si de asta mă tot gândesc. Si nu, nu incerc sa vorbesc cu alții, ca asta ar însemna să mă prefac și nu îmi place. Vede ca eu i am raspuns si am fost bună cu el, dar bunătatea e o slăbiciune se pare. Mulțumesc și dvs ca mi-ați oferit sfaturi, nu stiu daca am inteles acum, poate o sa mai revin cu întrebări, până atunci... traiesc prezentul cu gândul

| geoconda explică (pentru geoconda):

În plus, daca si a făcut relatie, sunt sigura ca e doar de fațadă și nu o să reziste, ca toate sunt dupa bani. Mai ales că a venit acum din Spania, are bani si trebuie sa ii cheltuiască. O să aibă o relatie, si numai atat sa vad, ca pune poze cu ea sau ceva, ca mi se taie de tot. Ce bine ar fi să văd asa ceva!

| Frank51 a răspuns:

Sunt cazuri în care stă cu tine 5 ani, și după dispare sau te lasă. Omul din natura lui este instabil, nu știm ce vrem exact. De aceea este bine să nu avem așteptări și să ne bucurăm de prezent.

| Emma30555 a răspuns:

Sa ști ca o relație semnifica mai multe, diferența de vârstă nu permite aceasta relație, o relație care e doar prin mesaje nu poate sa dureze mult, nu e ceva cu care sa ți pierzi timpul prea multa vreme, nu ajungi nicăieri, doar ca să ți treacă timpul și nici sentimente reale nu poți sa ai pe baza unor mesaje, de asta și suferi, ești la pubertate ești sensibila, ai nevoie de atenție dar el e mai mare, e la vârsta când vrea sa se distreze, pentru el nu e asa interesant cum e pentru tine fiindcă a depășit stadiul asta al vârstei când era impresionat de faptul ca vorbește cu cineva pe rețele de socializare

| geoconda explică (pentru Emma30555):

De asta ni ma mai baga in seama? Ce ar trebui să fac? Nu il pot scoate din minte

| Emma30555 a răspuns (pentru geoconda):

Are 22 de ani, vorbește cu mai multe fete, probabil si de vârstă lui. Nu cred ca dacă insiști pe chestia asta va fi cu happy-end, ce ai vrea tu sa se întâmple? Tu îl vrei ca nu îl poți avea, aducă când te baga în seama ii dai bloc când nu mai vb cu tine ai vrea sa te caute. Eu cred ca tu ești la vârsta asta când experimentezi, ia o ușor nu te arunca pana ajungi sa te înțelegi pe tine în primul rand

| geoconda explică (pentru Emma30555):

Nu stiu daca o sa ma înțeleg vreodată

| mastadont a răspuns:

Depinde de foarte multe. I-ai dat speranțe? Ați fost împreună? Că dacă, de exemplu, l-ai lăsat să tot aștepte e clar că s-a săturat la un momentdat și a decis să-și vadă de viață. Și ce spui tu e posibil însă.

| geoconda explică (pentru mastadont):

Nu ca speranțe, doar i am vb frumos, politicos, iar el a înțeles si a interpretat altcumva. E drăguț, dar nu vreau o relatie. Dar, e drăguț. Si s-a oprit, nu îmi mai scrie, e posibil sa fi trecut asa repede la altele? Eu 15y el 22y

| mastadont a răspuns (pentru geoconda):

E posibil. Probabil vroia o aventură și a văzut că nu reușește ușor. E mai bine așa, credemă.

| Mosotti a răspuns (pentru mastadont):

Normal ca vroia o aventura, nu i-a iesit lui si atunci nu o mai baga in seama, i-am zis asta. E f simplu ce se intampla, nici nu e nevoie sa se mai intrebe, mai ales ca eu am clarificat cu ea asta pe celalalt topic.

Vad oameni aici care intreaba asa tot legat despre sentimente, asa imi dati si dvs. Mie raspunsuri, asa le dau și eu lor, dar eu nu simt suferința lor, nu stiu prin ce trec. Viata bate filmul! Gen, sentimentele bat gândurile, sau mesajele

Pai ai nevoie de aprobare continua dar la ce te ajuta?

Eu nu te inteleg pe tine, pe el l-am inteles f simplu.
Daca tot nu vrei nimic cu el, de ce te mai tot intrebi atat ce si cum cu el? Adica ma intreb de ce simti altfel decat zice ratiunea.

Nu trebuie sa aiba nota 10 la figura, dar are un 8, arata destul de bine, altfel nu te mai legai de el asa, nu conta ce spunea.

Contează sufletul pentru mine. Dar,,, n am cu cine. Ce e aia rațiune?

Ratiunea e aia ca ai gandit sa nu faci relatie cu el!
Si sufletu e ala cu care simti.

La el nu are treaba cu sufletul, de aia am zis sa cauti pe cineva cu suflet pe care sa-l placi si sa te placa.

Nu mai caut pe nimeni, toți sunt niște mincinoși. Am pus răspunsuri la alte răspunsuri ale dvs. Uitati-va acolo!

Am citit tot. Nu toti insa sunt mincinosi.

Dar sunt rari. Astept sa vad ce îmi rezerva Dumnezeu. Se spune că dragostea nu trebuie să o cauți ca vine singură asa ca de fiecare dată când cineva încearcă ceva cu mine, ii spun ca să plece ca mie mi-a trimis Dumnezei pe altul si inca il astept

Ma bucur ca ti-ai schimbat parerea intr-un timp asa scurt, asa si trebuia, am raspuns si la primul mesaj, ca sa nu scriu n mesaje.
Normal ca asa zicea, pai cum sa te impresioneze daca nu te face speciala?! Si la toate zicea la fel.

Asa e, dragostea nu se cauta, vine sau nu vine de la sine.
Acuma nu poti la infinit sa-i respingi pe toti, peste 2-3 ani cand vrei relatie va trebui sa accepti pe cineva si sa risti, ce o iesi, o iesi.

Nu o să vreau relație niciodată. De ce să sufăr. Nu mă mai risc! Acum, vad ca ii reacționează o fata drăguță la poze, gen la toate pozele, si cred ca vorbeste cu ea, e activ mereu, la fel si ea. E frumoasa fata, a luat-o pe ea acum... asta este! Bine ca mi-am deschis ochii

Are pe altele acum, plus că văd o domniță care îi dă likeuri hahahauri etc etc, si stiu ca aleia ii da mesaj, si la multe altele, ca asa făcea și cu mine. Ii reacționăm, si hop, după mesajul de la el. Acum, e clar, vrea doar s*x si nu stie pe unde sa o ia mai repede. Ma mira faptul că a putut să mă uite, adică nu a mai zis nimic de o săptămână, nu l a mai interesat, si ultima discuție cu el nu a fost o cearta, a fost, o invitație de a lui sa ies pe afara, dar am refuzat. Si desi are posibilitatea să imi scrie sau să dea vreun semn, nu o face! E clar! Acum a trecut la altele. Mi se pare stupid ca cineva te poate uita atat de repede si ca valorile nu iti sunt recunoscute. Acum am revenit la viata normala, din nou! sad Sa fie fericit!

I am raspuns eu acum la mesajul pe care mi l-a dat acum 6 zile, zicându i sa imi de a block, a zis ca nu îmi mai da, i-am zis ca insist, mi-a trimis și câteva emoții uri triste, dar nu mai cred, răruț oricum, nu mai e interesat de mine, mi-a dat si un,, pa" ca i-am dat un număr pentru psihiatrie ca am văzut că mi-a dat iar cerere de prietenie și a zis ca daca am făcut programare pentru amândoi... in fine, i am mai trimis un ultim mesaj ca să îmi de a block, chiar asta vreau. Sa vad ce mai zice, dar nu mă mai intind la taină cu el... are pe altcineva

Acuma nici asa nu e bine sa nu mai vrei o rel niciodata. Eu inteleg ca asta e o aparare de dezamagiri, insa asa iti iei orice sansa sa dai de ceva okey.

Si o sa constati ca daca nu iubesti si nu esti iubita iti va da o stare de tristete, si deci vei cauta asta, nu acum, dupa cativa ani, vei simti nevoia.

Sunt destule relatii f okey care s-au finalizat cu casatoreala, si dupa 20 ani sunt f bine oamenii aia, poate am mai zis, stiu cuplu care s-au cunoscut ea 19 si el 22 ani, si sunt impreuna si acum la 40 si respectiv 43 ani.

Normal ca a luat-o pe ea, ca e disponibila, tu nu ai fost, aia e.
Ti-am si zis ca va lua pe cineva disponibil.

Am mai pus aici un raspuns. Acum ar veni ca el imi da mie cu flit, haha sa creadă ce o vrea. Eu sterg mesajele cu el, si el a zis ca eu am ceva ca parca mi-ar fi rusine ca vb cu el. I am mai scris ceva si mi-a dat cu seen. Mi-a dat si cerere pe Facebook, sa o accept?

Normal ca e clar ce vroia si anume ssex! Te invitase afara ca din discutii, gesturi, sa ajunga in pat cu tine, haha.

Eu de aia am zis ca in scoli trebuie sa se faca educatie sociala, ca uite, deja la 15 ani, discutand, analizand, incepi deja sa ai mintea unuia de 30! Ca multi nestiind, abia pe la 30 ani zic "aaa, daca aveam mintea de acum...".
Tu ai ocazia sa o ai.
Felicitari! Ai evoluat mult in scurt timp.

Si ideea sti care e? Nu sa zic eu ceva si sa iei de bun, ci sa fi tu convinsa de acel ceva, sa simti tu notiunea, sa simti logica.

Nu trebuie neaparat sa-ti dea blocare, el totusi o fina speranta are ca vei pica, tu nu vezi ca tot glumeste cu tine? Mai ales ca vede ca si tu asa vag raspunzi.
Adica nu vrea sa isi ia total ocazia sa te bage in pat.
Ca daca-ti da bloc, ar inseamna ca sansele devin 0.
Tu vrei asta sa-ti dea blocare ca sa se termine de tot totul, si f bine faci, adica cam ce ti-am zis si eu.

E baiat destept! Dar tu trebuie sa fi mai desteapta, sti cum e, unii sunt destepti, altii mai destepti.
Te face pe tine un sexangiu notoriu si fara sentimente? Nu merge asa.

Apreciez ca ai intrebat, faptul ca intrebi, te duce capul destul, ti-ai dat seama ca ceva nu e in ordine.

Faci cum doresti si cum simti tu, dar daca vrei block e contradictie, de ce te gandesti sa mai accepti cererea?!

Nu stiu, ca să îmi vadă postările... dar nu stiu daca ma pot abtine sa nu ii dau eu mesake, sau poate ca eu o sa pot, ni e asta problema, dar daca imi da el, o să îi răspund de acum încolo fără glume, o să fiu și mai directă. Nu, Nu are cum sa ajunga cu mine in pat, pentru că știu eu ca nu are cum. Asta e sigur. Oricum mi-a dat seen, adică a vazut mesajul.meu dar nu a mai raspuns, si mi-a zis si ca sunt,, imposibila" are pe alta. Sa le întrebe pe ele ce si cum, ca m-am săturat de când a apărut el

Păi si, dvs ce credeti? Sa îi accept? Dar și atunci când îl văd activ, si nu îmi dă mesaje, ma simt geloasa, si poate il sterg iar, si atunci iar vreau atenție din partea lui si nu mi o da si iar o luam de la capat. Sa o accept? Si sa nu il bag in seama?

Pai sti tu ca nu ajunge la tine in pat, dar el nu e asa sigur ca nu ajunge. De aia te mai baga putin in seama, ca poate poate.
Ptr ca daca ii raspunzi, cam asta se intelege sa stii! El asa intelege.
Altfel ai fi intrerupt total leg cu el.

Si pana la urma nu sti nici tu ce vei simti mai in colo, ca daca te mai converseaza mult asa, cine stie.

Eu ti-am mai zis, tu faci cum simti tu, daca simti ca vrei sa-l bagi in seama baga-l.
Ca oricum ce zic eu nu conteaza, conteaza ce gandesti si ce simti tu.

Daca esti geloasa e clar ca esti cam indrag de el.

Nu mai. I am acceptat cerea dar nu zice nimic. Asta e, suntem doar prieteni pe Facebook de acum încolo si punct. Cum sa imi zică că sunt,, i. posibila"?! Ma mai si mintea ca,, el nu vb cu altele" da da

Pai zice ca esti imposibila ca poate esti printre putinele care nu-l accepta.

Adică? Mai pe românește? It's hard complication

Adica suna cumva "aaaoleu, nu te pot face sa te aduc in pat", in sensul asta imposibila ca nu pici, ca tot il respingi desi in acelasi timp tot vb cu el. Tot incearca, si degeaba.
Adica esti imposibil de convins.

Păi si e de bine! Cred. Dacă nu ii trimiteam eu mesajul ala azi dimineata, nici el.nu zicea nimic. Acum chiar nu o să îi mai spun nimic

Normal ca e de bine ca nu i-ai cedat!

Nu stiu daca nu o sa mai zici nimic.

Aștept să văd dacă mai zice el. Eu una, stiu sigur ca nu o să mai zic.

Nu stiu daca o sa mai zica, nu o sa mai zica cand va si sigur ca nu are nici o sansa, pana atunci va tot incerca sa mai zica din cand in cand, ca na, poate poate.

Atat timp cat ii raspunzi, el considera ca totusi o sansa mica are.

Nu cred că o să mai zică. Mă simt deprimată că îl văd activ și nu-mi dă nici un mesaj, nici like, nimic. Cred că așteaptă să îi spun eu ceva, dar lasă. Nu mai prezint interes, viața s-a sfârșit sad când a zis,, hai bă las-o baltă" și-a arătat de fapt adevărata față, că până acum vorbea drăguț. Are pe alta la dispoziție acum, că văd că tot își dau like-uri, reacții. În fine. Știi vorba aia :,, Dacă te iubește, te caută", dar el cum a putut să stea 6 zile fără să zică nimic, numai iubirea nu o fi asta. În fine, eu nu îi mai zic nimic, chiar dacă îl văd activ, nu simt așa gelozia sau nu știu, dar mă simt supărată.

Acum că îl am la prieteni, toată ziua stau numai cu ochii pe telefon, sa vad ce posteaza, ce distribuie, ma uit pe profilul.lui cred ca de 100 de ori pe zi. Mesaje nu a mai dat. Dar mă uit la ce prietene are, ma uit ca le da ador fetelor din satul meu, sau cu care nu mă am eu pe bune, dar el nu stie. Dar oricum, le dă ador, comentarii, si vad ca si la poze de acum vreo 2 saptamani el le dădea ador, pe timp ce vorbea cu mine. Ce mai, si a bătut joc de mine si a vorbit cu mine de plictiseala. Adevarat, ce ati zis ca ma atrage fizicul, dar caracterul lui e unul de rahat. Cand ma ut la pozele lui Ma îndrăgostesc si mai mult si astept sa imi scrie ceva, sa dea vreun semn. Dar nimic, nu mă mai bagă în seamă. Dacă îl șterg iar de la prieteni, iar nu e bine. Pentru a concluziona, mai bine de nu intra in viata mea si nu îmi mai puneam atatea întrebări. Acum nu pot sa il uit. Ma uit mereu la ce face, dacă e activ.
Etc. Pusei si eu o poză cu mine azi-dimineata dar nu da nici măcar like. Stiu ca nu vreau relatie dar totusi, daca m-a ales pe mine mai sa se tina frate de mine. Doamne! Stiu ca nu am nevoie de asa ceva, nu stiu ce mă tot atrage la el. Aspectul, ca o fi si vreun Făt frumos

Pai nu era clar ca nu te iubeste? Asta stiai de mult.
Nu e de mirare cum se ocmporta, tu tot te miri vad, normal ca sta si 6 zile fara sa zica ceva, pe mine nu ma mira.

Eu cand am zis ca fizicul e rules, multi au zis ca zic prostii, desi sti ca, caracteru lui e de cacao, cu toate astea tot te uiti de 100 ori pe zi la ce face.
Ce am zis eu peste tot? Ca daca fizicul e bun, mai putin conteaza celelalte, si le-am zis ca se verifica in real tot ce am zis.

Te atrage fizicul ca este aratos si atractiv la figura, e si normal sa te atraga fara sa vrei, asa suntem programati.
Barbatii aratosi emit calitati masculine cu figura, care in trecut erau necesare supravieturii, si deci femeile sunt adaptate sa fie atrase de din astia.
Si da, majoritatea frumuseilor sunt cam lepre la caracter, asta e.
Ti-am explicat de ce te atrage.

Ia uitati mai oameni buni care ziceati ca fizicu nu conteaza neaparat si ca nu e proba eliminatorie, ce zice fata (si cum sunt 98 % din oameni):

"Cand ma ut la pozele lui Ma îndrăgostesc si mai mult si astept sa imi scrie ceva, sa dea vreun semn", desi caracterul e infect.

Daca nu avea fizic atractiv dar avea caracter si restul, ea nici nu il mai baga in seama la o adica, nu se mai indrag de el.

Măi, cum am mai zis nu e vreun Făt Frumos, aș putea să spun că unii chiar nu îl consideră frumos. Și el mi-a zis cândva că :,, Nu sunt eu așa frumos, dar mna..." Pe vremea aia vorbea cu mine frumos, acum, nu mai are chef, sau când o pleca înapoi la muncă, dacă o mai pleca, să înceapă iar să îmi dea mesaje ca să nu se plictisească sau ca să-i fac din nou un bine, ca, adevarul asta e. Eu i-am spus de toate, l-am încurajat, acum m-a uitat, dar se întâlnește iar om cu om. Parcă, mai bine e că nu mă mai caută, mă face să mă distanțez chiar dacă mie nu mi-e bine, știu undeva în mintea mea că îmi face o favoare, așa că-l las,, să zboare". Referitor la like-uri, da, vad cum pe altele le baga in seama, le dă adoruri, dar ce sa zic decat,, asta este, nu?

Nu conteaza, din moment ce te uiti la poza lui si te indrag mai tare de el, tie iti place, te atrage mult, nu cont ca nu e fat frumos, e frumusel, si asta ajunge, si e genul tau pana la urma
Normal ca nu pot fi toti de nota 10 cum ti-am mai zis, aia sunt feti frumosi, poate avea o nota mai mica dar tot destul de atractiv e.

Sa sti ca nici pe fat frumos nu-l plac toate! Intre 5 feti frumosi, poate o fata sa-l placa doar pe unul, adica figura aia o atrage, NU celelalte, deci cam nici unul nu atrage 100 %.

Tu de ce crezi ca trece de la una la alta? Ca e placut de fete in general.

De ex prietenul meu e tot destul de frumusel, atragea cam 50-60 % din fete doar.

Ai dreptate, nu poti sa zici decat asta este si atat, nu ai ce face mai mult.

Te face sa te distantezi, in prima faza nu iti e bine, dar dupa aia iti va fi f bine in timp, ca te detasezi de el. Ai sa vezi. Sigur ca asta nu vine imediat, treptat vine, dar vine.
Sti cum e, ochii care nu se vad, se uita.

Sau ochii care nu se văd, NU SE UITĂ?! in fine, nu îl mai bag in seama, nici el pe mine. Acum mi-a dat el cu flit si ma simt cam prost că trebuia să îi dau Eu. Încet încet ma pierde. Mâine mă uit de 99 ori pe profilul lui si tot asa in descreșterelaughing nu am.nevoie de asa ceva, poate si a dat seama ca doar mesajele raman intre noi si atat. Poate peste 3 ani eram disponibilă, dar el nu. Si nu SUPORT SA VAD CA DA LIKE SI ADOR LA ALTELE SI MIE NU, deci nu e genul meu. Intr-adevar nu e in relatie cu mine, dar macar de bun simt. Sa il prind ca imi mai da vreodata mesaj, ca ii dau blocare direct

Peste trei ani clar ai fi disponibila.
Am zis ca e genul tau ca fizic figura, nu ca si caracter, ca si caracter normal ca nu e genul tau, pari o fata buna si inteligenta (Faptul ca ti-ai pus problemele astea conteaza f mult).

Mda, ar fi bine sa fie in descrestere atentia ta pentru el.
Macar sa poti asta.

Esti simpatica foc cu "nu SUPORT SA VAD CA DA LIKE SI ADOR LA ALTELE SI MIE NU".
Asta e, nu ai ce face.
Pai like nu e tot ador? Ca nu stiu, exista butoane separate?! Ca pe FB nu, sau e altundeva asta?
Ca pana la urma like e tot un fel de ador adica ca-ti place.

Da, cam tot aia e, dar like este simbolizat de o mână care arată ok" iar ador e simbolizat de o inimă. Dar, credeți că el se mai gândește la mine, sau macar, nu stiu... eu numai cu gândul la el stau. Si asa este, daca vorbea cu mine de ce le dădea la altele?! Asa ceva clar nu accept! Poate ma duc la vrăjitoare sa ii fac niste vrăji asupra mea laughing)) hahaha. Glumesc. Dar am aplicația aceea sa vad cine se uită le profilul meu, adică cine mă spioneaza, si el nu a mai apărut. Dar am observat ceva, ca nu prea mai e activ asa de des. Adică încontinuu. Lucra ca sofer pe tir si cred ca a cam făcut 2 saptamani de cand e acasă. Si ma gandesc ca o fi plecat înapoi, nu stiu cata pauza are un șofer de tir, sau ce vacante iau. În fine, ideea e CA VA DA IAR DE GREU SI IAR O SA IMI DEA MESAJ CA II E GREU PE ACOLO, de ce se plânge la mine? O să vrea iar ca cineva sa il înțeleagă, si stie ca la mine găsește asa ceva. Pai ce eu sunt JUCARIA LUI CU BUTOANE., EU O IAU CA PE o jignire când mi-a zis ca,, hai bă las-o balta" adica ce mai e si cu asta pe capul meu gen. Parca nu tot el m-a căutat primul

Explic pe rand ca sa ating tot ce ai spus:

Am inteles, mersi ca mi-ai zis, chiar nu stiam diferenta intre ador si like.

Lasa ca e normal sa stai cu gandul la el, oricum nu depinde de tine asta, nu poti controla, inteleg f bine, asa se intampla la varsta asta, dar si mai tarziu.

Poate se gandeste la tine asa ca la un refugiu, sa mai se descarce si el cand nu are cui.
Pai vb si cu tine, si cu altele, de aia le dadea lor, la alea spera sa obtina ce vrea, iar tu erai refugiu lui doar, dupa ce stie ca nu are sanse la tine cu ce vrea el.
De aia se si plange la tine, cui sa se planga? Poate altele nu accepta asta, si tu esti buna de na, de folosit sa se descarce.

Da, esti jucaria lui dupa mintea lui! Vede ca merge si aia e.
Te-a cautat tot el, dar nu conteaza, el face ce vrea.

Vrajile nu au nici un efect, sunt vrajeala, deci e bine ca ai zis ca ai glumit.

Nu stiu nici eu cata pauza are un sofer de tir, dupa mine in afara de concediu n-ar avea liber, ca na, e platit sa munceasca, nu sa stea, poate o avea 1-2 zile intre curse maxim.

Mda, deci, el Dacă mă mai caută, ma cauta strict ca pe un refugiu, ca vrea să fie înțeles, nimic mai mult. Ca daca voia o relație sau ceva serios, nu imi zicea de probleme lui si nu se plângea că asta înseamnă la.multe fete sa plece de lângă tine când vede ce probleme ai. Cand era plecat, zilnic imi scria. Acum că a venit. puncte puncte. Poate îi dau altele ce vrea el. Dar dacă îi zic ce mă framanta, ca eu sufăr ca nu stiu ce, o să zică că nu am zis eu să fim doar prieteni? Eu nu vreau nici sa ma foloseasca asa ca să se simtă el împăcat, ca e înteles. Este foarte compicat. Si il plac dar nu vreau nimicccccc
Fiecare om are defecte. A vorbit frumos cu mine când a vrut să obțină ceva de la mine. Poate ma vede prea mică, prea copilăroasă, poate si a dat seama că nu e de mine sau ca eu nu sunt de el. Plus ca i-am zis ca nu stiu nici sa gătesclaughing. Nu voia el o relație cu mine, mă, a vrut doar să se descarce. Eu i am si zis ca el cauta consolare, dar a zis ca nu, ca s-a despărțit de fosta lui acum 8 luni :^ si? Parca as vrea dar nu as vrea. Parca simt nevoia ca el să mă aștept 3 ani. Dar nu se poate pentru el. Cine sunt eu?! Daca imi spunea problemele lui si de familie, ca mama lui are niște probleme, însemna clar ca nu voia ceva cu mine, ca daca voia, imi spunea ca are bani, masini, ca să mă atragă, dar nu se poate ci asa ceva la mine. Si el cand se descarcă la mine, el doar se descarcă fără să prindă sentimente, DAR EU PRIND. si dupa iar ma lasa asa. Si acum e activ, și mă doare INIMA CA NU ZICE NIIIIMMMMIIIIICCCCC, dar nu am ce sa fac. Daca asa se simte dragostea, mai bine mă lipsesc

Dacă mă considerat un refugiu, rusine sa ii fie ca si a bătut joc. Adică eu am fost un coș de gunoi unde a aruncat el tot ce nu a mai vrut si acum e bine mersi. Am trimis un alt mesaj mai lung la alt raspuns!

Acum când imi scrie stiu sigur de ce îmi scrie. Si daca vreodata imi mai scrie o să îi răspund cu :,, ai nevoie iar de consolări?" Sau care ar fi raspunsul potrivit? Acum că e activ sigur vb cu altele. Fir-ar doamne, fir-ar. Dŕacu să-l ia de tot sa nu mai il vad. DE FAPT EXISTA SPREI PE.TRU STERGEREA MEMORIEI? ACUM POATE nici mesaje ca ar vrea o consolare nu îmi mai da. Ce mai, ma desconsidera total. Doamne, ce am ajuns, sa plâng eu după un maimuțoi cu ochii verzi

Ai ajuns la concluzia buna, ca te-a folosit, bine ai zis.
Si daca te iubea, putea sa-ti zica problemele, nu e o problema asta, oamenii care se iubesc isi spun problemele unuia altuia, insa el si-a batut joc, dorea ca doar tu sa-l asculti pe el.

Asa se simte dragostea cum ti se intampla tie.

Daca te vroia nu zicea ca are masini si altele, aia zic aia neatractivii, stie ca arata bine si nu avea nevoie sa zica tampenia asta, el stie ca doar prin fizicul lui te atrage si atat, era de ajuns sa ti se arate si atat.

Si sigur ca daca vroia ceva cu tine, te mai cauta, insa totusi daca tu ai refuzat categoric, si daca vroia ceva, de ce sa tot insiste, sa vina dupa tine, etc?! Ca doar nu e cersetor sa se roage de tine, ce naiba.

Poate sa iubeasca la fel si pe alta, asa ca? De ce ar casuna pe tine doar? Ca doar nu esti unica pe care sa o placa sau sa o iubeasca. E mai matur ca tine, nu face cum faci tu de ai casunat pe el asa in prostie.

Da, doar așa voia, doar eu să îl ascult pe el și doar eu să îl înțeleg pe el. Adică, eu intrăm în detalii încercând să-i rezolv greutățile, iar eu cand ii ziceam lui ceva, imi dădea doar niste sfaturi :,, Ca nu poti multumi mereu pe toată lumea". Poate că la mine e defectul si chiar asa e. Imi doresc să fie,, cățelușul meu" si poate DOAR AL MEU! Păi si cand mi-a zis că sunt unică, m-a mințit? Dacă continuam cu el fără certuri si blocari oricum se ajungea la un punct în care sa facem pasul cel mare si sa ne întâlnim, dar nu de putea ajunge la o relatie si asa ar fi fost un timp irosit. Poate ca in realitate nu mă place. Eu, in poze si normal ca sunt mai frumoasă decat in realitate. Vedeți că am trimis mai multe mesaje.

Eu citesc toate mesajele, dar raspund la ultimul si pentru celelalte, ca dupa cum vezi, ating problemele din toate mesajele, ca sa nu scriu n mesaje. Inainte de asta asa am facut, adica la mesajul trecut, ca ai trimis trei mesaje.

Da, vroia doar tu sa-l intelegi pe el, e f clar, nu si invers.

Faptul ca ai dori ca el sa fie doar al tau, nu e rau, asa vor multi.

Pai n-am mai vorbit ca te-a mintit cand a zis ca esti unica? Am mai vorbit si ai ajuns la concluzia ca a mintit. Inca te mai intrebi daca te-a mintit sau nu?!

Pai v-ati fi intalnit, insa daca nu vroiai nimic cu el, nu avea sens, poate ar fi vrut sa te intalnesti doar cu speranta ca vrei ceva cu el.

Dar e posibil sa nici nu te placa cum zici tu, ca problema asta n-am pus-o pana acum! Dar sti cum sunt baietii ca ei f cam orice, si daca fata arata putin mai jos.
Te place asa de sex, insa nu destul incat sa te iubeasca.
Ca daca arata-i pe placul lui, iti zic eu ca pica si el in indragosteala. Nu s-a nimerit sa fi genul lui ca lumea.

Adică sunt prea urâtă pentru el? laughing mie mi se pare că sunt frumoasă. laughing Am incercat sa ii reacționeze la o poză, în speranța că îmi dă mesaj, dar degeaba e activ și nu zice nimic. Asta e, nu stau să mă milogesc acum. Poate asa e, nu sunt genul lui. Dar ce naiba de genuri preferă?!?! Cum.il pot atrage din nou?

Pai nu conteaza cum te vezi tu, conteaza cum te vede el.

Nu e vb ca nu esti frumoasa, eu ti-am mai zis in mesajele trecute, din 10 frumoase, poate el sa fie atras doar de 1-2 care au figuri care-s genu lui.
Si altul sa fie atras de alte frumoase, deci depinde, cred ca ai inteles ce zic.
Deci nu are importanta cat de bine arati.

Pai de unde sa stim ce genuri prefera, asta el stie.
Pai daca iti pui problema cum sa il atragi deja nu e in regula, atractia vine de la sine sau nu vine.
N-ai cum sa-l atragi daca nu te-a placut cine stie ce pentru o rel serioasa, ca abia atunci omu isi alege ce trebuie, asa pentru sex merge cam orice, asa-s baietii in general.

Ca daca apare aia care ii place f tare, o sa fie ca tine acum, se indragosteste si a pus-o, mai ales daca aia nu-l place. Nu va mai avea ochi pentru altele.

Mda. Deci careva sa zica de mine nu s-a îndrăgostit. Si dacă eram eu să fiu intr o relatie cu el, zic eu ca nu as fi fost la standardele lui. Adică ce o fi zis,, o iau pe asta până vine alta si mai si " mda, asta e. Deci acum nu imi mai da mesaje? Si daca mai îmi dă, pe alea cu ce scop? Tot asa ca să îl consolez?

Da, nu s-a indrag de tine ca nu esti genu lui ca lumea, altfel era in limba dupa tine.

Nu ai fi ajuns in relatie cu el din aia ca lumea, ca nu vroia el, ajungeai cel mult in rel de distractie si atat.

Da, daca-ti da mesaje tot asa sa zica ce are el de spus.

Păi si eu sa îi răspund? Sau ce sa ii zic?

Nu stiu, faci cum crezi tu, daca ii raspunzi sau nu, insa nu stim daca iti mai scrie.
Si ii zici tot ce simti tu in acel moment, fi naturala.

Nu pot să îi spun ce simt. Nu pot! sad îi doresc să simtă și el ce simt eu si cam atat. Încerc să îl uit deși e imposibil. Am mai avut eu o dragoste de asta la prima vedere când aveam vreo 13 ani, m-am îndrăgostit de unul de 24. Era vecin cu noi. Bine, și el îmi făcea cu ochiul. Eram tot asa obsedată, dar nu a ținut mai mult de o vară, bine, că eram și mică nu stiam eu ce e aia iubire, nu ca acum as stii,, dar l-am uitat pe tipul asta, chiar dacă îl plăceam mult. El are acum pe o fata de varsta lui evident, îi apreciez, chiar dacă cu el nu schimbăm vreo vorba, ne făceam din priviri. Stiu ca e ciudat. Acum nu mai simt nimic pentru el. Sper sa se întâmple așa și cu acesta. Dar diferenta este ca acela nu m-a jignit cu nimic si a ramas asa intre noi, ca daca imi zicea si acela ceva, poate nici acum nu îl uitam. Pe acesta trebuie să îl uit neapărat. Cand am vb alaltaieri, mi-a zis mie ca am eu ceva, ca de ce șterg mesajele cu el, ca parca mi-ar fi rusine ca vb cu el, dar eu le sterg din faptul că nu vreau să le arate la alții ce vb noi

Nu poate simti ce simti tu, decat daca se indrag de una si aia nu-l vrea, dar nu ca nu-l vrei tu.

Aia de la 13 ani era asa un fel de copilarie, si precis si ala era atractiv cat de cat, asa-i? Nu e ciudat deloc.

O sa se intample la fel si cu asta dar nu imediat.

Si daca arata sau nu arata ce vb la altii ce? Oricum nu conteaza.

Sa ma bag in seama cu el? Sa ma iau putin de el? Adică de câteva zile numai eu ma bag in discutii, el... Sa ii trimit un mesaj cum că :,, De ce nu îmi dai și mie like la poza?" Atunci de ce te mai am la prieteni daca nu îmi dai like? :" să îi zic asa, răspundeți.

Se pare că în urmă reacției pe care i-am dat-o eu lui la o poză, mi-a dat mesaj în sfârșit cu,, ce faci?". Eu,.i-am răspuns în engleză,, how can I help you?" Adică cu ce te pot ajuta? Nu a răspuns. L-am lăsat asa după care după vreo 5 minute ii spun daca nu stie ce inseamna si a zis ca va da. Uitați, ce conversatie. Drept dovadă că dacă îi reacționează una la poze, el repede trimite mesaj. Asa face cu toate. Si cand ii raspunsei parca in tot corpul meu alerga o lumină fosforescentă și radiam

Faci cum simti tu, nu am cum sa-ti zic eu ce sa raspunzi si daca raspunzi, parerea mea am spus-o de mult.

Este prea complicat omul ăsta. Văzui acum pe Facebook cui îi dă like, ador, comentarii, etc etc. Am rămas cu gura căscată. Dacă le dă el si colegelor mele, ce mai. afemeiat si nu am.nevoie de asa ceva. Aseară s-a si văzut că el mi-a dat mesaj doar ca i am reactionat eu la o poză, dar nu avea chef de mine, ca el,, se plimba" cică. Si eu daca ma plimbam tot găseam timp să vorbesc. Adică mi-a scris asa fara vlagă. Imi e scârbă de asemena oameni și îmi pare nespus de rău să văd acum în cine am avut incredere si cu cine mi-am pierdut eu timpul. Ca el poate sa treaca repede de la una la alta. Mie nu mi-a dat nici like. Pot să spun că,, mă iubește?" NU. ESTE UN NESIMȚIT!

De ce ai ramas draga cu gura cascata? Stiai ca le da ador si like la altele si la colegele tale, nu vad ce te mira?

Am discutat ca e afemeiat.

Daca ti-e scarba de asa oameni, incearca sa nu mai ai obsesie de el, bine stiu ca nu prea depinde de tine dar trebuie sa lucrezi la asta, ca altfel toot o sa suferi aiurea.
Te preocupa prea mult ce face, cui da like si altele.

Pai el e prost, că dacă știe că da like si ador de ce naiba imi mai scrie?! Oricum eu nu i mai reacționeze, il las sa vad daca isi mai aduce el aminte de mine. Dar vad ca Nu... la cate conversatii o avea...

Nu e prost deloc, e prea destept. Se distreaza si cu inca 5 si cu tine din cand in cand si iti mai scrie la prosteala asa.

Asa e. E prea "șmecher"

Exact, e smecher, si tu ii urci rangul prin comportamentul tau, il faci sa se simta si mai destept.
Daca prosteste 5 e destept, daca prosteste 6 e si mai destept.

Apreciez la el faptul că totuși de cate ori l-am jignit si cred eu ca l-am jignit, i-am spus că,, e batut de soarta" laughing plus multe altele mai subtile, apreciez ca nu s-a supărat, bine, nici eu nu le am spus în răutate, doar glumeam. Apreciez ca nu m-a jignit. Putea să îmi zică cum mi-a zis unul azi când a scris vai mama ei de ROAMANa iar eu i-am zis să consulte un dex si mai vb si mi-a zis ca sunt proastă rău si mi-a mai zis și marș. Mda. Nici eu nu am scris perfect până acum pe tru ca ori ma grăbeam ori imi corecta tastatura, dar stiu sa scriu oricum

Nu l-ai jignit, e destul de destept sa nu il atinga ce zici, e indiferent, de aia nu s-a suparat. De ce sa te jigneasca? Daca o facea, dovedea ca l-a deranjat ce ai zis.
Sau sa fi zis "vezi ca ma deranjeaza ce spui", dar nu il deranjeaza.

Asa de neimportant era ce zici, ca nu avea de ce sa se deranjeze sa zica ceva urat.

Pe cine ai casunat si tu, dar aia e, e fara sa vrei.

Ala care a zis ca esti proasta e un prost, nu se face asa. Se pot face greseli de tastatura mai ales la telefon, astea nu se iau in seama.

Nu am luat problema asa cu băiatul ăsta. Aduca nu m-am gândit că nu mi-a zis nimic doar că este indiferent și nu îl interesa, m-am gandit ca e un semn de bună purtare, dar cred că i au mai zis multe si s-a obișnuit. Acum nu îmi mai da mesaj. Eu mă gândesc la el ca nu am cu cine conversa, dar daca as fi avut crd ca l as fi uitat, asa cum face el, m-a uitat vorbind cu altele

Bine, poate fi si buna purtare, nu zic nu. Dar nici nu il interesa, ca daca era doar buna purtare nu te ignora sa te uite si asa mai departe.
Se purta frumos si te baga in seama daca te-ar fi placut ca lumea.
Deci e doar indiferenta sau buna purtare + indiferenta.

Dacă a vazut ca tot încearcă si ca eu tot il refuz. Ca na,,, nu am vrut să ne vedem. Adică imi era prea asahappy poate in realitate nu mă place si as fi fost dezamăgită. Asa deci de ce ar fi continuat daca eu tot ii dădeam refuz. Si da, a fost cam topit după mine, mă caută peste tot, imi dădea like uri, inimioare, dar s-au stins lucrurile astea. Din cauza mea, ca sunt nepregătită și nu pot acum sa fac o relație. I am zis ca poate peste 3 ani si el a zis ca o luam usor ca ce nu pot crește lângă el?!

Pai si eu ti-am zis cam de la inceput ca s-a saturat sa tot insiste si tu sa zici nu, si tot asa am zis ca poate de aia nu te mai baga in seama, asa ca s-a dus in alta parte unde primeste ce doreste.

Ca vroia doar pentru sex sau nu, asta nu conteaza, ca oricum si daca era doar pentru sex, era normal sa se poarte frumos, ca altfel cum te-ar fi atras?!
Cum conving baietii fetele sa cada la pat? Le dau impresia ca le iubesc si etc. Iar aia care vor relatie ca lumea tot frumos se poarta, deci nu sti dinainte care si cum.

De unde sti tu ca nu te placea daca te vedea? Asta ziceai dupa, daca nu te placea, nu inainte.
De ce nu te-ar fi placut in real daca te-a placut in poze?
Si oricum, daca dorea doar sex, nu conta ca nu te placea prea tare, mergea si asa ca atrageai cat de cat, asa gandesc baietii.

Plec la TV, revin maine dupa ora 18.

Ok! Mulțumesc!

A fost frumos ce s-a întâmplat, că m-a făcut să râd, dar era prea frumos să fie adevărat și lucrurile astea nu aveau să se întâmple pentru că realitatea este mult mai oribilă. Trăiește în continuare în mediul on-line, pe mine m-a uitat, de altfel, cum i-am și explicat. Trăiește el într-o minciună și eu mă mint în fiecare zi că minciuna lui e și minciuna mea, dar leagă el conexiuni mai bune și mai reale cu altele acum. Este și prea mare, nu mai e copil, să viseze, să spere, așa ca mine. Nu mai e naiv! Mă prefac și eu că îmi fac viața bună și ca este, dar realitatea mă dă de gol. Nu știu dacă ar fi bine să îi mai răspund la următorul mesaj, dacă va mai exista, desigur. Pentru că o iau iar de la început, și știu că nimic nu e posibil după calculele mele. Acum sufăr în tăcere, văzându-l activ. Nu știu, oare el s-o gândi la mine, se mai uită la pozele mele, chiar dacă nu îmi dă like, ce simte?! Sau a simțit vreodată ceva? Eu cred că nu... Dacă mi-ar scrie iar, și i-aș răspunde, după iar nu mi-ar mai scrie, iar aș suferi, dacă nu i-aș răspunde tot aș suferi. Deși am văzut că a început el să lase seen, de parcă eu sunt moartă după el. (Bine, cam așa e, dar eu nu am dat impresia). O fi, pe de altă parte orgoliul masculin, deși nu cred. O fi că nu vorbește el cu alte fete?! Dar în realitate toți sunt niște șmecherași, cu accent și cu vorbe de băiețaș de cartier, care fumează și le vor pe toate de-a gata! Numai minciuni mi-a spus! Să sufere și el, așa că mine, în tăcere?! El poate crede că eu nu am nimic, că nici eu nu prea dau semne, dar, prin urmare, el e băiatul, să mai facă el pasul. Dar tot așa, nu ajunge nicăieri. Nu pot să am o relație atâta timp cât eu nu mă accept. Acum știe și vede că sunt altele care l-ar vrea, să fie sănătos!

Pai si cine te pune sa nu fi si tu ca el, sa nu mai fi naiva si sa nu mai visezi asa?! Ia exemplu de la el si de la realitate.

Nu sufera ca nu are de ce el.

De ce nu te accepti?!

Păi dacă aș fi ca el ar însemna să nu fiu eu. În fine, el de ce nu are de ce sa sufere?! Adică e totul la mișto. Am înteles, am înteles. O zi bună și mulțumesc!

Pai de ce ar suferi? El se joaca cu toate cum vrea.

O sa sufere doar daca va da de aia de care se va indragosti, si aia ori nu-l accepta, ori dupa un timp il inseala si paraseste, doar asa sufera, altfel NU. Sa ti minte asta.

Păi și de mine nu s-a îndrăgostit? Și eu nu îl accept?! După cate i-am dat de înțeles? Înseamnă că suferă?!

Nu s-a indragostit deloc. Ai dat de inteles ca nu-l accepti si gata, el vroia un sex poate (ca altfel nu dadea ador si like la atatea), n-a obtinut si aia e, de ce sa sufere cand poate lua oricand de la alta?

Daca suferea cum zici tu, nu mai avea ochi pentru altele, dar el da din alea la f multe.

Asa e. Eu, ma forțez ca să nu fi activa, ca să mă vadă el,,, ocupata" si sa ma întrebe dacă mi s-a intamplat ceva sau whatever dar, degeaba, am constatat că e degeaba si ca nu il intereseaza. El nu se uita cum.ma uit eu din 5nin 5 minute pe profilul meu. Nu! El.ma are în lista, si daca ii reacționez eu la ceva imi scrie poate, daca nu, nu. Doamne, ce ati pot fi băieții! Uite de asta nu vreau eu relatie. Sufăr prea mult

Dar nu toti baietii sunt asa, nu generaliza, sunt destui okey.

Pai nu te mai forta sa faci aia si aia ca nu reusesti, mai bine fi activa asa cum simti si vrei, si aia e.

Si pana la urma e o prostie din start, pentru ca daca e nevoie sa fortezi nota ca sa te bage in seama, e o prostie, inseamna ca oricum nu te place, deci nu are sens sa faci asa.
Cine te place, o face de la sine, fara din astea.

Adica fortezi omu sa te placa?! Nu merge.

Acum vad ca imi displace să nu fiu o prioritate si sa fiu pe locul 878 * am pus si la poveste o. poza de acum 23 de ore, nu s-a uitat, deși e activ non stop. Pe profilul meu nu mai intra. Nu il fortez doamne fereste! Dar el si a bătut joc de sentimentele mele. Nu se streseaza cum o fac eu, la el ce o fi o fi! Daca nu a apucat să vadă el povestea mea, ca are 5.000 de prieteni, ce naiba! M a uitat printre ei. Postările nu mi le vede, sau poate ca da nu am de unde sa stiu, dar nu se uita, frate! Acum stiu ca daca imi mai trimite mesaj, fără să îi dau Eu vreun semn, o face pe tru ca se plictisește și pentru că are nevoie de cineva care sa il înțeleagă din nou. Dar poate da Dumnezeu de ii pic cu tronc odata și atunci nu îl mai bag eu in seama.

Pai de ce s-ar uita? De ce s-ar uita pe postarile tale? Ca zici "nu se uita", pai normal ca nu se uita.

Nu ii pici cu tronc, deci lasa iluzia asta. Ca daca ii picai, de mult discuta mereu cu tine.

Am zis asa ca il fortezi in ghilimele, adica te fortezi sa nu fi activa ca sa nu stiu ce, ce rost are? De ce fortezi atentia lui? Ca la asta ma refer.
Uita-l.

Ai casunat pe capul lui asa?

El nici nu stie laughing astept sa vad daca imi da mesaj din propria-i inițiațivă, ii bag 2 vorbe frumoase, ii iau mintile, nu mă mai atașeze eu, si il las pe el sa sufere, da l încolo!

Nu va suferi.
Altfel nu mai vb cu alte 20 de fete.
Din contra ii dai satisfactie ca cersesti atentia lui.

Tu nu ai invatat ceva din ce discutam noi?

Păi am învățat si normal! Dar, na, nu pot să uit asa repede. Si, mna imi e ciuda ca m-a uitat asa repede si i-am fost alături! Daca il sterg de la prieteni, nu e bine, daca îl las iar nu e bine... deși, daca nu îmi dă like uri ce rost mai are si prietenia pe Facebook. Poate mai apelează el la mine, când da iar ď greu. Acum un fie are seara iasa prin cluburi, noaptea ca bufnitele, cu prieteni. În fine...

Mda, inveti usor asa, nu imediat.
Nu l-ai refuzat chiar asa de tot dar l-ai refuzat.

Pai asa poate zicea la toate ca "nu esti ca altele...".
Pai da, cand era plecat vorbeati, cand nu mai e si are alte posibilitati, gata, te-a cam uitat.

Si de ce nu l-ai sterge de la prieteni de pe FB?! Ca sa termini odata cu circul, ca daca tot o ti asa, nu se mai termina niciodata.
Ca atunci cand iar vrea sa zica ceva de el, te va cauta poate, dar asta vrei? Sa te foloseasca doar?

Ca să zic, Avusei un gând să fim prieteni, deși poate simt mai mult, si poate daca ma intreaba ceva, eu să îi răspund politicos chiar dacă nu sunt sincera si nu spun ceea ce simt cu adevărat, iar el cand va fi cu alta, iar eu poate posibil cu altul, dar peste mulți ani, sa ne uitam unul la altul știind că,, ne iubeam" dar niciunul nu a avut curaj sau nu stiu. Nu stiu ce simt el, nu stiu. Nimeni nu stie, noi doar ne dam cu parerea si credem ce vrem. Nu oamenii ne rănesc, ci propriile așteptări despre ei

Poate le spune la mai multe acest lucru, dar atata timp cat nu a declarat nici o relatie... Cred ca visul oricărui baiat este sa agate mai multe fete, azi vb cu mine, maine cu cealaltă. Cred ca o sa fiu eu cum am fost si pana acum daca imi scrie, ii raspund tot asa, daca ma place, să mă placă pentru ceea ce sunt, deși, ce sa vrea mai mult. Dacă e deștept ce sa caute cu mine, el adult eu minora. Poate avea probleme, poate are nevoie de o pauză și de aia nu îmi scrie sad

Nu va iubeati, tu il iubesti doar.
Pai nu e clar ce simte? Daca nu-ti mai scrie ce inseamna? Ca il doare undeva de tine.

Pai e destept, daca vroia si el un sex acolo, nu conteaza ca tu esti minora. Ti-o tragea si gata la o adica, se proteja ca sa nu fie probleme si aia era.
Pe minore le prosteste ca-s mai naive, tocmai.

Ce iluzii iti faci si tu, tu vrei sa te minti asa-i? La ce te ajuta? Ca are probleme, ca etc, nu vrei sa accepti ca il doare undeva de tine.

Poate

Mda, poate.

Chiar nu contez pentru el, adică ii reactinai azi dim la o poză în speranța că îmi scrie, dar,, nu...

Pai nu! Normal ca nu iti scrie ca nu are de ce.
Tu tot ii cersesti atentia vad, dar asta e, nu e problema, insa sa nu-ti faci tot tu tie rau.

| AliGab a răspuns:

Deci, lasa-l in urma. Si daca te-o baga in seama alta data, nu il baga tu pe el. Astfel de oameni ori vor doar sex, ori nu sunt hotarati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută altul, nu mai aștepta! Vrei aventura sau relație? Caută, că nu-ți bate la ușă băiatul visurilor tale! Nu uita prezervativul sau pilulele contraceptive.

| geoconda explică (pentru anonim_4396):

Www hooo stiu, ca nu fac nimic, doarvorbeam :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa citesti despre fenomenul de "ghosting". Gasesti pe internet o multime de lucruri legate de asta.

| Dintrebare a răspuns:

E super simplu. Cine "te vrea" sau vrea sa vorbeasca cu tine, te cauta, cine nu, nu.

| geoconda explică (pentru Dintrebare):

Păi ba ma cauta ba nu mă caută, ca nu mai inteleg

| Dintrebare a răspuns (pentru geoconda):

Si daca e nehotarat, tot acelasi este raspunsul. Ar fi util pentru confortul nostru psihic sa invatam chestia asta cat mai devreme, ca cine vrea sa fie cu tine, este. Restul sunt povesti vanatoresti. Nu ii mai raspunde cand te cauta si vezi ce face. El te cauta cand are nevoie de atentie de fapt. Si tu esti acolo mereu, disponibila. Lasa-l balta si cauta un tip care sa fie atent la tine si care sa iti ofere atentie tot timpul.

Asa e? De asta mă caută, ca are nevoie de atenție?! sad iar eu chiar îi răspund... ce proastă. M-am gândit că îi răspund ca om

Stiu ca nu e prea placut sa auzi asta, dar asta e adevarul. Dar partea buna stii care e: exista si baieti buni care respecta calitatile tale si faptul ca esti amabila si draguta cu cei care iti scriu. Ideea e doar sa te focusezi pe oamenii pozitivi si lasa-i pe astia carora le pasa doar de ei sa cante la alta masa. O sa vezi ca daca nu ii mai raspunzi ori va incepe sa te bombardeze cu mesaje pentru a-si lua doza de atentie, ori nu o sa iti mai scrie niciodata.

Păi a mai făcut asa, sa mabombardeze cu mesaje, dar a făcut și chestia sa nu îmi mai scrie. Nu mi-a mai scris de 5 zile. Asa e ca el își caută doza de atenție. E zodia leu, si leii sunt doar pentru ei, prea plini de ei, vor multă atentie si doar ei conteaza. Daca imi mai scrie un,, ce faci"? Sa ii raspund? Desi nu cred, ca i-am dat unfollow lui pentru mine. Si el a zis ca vrea relatie cu mine, are 22 ani, eu 15, si nu cred ca vrea ceva serios. Adică el crede că mă păcălește pe mine cu cuvintele frumoase...

| Dintrebare a răspuns (pentru Dintrebare):

*am vrut sa zic incearca sa NU iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine

Nu, ca nu mă gândeam să am o relatie cu el. Relatie inseamna multe. Dar dacă doar vorbim prin mesaje? Dar atunci as suferi... Nu vreau nici sa nu i răspund nici sa i răspund. Dar cum adică comportament constant?

Da

Comportament constant, adica sa fie dragut si azi si maine si in fiecare zi. Nu sa stai sa astepti sa vezi cum se trezeste si daca are sau nu chef de tine. De vorbit, normal ca poti vorbi cu el amical. Doar ca nu ar face bine. Nu o sa te poti abtine si o sa dezvolti sentimente si asa cum ai zis si tu, o sa suferi. Plus ca nu exista relatie de amicitie intre o fata si un baiat la varsta la care sunteti voi. In general in viata e greu sa se dezvolte o relatie de amicitie pura intre oameni de sex opus. In general cei care pretind ca sunt amici, mint. Cel putin unul dintre ei isi doreste ceva mai mult. Sfatul meu este sa vorbesti cu baieti si sa ii selectezi tu pe cei care iti plac si cu care merita sa continui sa vorbesti. Nu ii lasa pe ei sa te aleaga pe tine si in felul asta sa stai mereu la mana lor daca vor sa fie cu tine sau daca nu vor sa fie sau daca vor sa iti scrie etc.

Păi el a zis ca a inteles ca vrea să fim doar friends dar tot o dădea intr o altă extrema. Acum i-am dat block. Ce să fac? Nu il pot scoate din cap

Numai prostii spune tipul. E si nehotarat si neserios si mincinos si toate la un loc. Daca o sa te gandesti bine o sa vezi ca mai multe lucruri nu iti plac la el decat iti plac. Mai bine te focusezi pe tine cum sa nu te mai gandesti la el. Ce poti face ar fi sa vorbesti cu alti baieti. Eventual instaleaza o aplicatie de socializare. Sau poti sa te intalnesti mai des cu prietenele tale si sa aveti activitati ca sa treaca timpul. Ocupa-ti timpul cu cat mai multe activitati.

| Mosotti a răspuns (pentru Dintrebare):

Asa i-am zis si eu pe alt topic, am tot discutat cu ea asta, ca tot de acelasi subiect si de acelasi om era vorba si acolo.
Nu are sens sa mai raspunda unui tampit care i-ar scrie doar cand i se scoala lui.
Cade de fraiera in fata lui daca face asta.

Eu am inteles ca ea s-a atasat de el, ca el a prostit-o cu minciunele, dar dupa cum spunea dincolo nu vrea relatie cu el, adica ratiunea a invins la ea.
Insa e complicat daca simte altceva.

Simt, dar nu vreau nimic momentan, asta am fixat in creier si nu mi o scoate nici băiatul ăsta. Poate peste vreo 3 ani, dar atunci m... nu așteaptă el atâta, si sa aiba atunci 25

Lasa ca or sa fie zeci de baieti pe care sa-i placi si sa te placa mult, nu e doar asta in orasul tau, asa ca e okey.
Normal ca nu asteapta atat, sunt altele care-l vor.

Si arata bine la figura, altfel nu te indrag de el, asta clar.
Si dat fiind asta, va avea orice fata doreste si nu te va astepta pe tine mai ales daca vrea doar o aventura sau mai multe.

Iar daca era nevoit sa te astepte ca nu avea altele, inseamna ca nu atrage, si atunci nici tu nu te mai indragosteai de el si nu mai avea ce sa astepte, haha.

Nu e frumusețea întruchipată. Am.mai primit raspunsuri cum că el ar vrea o atenție, vrea o doza de atentie ca să capete el """putere"""

Chestia asta cu banii. Că l-au lăsat alea pentru banii, pentru alții cu BMW din 2016, că a și specificat. Atunci, el mi-a zis, că vede în mine o fată bună, și asta aprob, evident happy Să fie vorba între noi, eu cred în egalitatea între oameni, nu fac diferențe, sunt și eu puțin materialistă, recunosc, dar când iubirea e pură, nu mai contează nimic. Așa, eu cred acum, că el a găsit ori pe alta, ori are orgoliul prea mare. Ce să facă el cu mine La 15 ani!? Așa, a vazut ca nu sunt chiar asa materialistă și ce a zis, ia stai mă să,, o luăm pe asta", nu ca ma iubea sau ceva, ca nu ne cunoastem face to face, e doar pe Facebook. Acum, poate si-a recăpătat forțele prin mine si se crede iar atrăgător si chipeș.  Si eu am defecte fizice, nu arat chiar slabă, am si problema cu greutatea, dar asta e, de arătat, eu cred ca arat destul de bine Dar mna. Nu am nici cele mai sofisticate haine asa cum le au unele pe Facebook, iar eu cred ca a alergat acum la una mai frumoasă, mai cu forme, mai fashionlaughing adică mă face să cred că nu sunt bună, ma face sa imi pierd puterile si sa nu îmi recunosc valorile, sa imi pierd încrederea de sine, nu ca o aveam eu, dar acum e si mai spulberată. Îmi ia mult sa imi revin, chiar dacă nu a fost cine stie ce. În general nu raspumd băieților la mesaje, lui i-am răspuns că îmi era cunoscut din vedere, era muncitor la școală mea când eram eu in a 7-a. Toate colegele mele erau moarte după el.Crezi ca nu încearcă si la altele, mai frumoase, mai desptepe ca mine, care alea nici nu ii raspund. Si bravo lor! Nu se coboară ele la asa speță joasă. Imi zicea la inceput sa sunt cea mai nu stiu ce, si cand m-a pus sa-i dau block si i am dat, a zis ca sunt cea mai rea, deci..interesul își poartă fesul si vad ca daca ii dau un deget la un om, iti ia toată mâna. Deci el a căutat o consolare, acum ca a prins iar puteri, e liber ca pasărea cerului.

Atentie! M-am trezit la realitate! Acum imi dau seama cat de naivă am fost ca i-am răspuns!  Am vazut si o glumă pe Facebook,, ai crezut că ești speciala ca ti-a trimis mesaj, dar tu ești singura care i-a răspuns dintre alea 100 cărora le-a scris!"  Chiar așa e! Nu mai simt nimic, deocamdată, sper sa imi păstrez opinia asta mereu

Pai bine ca te-ai trezit! In sfarsit, de aia ma tot mir ca tot intrebi daca te-a uitat sau nu, faptul ca intrebi, nu pare ca te-ai trezit, dar daca zici tu ca te-ai trezit in 14 ore adica dupa ce ai pus iar intrebarea, o fi.
Nu mai simti nimic dar tot te framanta daca te-a uitat, daca nu, etc.

Cu banii te-a mintit total.
Pe el nu l-a lasat nici una pentru banii altora pentru ca arata atractiv destul chiar daca nu e adonis, si cum zici, cand e iubire pura nu mai conteaza, iar el aratand bine a trezit iubire pura la multe.

Ptr ca daca era lasat pentru banii altuia, nu te atragea nici pe tine, si deci nu se mai ajungea in situatia asta, ca inseamna ca nu atragea mai deloc.

Te-a mintit ca sa te simti tu speciala! Sa-i cazi si tu la pat printre multe altele.
Ca asa se face, vai ca nu esti ca celelalte, ca merti mai mult, etc.

Fix asa zicea! Ca eu spun multe lucruri pe care altele nu le spun in multe situatii. Da, nu va mirați că mi am schimbat părerea în asa timp scurt. Ma schimb si de la o secundă la alta. Acum am inteles, sper sa nu mai am de a face cu el, ca daca imi da mesaj nu stiu daca ma pot abtine, dar o sa vad si o sa spun aici. Are el.si pe altele si cand alea ii dau haha la postari la glume, ala si normal ca le da mesaj înapoi.

Vad acum pe Facebook ca are o altă domniță sau mai bine zis altele care îi reacționează la poze si pa meme-uri, iar de aici trag concluzia ca le da mesaj, ca asa face cu toate, si cu mine. Sunt drăguțe domnișoarele, dar ma mira faptul că poate trece asa usor de la una la alta. Pe mine nu mă mai caută, de o săptămână nu mai zice nimic, deși are posibilitatea.

| Mosotti a răspuns (pentru Dintrebare):

Ce zici tu e una, ce simte ea e alta. Asta i-am zis si eu, dar ea e moarta dupa el, ca ce zici tu, rational stie si ea.
Se gandeste numai acolo la el.

El s-a purtat frumos insa ea l-a tot refuzat, si probabil ca omu a zis sa nu-si mai piarda timpul, si s-a dus la alta care vrea.
Fie si pentru sex, dar ea l-a refuzat cu totul.
Si se mira ca da ador si like la altele, pai ce sa faca omu`?

Daca tu intri la mine in magazin dei 10 ori, si nu gasesti ce vrei, e logic ca intri in altul unde gasesti, si nu mai intru in primul, cand sti ca marfa nu vine.

Nu l-am refuzat eu chiar asa de tot, ca daca era ii ziceam pa din prima. I - am mai dat ce e drept niște speranțe, vorbeam tot felul de chestii, ne trimiteam inimioare, dar asta când era el plecat si cred ca ii făcea bine să vorbească asa cu cineva. Mi a spus că nu sunt ca alte fete sa imi bat joc si chiar asa e. Acum el a devenit distant. Puteam sa vorbim, dar doar sa vorbim si doar prin comunicare nu poti sa formezi o relație. Dar el Dacă asta a ales, E pierderea lui, chiar așa!

Eu asa zic, sa nu ii mai raspunzi deloc. Sau daca vrei sa fii eleganta ii poti spune "multumesc pentru intrebare, sunt bine. sper ca si tu la fel." si gata. Din tot ce povesteti, tipul e un manipulator narcisist. E vrajeala aia ca vrea relatie. Crede-ma, am 31 de ani si iti pot spune sigur ca atunci cand un tip vrea sa fie cu tine se poarta frumos, e atent el cu tine, nu cere el atentie si cel mai important: e constant in comportament. Nu iti pierde adolescenta cu tipi egoisti si incearca sa iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine. O sa iti prinda bine si pe viitor (pentru echilibrul emotional) daca o sa iti petreci adolescenta cu baieti buni care sa te respecte, decat sa suferi dupa tot felul de tipi din astia pusi pe rele.

| Emazio a răspuns:

Ce e aia o alegere dintr-o mie?

| geoconda explică (pentru Emazio):

Nu o alegere, mai mult o încercare. Adică din 1000 de fete, m-a abordat și pe mine, a vazut ca nu pot, si gata, a pornit la următoarea