M-am saturat sa plang nopti intregi.Sa-ti zic ceva si sa nu intelegi.
M-am saturat sa plang pe umarul cui apui.Intr-0 zi din viata ta o sa ma duc!
• In continuare`crezi ca tOtul iti apartzineh`! P0tsi sa ai ORICe`dar nu sh`pe mine`!Nu trebuie`sa ma cautzi iti spun eu unde sunt`. In discOteca cu baietii`acOlo`unde m`ai cunOscut
• Multe barfe ! multe tarfe. Asta`i viata ! Cand te gandesti la ele te apuca greatsa. Daca vrei iti dam noi subiect de barfa : Viata`i cea mai scumpa tarfa ! •
• Nu m`atinge, nu plange si stii ceva?Lacrimile tale numai au de mult efect asupra mea •
• Asta sunt si n`ai ce face ,alta mamy numai faceee •
•TotuShi ma admiRa pentRu ca Sunt cOpil si am o lumE de Vis si Singura mea atinGere il duCe'n paRadis ;x •
• Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta •
• Tu ma Asteptai sa vin . Cacii asa am promiss dar acum eu sunt .ce`a cu telefonul` inchiss •
• Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci` si eu din respect ma pish ` pe tinee . ;x •
• Eu` am pus in joc toata iubirea mea ` plOua incet si incep sa simt ce va urma ` ca mine sunt putsine dar ca tine is tOtSiii` •
• Iubeste`o nu`mi pasaa Pastreazoo` de tOtt` , iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe b0tt •
•Eu nu sufãr de nebunie… mã bucur de ea in fiecare minut •
• Spune`ti ca nu ma suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fani •
• Barbatsii ar spune mai putsine minciuni daca femeile ar pune mai putsine întrebari •
• Fii parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite •
• Ai parfumul meu in bluza ta si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta •
• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant,in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele PRIVESTE IN JURUL TAU SI SPUNE-MI CE VEZI? E TRIST NU? ESTI SINGUR IN FATA UNUI CALCULATOR SI INCERCI DIN RASPUTERI SA FACI TIMPUL SA TREACA MAI REPEDE! AI VREA SA NU TE MAI GANDESTI LA DAR NU POTI,IMAGINEA EI ITI REVINE MEREU IN MINTE! SI ACUM DUPA ATATA TIMP INCA O MAI DORESTI! POATE CHIAR MAI MULT DECAT ATUNCI CAND ERA CU TINE! NU STII DE CE DAR NICI O ALTA FATA NU-TI PARE LA FEL DE BUNA. ITI VINE IN MINTE ULTIMA OARA CAND AI INTALNIT-O A TRECUT PE LANGA TINE SI NICI NU S-A UITAT, PARCA NICI NU EXISTAI! TE DOARE NU?DAR TU NICI NU STII CE MULT O DOARE PE EA! STA NOPTILE SI PLANGE! TE DORESTE SI TE VISEAZA, ITI CAUTA PREZENTA! DE CE SUFERITI AMANDOI DAR NICIUNU NU RECUNOASTETI?
->Ce poate fi mai frumos si mai tineresc
Decât sa-i spui unei persoane „te iubesc"?
Iubirea nu moare niciodata
De aceea unii spun ca nu-i adevarata.
Atunci
de unde atâtea lacrimi?
De unde atâti fiori si patimi?
De unde atâta dezamagire?
De unde Doamne, atâta fericire?
Ai face orice pentru ea dragostea
Daca iubesti cu-adevarat pe cineva
Totul e posibil în iubire
Poti vorbi chiar si din privire
În iubire nu ai nevoie de cuvinte
Mergi doar cu inima-nainte
Unul pentru altul plângeti doar din daruire
Abia aceea se poate numi iubire
Treci orice bariera si platesti oricât
Si toate astea doar pentru un sarut
Care sa-ti opreasca lacrimile si sa potoleasca
Jarul inimii, iar arsita buzelor sa paleasca
Atunci când nu e lânga tine
Nu poti respira, nu poti trai si îti vine
Sa distrugi pe oricine-l poate tine
Departe, departe de tine
Iar când o-ntâlnesti si-o vezi aproape
Inima-n piept nu-ti mai încape
Si-ti vine a-i spune „Vreau sa-ti vorbesc
„Sa-ti spun doar doua vorbe te iubesc"
De e vreme buna sau e vreme rea
Nimic nu-ti poate opri focul inimii iubirea
Se naste din cuvinte, bucurie si priviri
Iar uneori sfârseste-n lacrimi, suferinte, dezamagiri
Însa ea niciodata nu moare cu totul
Mereu o scânteie aprinde di n nou focul,
Din nou, numai în doi tu poti trai
Caci pentru iubire se gaseste mereu O NOUA ZI. Orice baiat merita o a 2 seansa dar evident cu o alta fata.
-> Ce m-am saturat de toti.de minciuni si'rautati de prietenie falsaSi'de'atat lume goata Cei care ma critica ma invidiaza vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor avea NICIODATA
->Oice ai fi sa nu uiti am sa renunt la tine atunci cand inima mea n'o sa mai poata!
->Orice ai fi sa nu uiti am sa renunt la tine atunci cand inima mea n'o sa mai poata!
->Viata mea cu tine incepe si in acelasi timp tot cu tine se va sfarsi :X
->Lacrimi de cristale pentru tine am varsat ,dar nu mai vazut si nu ai habarcu atatea greseli cu greu am trecut ,am iertat mereu tot ce mi-ai facut ,ma minteai frumos ma fakeai geloasa si de atatea ori la tine m-am intors
->aM sa fiu acolo cand lumea e ImpoTriva ta,am sa fiu acolo sa t pot ridica,am sa fiu acolo sa te fac sa simti dragostea mea pentru ca acolo E iNima mea!
->Doamne scrie`mi cu sange./Viata pe piele/Si ajuta`ma sa scap de belele/Ca nu mai pot/Nu mai am lacrimi de varsat din mine/Si cateodata imi doresc sa vin siEU SUS LA TINE
->Stiu ca am puterea sa merg mai departeVorbele o sa le las in spate.Orice ar fi eu calc tot in picioareSi treaba asta va irita foarte tare
->Deci, va rog din suflet, nu ma mai priviti de sus Sunt o domnisoara, si-am multe de spus,da!
->Arata bine,dar e fata calculata care stie cum si unde sa te faca,stie cand sa rada,stie cand sa fie suparata,cand in ochii tai sa fie, SINGURA fata importanta ""
->Chiar nu e treaba ta!
->Ignora trecutulNu te gandii la viitorTraieste prezentul.Esti doar un muritor.Ai o singura viata.Asta e tot ce conteaza.Filmul asta prost nu se mai deruleaza
->minte lumea minte lumea asta minte toata lumea minte.si tu vrei sa fiu cuminte?
->Cate s`au spus Cate s`au dus Nu` ma mai doare Orice zi`n plus Sunt mai sus ! Restu` Doar vb`e goale !
->Ei nu`i pasa d masini, chestii.E indiferenta[].Poti sa o legi cu catusele de pat e tot independenta![]"
->Nu am nevoie de prieteni falsi,Detest sa tin langa mine numai oameni lasi!
->Loveste direct, asigura`te sa fie perfect! Asculta tot , NU crede nimic Asa castigi respect
->Si sunt ironica doar pentru ca stiu ca asta ma face si mai tare.
->Are putini ani si nu stie ce simte Azi te iubeste, maine te minte! Dar sa nu incerci so schimbi asa e ea Daca e a lui Nu poate fi si a ta!;X
->Poate daca eram indiferenta.Raul se schimba si eu deveneam ABSENTA Insa imi place sa plec si sa vin.Atunci cand te astepti mai putin!:X
->Nu pot sa vad viata fara tine cum mi-ar fi daca nu ai fi cu mine ,fara tine jur mi-ar fi tare greu esti [inima si sufletelu meu]->sunt clipe in viata mea cand tzias spune tot ce simt dar stiu IUBESC UN SUFLET PUSTIU
->Vei fii mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa-mi-o amintesc un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga:X
->Dak inima ta ai dat'o alcuiva nu as putea suporta dar oricum te-as ierta ,ma prefak ca nu vad numai sa nu te pierd ,as accepta orike numai din dragoste.
->Te-as fi iertat ,acum ce folos ,te-as fi iertat dar nu mai are rost, te-as fi iertat numai din dragoste dar nu mai am in tine incredere.
->"Fericiti pentru ca ne avem unul pe celalalt toata viata :X:X"
->ai grija cum invarti vorba.cum ma vrajesti.sunt una din fetele de care ti'a zis maikta sa te feresti nu sunt facuta din zahar si dulceata sunt din ANGELI SI GHEATA
-> Pentru mine au contat acele momente cand fara sa vrei m-ai facut fericita
->Dak taci lumea te va lua de fraiera iar daca le zici pe fata vor spune ca esti figuranta si ca te`ai schimbat .
->e dezamgita de lumea asta care se da ceea ce nu e [prieteni stiu dc][]
->Nu conteaza gura lumii Doar pe El il iubescindiferent cum ar fi
->Nu-mi mai dati sfaturi stiu sa gresesc si singura
->Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers ... unde nu exista reguli si toti merg pe interes []
->Nu sunt deloc fitoasa` As putea spune copilaroasa` cu felul meu de a fi` Cat te iubesc nici nu vei sti ` !
;} \
funda/?
Imi spui k ma iubesti doar p mine dar te sarutzi cu ea! IMI SPUI K ST FRUMOASA DAR TE DUCI LA EA! Dc nu stai u cu ea ca sa nu mai sufar de fiecate data!
Parca noi fetele suntem facute sa suferim. Iubim pe cineva, cineva care, care...cineva caruia nu-i pasa.
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca... tot ce poti face este sa fi o persoana iubita, restul depinde de ceilaltzi.
Era o data, o fata... Ea s-a indragostit de el si ii era frica sa ii spune asa ca a asteptat ani si ani si nu i-a spus. Intr-o zi cand fata s-a hotarat sa ii zic, a auzit de la colegii ei ca baiatul a plecat din oras. Ea a plans si ii parea rau ca nu i-a zis ca il yubeste ...
Am fost la doctor, m-au operat. Si mi-au spus ca inima mea bate pentru cineva. Acel cineva esti tu, desii nu iti dai seama!
"am o viata de trait
si in lacrimi am iubit
am plecat si tine minte
nu iubi fara cuvinte " :X
Eu atatea am gasit. Incerca sa inventezi tu ceva
" Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta "! Si el e indragostit de o fata! Coincidenta! Si aia e bruneta
Effy35 întreabă: