Iartă mă că mi asum probabil că partenera ta vrea să se mute la tine sau tu ești partenerul și vorbești la persoana a 3 a și te întrebi ce se poate întâmpla? Pai atâta timp cât ea nu are 18 nu are voie să decidă de una singură nefiind majoră astfel întâmplat părinții ei o pot da dispărută și în cel mai rău caz poți fi acuzat de o posibilă răpire, sacrificii emoțional vorbind ruperea relației ei cu părinții, probabil ura lor față de tine, dezmoștenire etc iar îmi cer scuze dacă am făcut o asumpție greșită dar dacă e corectă anunță mă
Riscurile vrei sa spui.
Daca parintii sau cine este tutore stiu unde te afli, pot veni cu politia.
Daca nu stiu unde esti si te vor da disparuta, pana te gaseste politia probabil ca faci cei 18 ani.
Totusi, inca doua luni nu sunt un capat de tara sa mai astepti
Să plece unde? Dacă nu deranjez că întreb. Fiindcă în felul ăsta îmi pot da seama de sacrificul și riscul pe care îl face.
Dacă pleca la bărbat și măritat părinți ei și ea este responsabilă pentru alegerea ei eu nu pot decide în locul unui adolescent recent împliniți 18 ani ce să facă cu viața ei daca părinți ei nu-și asumă responsabilitatea de părinți.
Dacă pleca să-și facă universitatea în altă țară străină tot responsabilitatea părinților ei sânt și responsabilitatea ei este.
Dacă plecă într-o țară străină sa muncească tot responsabilitatea părinților lor ei este și responsabilitatea ei este este majoră dacă consideră că la 18 ani știe ce este viața se prostește grav a-și spune.
Unde mai exactă plecă această Adolescentă? Fiindcă riscurile de a da de problemele vieți în viață sânt mult mai mari decât sacrificiul pe care îl consideră că dacă plecă de acasă o fată abia împliniți 18 ani poate face față...
Sânt mai mari șanse să-ți iei un dosar penal de toată frumusețea din părea părinților ei bine înțeles nu din partea Domnișoarei ce va urma recent să împlinească 18 ani.
Dacă plecă de acasă Pentru tine înseamnă că își sacrifică părinți care au avut grijă de ia până ce va urma să îndeplinească 18 ani pentru tine.
Pentru mine gen, și are buletin de 18 ani mai are vreo problema?
Bine înțeles problema abia începe. Da sunt sigur că va descurcați pentru voi gen.
Nu conteaza buletinul.
Conteaza data nașterii care este trecuta in CNP.
In ziua cand implineste 18 ani este majora si face ce doreste, pana atunci este considerată minora si tutorii ei pot acționa in consecința.
Sa asptepte sa faca 18 ani, pentru a nu avea probleme, sa fie totul legal!
totusi parintii ar putea sa o o dea disparuta, chiar daca este majora! Sau sa ii inchida usa daca treburile nu merg asa cum vrea ea.
Riscurile sunt ca parinti ar putea sa se supere parintii sa nu o mai primeasca acasa!
Alexa_6935 întreabă: