| RebecaRebe3456 a întrebat:

De când am pierdut acele 2 sarcini sotul meu nu mă prea mai lasa sa fac nimic prin casa. Face el, cica sa ma relaxez, dar eu nu sunt obişnuita, ca nu am nevoie de stres. I-am zis sa ma lase şi pe mine să fac treburi casnice, dar el nu înţelege.O sarcina am pierdut acum 3 ani şi una acum 3 luni.Cum pot să îl conving sa ma lase sa fac prin casa ce trebuie? Doar nu sunt bolnava, am pierdut doar 2 sarcini chiar daca înca nu sunt prea bine de cand le-am pierdut.Cum sa îl conving pe sotul meu ca sunt bine şi ma descurc si singura?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca sotul sta toata ziua langa tine sa te tina de maini, deci este poveste exagerata, asta cu "nu ma lasa".

Nu are nici in clin sau maneca munca cu gravidia, tu avand probeme cu aparatul reproducator si te invit sa mergi la investigatii meicale, ca ai vreo tumoare sau uter infantil, daca nu poti tine sarcina, nefiind nimic legat de munca de acasa pe care o fac toate femeile, chiar si cele gravide in 9 luni, fara sa pateasca nimic.

Ma rog, daca el vrea sa te tina in varf de pat, atunci stai acolo si astepata sa fii hranita dar te asigur ca sarcinile nu se pierd de la munca din casa, ci de la problemele pe care le ai tu in pelvis.

De ce nu te duci la medic sa vezi ce ai?
Tot pui intrebarea asta pe forum, te tot sfatuiesc sa te duci la medic, dar ori esti surda ori o faci pe proasta, ca nu vrei sa mergi deloc la medic, sa-ti rezolvi problema de sanatate.

| darrio2007 a răspuns:

„O sarcina am pierdut acum 3 ani şi una acum 3 luni."
In alte intrebari spui ca ultima sarcina ai pierdut-o acum o luna.
Mergi la medic si vezi care e problema.

| adryang78 a răspuns:

Unele mănâncă bătaie de trei ori pe zi și altele se vaită de prea mult bine... laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Va trebui să îi spui că ești bine.

| Miruna333 a răspuns:

E dragut ca te protejeaza si vrea sa aiba grija de tine, dar trebuie sa ii explici ca nu esti copil sa iti puna interdictie la ce poti si ce nu poti face.
Tu decizi pentru tine, ce iti face si ce nu bine. Esti gravida, nu bolnava. Daca nu ai vreo interdictie de la doctor, poti face ce doresti. Normal ar fi amandoi sa contribuie la treburile casnice, ca nu esti sluga in bucatarie, lasa-l sa te ajute.

| RebecaRebe3456 explică (pentru Miruna333):

Nu sunt însărcinată am pierdut 2 sarcini una acum 3 ani si una acum 3 luni si el de asta nu imi da voie sa fac treaba pentru ca zice sa nu ma stresez

| Miruna333 a răspuns (pentru RebecaRebe3456):

Ma scuzi, am inteles gresit. Deci el nu te lasa in general, super gresit. Spune-i sa se informeze putin ca sarcinile piedute nu vin de la trebuile casnice. Poti sa stai nemiscata si tot poti pierde o sarcina