| AndrewTate7789 a întrebat:

Dacă sunt clasa a13a la seral și am 24 de ani, am o șansă să îmi fac o relație cu o fata de varsta mea? Având în vedere ca cel mai probabil, ea cam termina facultatea.
Am văzut ca cele de 16-19 ani de exemplu, sunt obsedate de cum arata... Dacă aleg un barbat mai matur se așteaptă ca acesta sa aiba o masina și bani mai mulți, pe cand eu am un salariu mediu net și nu am încă permis deci nici masina, cursul vieții mele nu a fost pe un traseu corect și am început sa culeg regretele, din pacate.
Voi ce credeți?

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa numele ales, inteleg cine sunt mentorii tai happy
Nu te sfatuiesc sa mergi la agatat minore.
Ai sanse mari sa iti gasesti o fata de varsta ta si cu pregatire asemanatoare.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu nu, dupa cum te comporti cu femeile si dupa cum le dispretuiesti, tu nu cred ca ai sanse.

| AndrewTate7789 explică (pentru Violleta2022):

Nu ma comport într-un anume fel cu femeile pentru ca nu am acces la ele, nu am femei în anturajul meu și asta de mulți ani, am mai încercat pe ici colo, în unele activități dar sunt indisponibile și asa mi-am creat tot felul de presupuneri și prejudecăți, urmăresc pe tik tok, rețele sociale și peste tot se vorbește de barbat pentru succes nu contează ce caracter are barbatul, peste tot aud ca barbatul trebuie sa fie dur, rece, protocolar, impunător, sa fie deasupra celorlalți bărbați iar eu simt ca nu fac fata competiției asteia, ca sunt prea mulți barbati care câștigă mai bine ca mine, au masina și sunt smecheri.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Ti-am citit postarile si vad ca nu ai pic de respect pentru femeie, iar asta o vede oricine, de aceea nu te place nici una.

Pai ce respect sa ai când statutul social, mașinile și banii cântăresc mai mult decât caracterul și aspectul fizic.
Un studiu unde au participat femei care sa dea nota la barbati arata ca un barbat de nota 10 la aspect fizic dar cu funcție de vânzător și salariu mic era cotat cu abia nota 5 iar unul de nota 4 la aspect fizic dar cu job bun și masina era notat de femei cu 9 și 10

Uite, si acum aici tot urat si fara pic de respect vorbesti despre femei, facand numai generalizari idioate.
Si te mai miri de ce nu se uita nici una la tine?
halal mentalitate si vocabular ai!

Pai când aud aceleași chestii de la toți bărbații ce ai vrea sa cred

Dar tu nu ai creier sa judeci cu el?
De ce sa comentezi aiurea, doar pentru ca auzi la alti prosti?