| geoconda a întrebat:

Dacă nu-ți mai scrie de ceva vreme, înseamnă că te-a uitat sau ai fost doar o alegere dintr-o 1000 și nu ai picat și nu te mai vrea? Nu ca nu te mai vrea, ca te-a vrut din prima oarecum doar pentru ceva anume. înțelegeți voi. Deci?

Răspuns Câştigător
| Dintrebare a răspuns:

Eu asa zic, sa nu ii mai raspunzi deloc. Sau daca vrei sa fii eleganta ii poti spune "multumesc pentru intrebare, sunt bine. sper ca si tu la fel." si gata. Din tot ce povesteti, tipul e un manipulator narcisist. E vrajeala aia ca vrea relatie. Crede-ma, am 31 de ani si iti pot spune sigur ca atunci cand un tip vrea sa fie cu tine se poarta frumos, e atent el cu tine, nu cere el atentie si cel mai important: e constant in comportament. Nu iti pierde adolescenta cu tipi egoisti si incearca sa iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine. O sa iti prinda bine si pe viitor (pentru echilibrul emotional) daca o sa iti petreci adolescenta cu baieti buni care sa te respecte, decat sa suferi dupa tot felul de tipi din astia pusi pe rele.

142 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Depinde de foarte multe. I-ai dat speranțe? Ați fost împreună? Că dacă, de exemplu, l-ai lăsat să tot aștepte e clar că s-a săturat la un momentdat și a decis să-și vadă de viață. Și ce spui tu e posibil însă.

| geoconda explică (pentru mastadont):

Nu ca speranțe, doar i am vb frumos, politicos, iar el a înțeles si a interpretat altcumva. E drăguț, dar nu vreau o relatie. Dar, e drăguț. Si s-a oprit, nu îmi mai scrie, e posibil sa fi trecut asa repede la altele? Eu 15y el 22y

| mastadont a răspuns (pentru geoconda):

E posibil. Probabil vroia o aventură și a văzut că nu reușește ușor. E mai bine așa, credemă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută altul, nu mai aștepta! Vrei aventura sau relație? Caută, că nu-ți bate la ușă băiatul visurilor tale! Nu uita prezervativul sau pilulele contraceptive.

| geoconda explică (pentru anonim_4396):

Www hooo stiu, ca nu fac nimic, doarvorbeam :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa citesti despre fenomenul de "ghosting". Gasesti pe internet o multime de lucruri legate de asta.

| Frank51 a răspuns:

Sunt cazuri în care stă cu tine 5 ani, și după dispare sau te lasă. Omul din natura lui este instabil, nu știm ce vrem exact. De aceea este bine să nu avem așteptări și să ne bucurăm de prezent.

| Dintrebare a răspuns:

E super simplu. Cine "te vrea" sau vrea sa vorbeasca cu tine, te cauta, cine nu, nu.

| geoconda explică (pentru Dintrebare):

Păi ba ma cauta ba nu mă caută, ca nu mai inteleg

| Dintrebare a răspuns (pentru geoconda):

Si daca e nehotarat, tot acelasi este raspunsul. Ar fi util pentru confortul nostru psihic sa invatam chestia asta cat mai devreme, ca cine vrea sa fie cu tine, este. Restul sunt povesti vanatoresti. Nu ii mai raspunde cand te cauta si vezi ce face. El te cauta cand are nevoie de atentie de fapt. Si tu esti acolo mereu, disponibila. Lasa-l balta si cauta un tip care sa fie atent la tine si care sa iti ofere atentie tot timpul.

Asa e? De asta mă caută, ca are nevoie de atenție?! sad iar eu chiar îi răspund... ce proastă. M-am gândit că îi răspund ca om

Stiu ca nu e prea placut sa auzi asta, dar asta e adevarul. Dar partea buna stii care e: exista si baieti buni care respecta calitatile tale si faptul ca esti amabila si draguta cu cei care iti scriu. Ideea e doar sa te focusezi pe oamenii pozitivi si lasa-i pe astia carora le pasa doar de ei sa cante la alta masa. O sa vezi ca daca nu ii mai raspunzi ori va incepe sa te bombardeze cu mesaje pentru a-si lua doza de atentie, ori nu o sa iti mai scrie niciodata.

Răspuns utilizator avertizat

Păi a mai făcut asa, sa mabombardeze cu mesaje, dar a făcut și chestia sa nu îmi mai scrie. Nu mi-a mai scris de 5 zile. Asa e ca el își caută doza de atenție. E zodia leu, si leii sunt doar pentru ei, prea plini de ei, vor multă atentie si doar ei conteaza. Daca imi mai scrie un,, ce faci"? Sa ii raspund? Desi nu cred, ca i-am dat unfollow lui pentru mine. Si el a zis ca vrea relatie cu mine, are 22 ani, eu 15, si nu cred ca vrea ceva serios. Adică el crede că mă păcălește pe mine cu cuvintele frumoase...

| geoconda explică (pentru Violleta2022):

Eh, tind sa cred ca nu prea gândește... in fine, el e mare, nu se Mai atașează asa usor, a vazut cum e, are experienta, dar prin m-a făcut să mă atașez si m-a lăsat asa. Asta e, sufăr eu acum... parca as vrea să îi răspund daca imi mai da mesaje, si parca nu, ca uite cat ma face sa sufar crying

Nu imi vine sa ii dau block... Nu stiu, acum parca astept sa imi scrie ceva... dar o sa ii las seen ceva vreme. Dar asa e ca dragostea lor e falsă, e o prefecatorie pe tru ca ei nu au sentimente, își bat joc

| Dintrebare a răspuns (pentru Dintrebare):

*am vrut sa zic incearca sa NU iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine

Nu, ca nu mă gândeam să am o relatie cu el. Relatie inseamna multe. Dar dacă doar vorbim prin mesaje? Dar atunci as suferi... Nu vreau nici sa nu i răspund nici sa i răspund. Dar cum adică comportament constant?

Da

Si daca am prins sentimente față de el? Dar el nu ma mai baga in seama, si cauta doar atenție din partea mea iar apoi pleaca

Mulțumesc!

Comportament constant, adica sa fie dragut si azi si maine si in fiecare zi. Nu sa stai sa astepti sa vezi cum se trezeste si daca are sau nu chef de tine. De vorbit, normal ca poti vorbi cu el amical. Doar ca nu ar face bine. Nu o sa te poti abtine si o sa dezvolti sentimente si asa cum ai zis si tu, o sa suferi. Plus ca nu exista relatie de amicitie intre o fata si un baiat la varsta la care sunteti voi. In general in viata e greu sa se dezvolte o relatie de amicitie pura intre oameni de sex opus. In general cei care pretind ca sunt amici, mint. Cel putin unul dintre ei isi doreste ceva mai mult. Sfatul meu este sa vorbesti cu baieti si sa ii selectezi tu pe cei care iti plac si cu care merita sa continui sa vorbesti. Nu ii lasa pe ei sa te aleaga pe tine si in felul asta sa stai mereu la mana lor daca vor sa fie cu tine sau daca nu vor sa fie sau daca vor sa iti scrie etc.

| Emma30555 a răspuns:

Sa ști ca o relație semnifica mai multe, diferența de vârstă nu permite aceasta relație, o relație care e doar prin mesaje nu poate sa dureze mult, nu e ceva cu care sa ți pierzi timpul prea multa vreme, nu ajungi nicăieri, doar ca să ți treacă timpul și nici sentimente reale nu poți sa ai pe baza unor mesaje, de asta și suferi, ești la pubertate ești sensibila, ai nevoie de atenție dar el e mai mare, e la vârsta când vrea sa se distreze, pentru el nu e asa interesant cum e pentru tine fiindcă a depășit stadiul asta al vârstei când era impresionat de faptul ca vorbește cu cineva pe rețele de socializare

| geoconda explică (pentru Emma30555):

De asta ni ma mai baga in seama? Ce ar trebui să fac? Nu il pot scoate din minte

Păi el a zis ca a inteles ca vrea să fim doar friends dar tot o dădea intr o altă extrema. Acum i-am dat block. Ce să fac? Nu il pot scoate din cap

Numai prostii spune tipul. E si nehotarat si neserios si mincinos si toate la un loc. Daca o sa te gandesti bine o sa vezi ca mai multe lucruri nu iti plac la el decat iti plac. Mai bine te focusezi pe tine cum sa nu te mai gandesti la el. Ce poti face ar fi sa vorbesti cu alti baieti. Eventual instaleaza o aplicatie de socializare. Sau poti sa te intalnesti mai des cu prietenele tale si sa aveti activitati ca sa treaca timpul. Ocupa-ti timpul cu cat mai multe activitati.

| AliGab a răspuns:

Deci, lasa-l in urma. Si daca te-o baga in seama alta data, nu il baga tu pe el. Astfel de oameni ori vor doar sex, ori nu sunt hotarati.