Dacă sunt clasa a13a la seral și am 24 de ani, am o șansă să îmi fac o relație cu o fata de varsta mea? Având în vedere ca cel mai probabil, ea cam termina facultatea.
Am văzut ca cele de 16-19 ani de exemplu, sunt obsedate de cum arata... Dacă aleg un barbat mai matur se așteaptă ca acesta sa aiba o masina și bani mai mulți, pe cand eu am un salariu mediu net și nu am încă permis deci nici masina, cursul vieții mele nu a fost pe un traseu corect și am început sa culeg regretele, din pacate.
Voi ce credeți?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu ma comport într-un anume fel cu femeile pentru ca nu am acces la ele, nu am femei în anturajul meu și asta de mulți ani, am mai încercat pe ici colo, în unele activități dar sunt indisponibile și asa mi-am creat tot felul de presupuneri și prejudecăți, urmăresc pe tik tok, rețele sociale și peste tot se vorbește de barbat pentru succes nu contează ce caracter are barbatul, peste tot aud ca barbatul trebuie sa fie dur, rece, protocolar, impunător, sa fie deasupra celorlalți bărbați iar eu simt ca nu fac fata competiției asteia, ca sunt prea mulți barbati care câștigă mai bine ca mine, au masina și sunt smecheri.
Pai ce respect sa ai când statutul social, mașinile și banii cântăresc mai mult decât caracterul și aspectul fizic.
Un studiu unde au participat femei care sa dea nota la barbati arata ca un barbat de nota 10 la aspect fizic dar cu funcție de vânzător și salariu mic era cotat cu abia nota 5 iar unul de nota 4 la aspect fizic dar cu job bun și masina era notat de femei cu 9 și 10
Uite, si acum aici tot urat si fara pic de respect vorbesti despre femei, facand numai generalizari idioate.
Si te mai miri de ce nu se uita nici una la tine?
halal mentalitate si vocabular ai!
Dupa numele ales, inteleg cine sunt mentorii tai
Nu te sfatuiesc sa mergi la agatat minore.
Ai sanse mari sa iti gasesti o fata de varsta ta si cu pregatire asemanatoare.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.226.248.132) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro