Gateste-i ce-i place ei, un vin rosu de calitate, sau sampanie, flori pe masa, tu in camasa alba si fresh, o muzica soft ( smoothjazz ), un cadouas ceva... si daca nici asa, ori ai gresit tu ceva greu de... acceptat, ori are pe altul si ii e greu, sau aproape imposibil sa te ( mai ) accepte,... o vreme! Success!
Poti sa-i scrii o scrisoare lunga de dragoste.
Sa pregatesti tu masa.
Te implici la capitolul facut ordine.
O intrebi ce alte lucruri si-ar mai dori.
Stiu un caz in care lucrurile au durat 14 luni.
Poate are experiente neplacute din trecut legate de relatia sexuala si atunci ai rabdare.
E important sa perceapa ca o iubesti, este cea mai valoroasa pentru tine chiar daca face dragoste sau nu, ca te-ai casatorit pentru ca tu vrei sa o faci fericita nu ea pe tine.
-Astepti cateva zile sa-i treaca...incerci sa vb cu ea despre motivele pe care le are ca sa se poarte asa.
Dispozitie pentru ce? Ori ai gresit cu ceva ori are ea probleme. Cel mai bine e sa discutati deschis, indiferent ce-ai face daca ea e prost dispusa nu obtii nimic, trebuie intai sa-i treaca dar pentru asta trebuie sa afli cauza.
Dar n-are motive din ce sa fie suparata pe mine (am in vedere din partea sotului)
(Eu vorbesc despre o persoana de linga mine.)
Pai aia nu iti e sotie. daca trebuie sa-i intri in voie.mutate in camera cealalta si stai separat pana vine cu o explicatie logica.eu nu fac asa ceva dar nici nu accept asemenea figuri.imi spune; nu se poate si o inteleg.nu vreau sa gatesc azi.nu-i nimic, gatesti maine.azi mancam ce se poate. dar figurile respective le consider jignitoare.doar daca nu ai gresit tu cu ceva inainte.
Depinde de perioada de timp de cand se intampla treaba asta. poate e pe stop si e prost dispusa. poate e gravida si inca nu ti-a spus. poate vreo"cunostinta" te-a dat in primire cu ceva si ea inca nu stie cum sa reactioneze.ai facut tu ceva...ca nici o femeie nu arunca bunatate de flori asa...de flori de mar!