| tonyc7 a întrebat:

Daca un tip e serios, stabil financiar, cu un aspect fizic simplu si acceptabil, insa e mai singuratic de felul lui, deci nu are prieteni, nu are nici simtul umorului (dar asta neinsemnand ca nu poate zambi sau rade happy, insa din cauza asta s-ar putea sa para plicticos cateodata sau de multe ori... sau poate doar un ciudat prin stilul sau de viata si ideile lui), in ce masura sau cat de greu ii va fi sa gaseasca o tipa pe placul lui (care sa ii placa si ei de el)? Mai adaug ca genul de femeie care ii place lui nu se regaseste in randul majoritatii femeilor, deci...?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

O sa isi gaseasca greu o partenera dar si canf o sa isi gaseasca i o sa dea de cineva special.
Fiecare suflet special intodeauna isi va gasi perechea ideala.

16 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Deci mai greu decât majorităţii oamenilor.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nimic nu e imposibil pe lumea asta, deci sunt șanse sa găsească pe cineva care sa fie genul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus punctul pe I in ultima fraza. Exact asa este. 90% din femei vor mictiona pe acest tanar. Restul 10% s-ar putea sa-l gaseasca atractiv. Cu toate astea, din cele 90% care mictioneaza pe acest tanar vor mai fi si care vor fi atrase de partea cu ''stabil financiar" ceea ce ar putea sa il ajute macar putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Este posibil sa invingi o soarta nedreapta? Uneori da, alteori nu. Dar NU mereu o invingi.
Este posibil sa primesti bine daca oferi bine? NU mereu
Este posibil sa traiesti vesnic? Nu
Cam multe lucruri imposibile pe lumea asta, nu?

| Nirvanaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Una e gasitul unui partener, alta e traitul veșnic. Nu le putem compara pe criteriul probabilităților. laughing Ca prima tine de putința umană, cealaltă nu.

anonim_4396

Cu acest mi ai raspuns mi ai contrazis doar una din cele 3 "intrebari"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LordCristobal):

O sa dea doar de cineva asemanator cu el care nu va pleca de langa el pentru ca nu si ar gasi usor pe altcineva in loc. Special, nu? Atat de special incat nu imi doresc laughing
Perechile poate, ai auzit ca omul este poligam dpdv natural?

Voiai sa răspund la toate trei? laughing
Pai hai ca o fac. La a treia - am oferit un răspuns.
Prima -Ai răspuns tu: "uneori da, alteori nu" - deci exista o posibilitate.
A doua: nu mereu. Dar este posibil măcar o data nu? Deci e posibil.

anonim_4396

Of, asa le intorci pe toate partile
Nu stiu de ce tot afirmi sus si tare ca lume asta e plina de iubire, generozitate si oameni buni la suflet care mai ca s-ar jertfi pentru tine
Sincer, nu inteleg laughing

| Lukasssz a răspuns:

Daca are bani, pai le agata pe toate.

Pai am zis sa dezvolt, sa nu las răspunsul pe jumatate.
Sunt și oameni ok, și oameni care nu sunt ok. Nu îmi place sa judec omul, și întotdeauna e bine sa cauți calitatile din el.
Si e ok, nu e nevoie sa înțelegi. laughing

anonim_4396

Cred ca in marea majoritatea comentarilor mele afirm niste realitati. De ce acum tu am tratezi ca si cum as fi limitat si incapabil sa vad opinia ta...numai tu stii.
Asta cu judecautl e o vreajeala, am voie sa mi dau cu parerea despre oricine si despre orice. Fara pareri nu ar functiona multe...si cand cumperi o masina cu un anumit motor, ''judecatile'' celorlati conteaza, pentru ca daca 90% spun ca masina aia nu e fiabila, apai ceva este cu ea. In fine...

Ai voie sa faci ce vrei, sa iti spui opinia despre ce vrei și sa iti dai cu parerea despre orice. Nu e nimic greșit în asta.
Unii aleg sa o facă, alții nu.

| Acidburn1 a răspuns:

Gasesti Tony stai linistit idea este sa un ai pretentii mari si sa stii sa lasi de la tine si sa intelegi ca daca ea a gresit e tot vina ta si trebuie sa iti ceri scuze

| TheStrategist a răspuns:

Dacă e mai singuratic e posibil să fie mai inteligent decât majoritatea. Dar nu inteligența le atrage pe femei.

| tonyc7 explică (pentru TheStrategist):

Genul acesta de barbat e interesat sa gaseasca o femeie speciala, asemeni lui. Majoritatea femeilor oricum nu il atrag.