| PanteraNeagra1999 a întrebat:

Daca un baiat iti spune ca te iubeste cu adevarat si vrea sa va faceti o familie dar trebuie sa asteptati,trec luni si ani si el
nu mai vrea asta, trebuie sa mergem mai departe fara el?
sad, sunt prea mica ca sa le stiu pe toate am intrebat-o pe mama iar ea a inceput sa planga thinking sad

13 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Buna, pai daca il iubesti mult n-o sa poti merge mai departe fara el, in special nu trebuie sa renunti la el. Trebuie sa-l ajuti, sa-l indrepti'. Adica daca el te iubeste cu adevarat nu ar trebui sa renunte la tine. Trebuie sa il examinezi' inainte de a-ti face o familie cu el, bafta. Sper ca te-am ajutat, funda?; )

| Gabielle a răspuns:

Cati ani ai? Casatoria nu e obligatorie, puteti avea o relatie si asa, atat timp cat e serios.

| DukuRaduku1957 a răspuns:

Eu zic sa mergi mai departe ca nu poti sta singura
happyfunDA.,?happy

| PanteraNeagra1999 explică (pentru Gabielle):

Am abia 15 ani laughing, dar spun peste cativa ani happy

| SunnyDay88 a răspuns:

Daca tu vrei ceva si el altceva, indiferent cat va iubiti trebuie sa intelegeti ca trebuie sa mergeti fiecare pe al sau drum.

| xBya a răspuns:

Daca zici ca esti la o varsta frageda, ma gandesc ca asa e si el. Iar oamenii, la varstele astea, n`au cum sa fie siguri de sentimentele lor. Trebuie sa stii ca iubeste daca nu pentru prima data, atunci pentru a doua, dar oricum nu are destul de multa experienta, nu poate sti daca sentimentele lui pentru tine vor fi de durata sau nu. De obicei nu sunt, asa ca trebuie sa fii constienta de lucrul asta si sa nu te astepti la mare lucru de la relatia voastra (in caz ca aveti una). Nu fa greseala sa-ti pui sperantele in ce spune el. Vrajeala e mai raspandita ca oxigenul, pune`l la incercare si convinge`te singura de veritatea cuvintelor lui.

| zuzualina a răspuns (pentru PanteraNeagra1999):

Şi tu la 15 ani crezi în aşa ceva? laughing
Daca nu mai vrea, nu mai vrea. Nu se răzgândeşte.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

... dupa luni si ani de zile in care stai langa el numai tu poti sa il cunosti cel mai bine si tot tu poti sa stii daca se merita sa mergi sau nu impreuna cu el adica daca se merita sa ramaneti impreuna acum depinde ca fiecare persoana poate alege cum crede ca ii este mai bine dar in sensu asta e cam nasoala treaba pentru ca in viata sa iti intemeiezi o familie este un rol important nimic nu iti poate oferii dragostea si bucuria care ti le pot oferii proprii copii. parerea mea persoanala. ceau.

| PanteraNeagra1999 explică (pentru zuzualina):

Pai mama a dat peste tata care a parasit-o
si nu vreau sa o patesc ca si ea thinking
doar ma gandeam si eu laughing

| cappytempo a răspuns:

La varste fragede nu iubesti cu adevarat, si nici ce inseamna cuvantul " familie" nu stii...mai asteapta tongue

| Lexy ♥ a răspuns:

Aveai mai devreme o intrebare ceva de genul: de ce nu te lasa mama ta sa iesi cu baietii la suc ca nu mai esti pe vremea lui ceasca...
Acum am vazut un raspuns de al tau
"Pai mama a dat peste tata care a parasit-o
si nu vreau sa o patesc ca si ea
doar ma gandeam si eu "
Acum ai inteles de ce nu te lasa la suc? Raspunsul l-ai pus chiar tu.(nu vrea sa patesti ca ea, nu ca ai apti dar simte nevoia de a te proteja)

Iar referitor la intrebarea ta, daca el nu mai vrea nu ai ce sa faci ca de obligat nu poti sa il obligi, deci mergi mai departe fara el logic.Omul cu timpul se mai razgandeste are alte idealuri, asteptari are alte planuri in care nu te include. Poti sa te gandesti si altfel daca tu i-ai spune uni baiat ca te mariti cu el peste cativa ani si pe urma din diferite motive (nu il mai iubesti, ai gasit pe altcineva)ii spui ca nu il mai vrei el ce ar trebui sa faca sa te oblige? nu mai vrei nu are alta solutie decat sa isi gaseasca pe altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica te-a prostit de te-a rupt si acu, a zburat puiul cu ata.nui nimic, nu esti singura gasculita.deacuma nu mai desfa picioarele asa usor.mai bine belesti ochii cu cine stai de vorba.

| andrw1929 a răspuns:

Daca il iubesti mult parerea mea ar fi sa nu treci mai departe incerca sa va impacati!
Succes!