Sa faci avort ca sa nu iti nenorocesti viitorul crescând copii de la vârsta asta
Stiu ca suna foarte brutal, nici eu nu sunt adeptul ideii, dar la varsta ta, avortul e cea mai rezonabila idee. Nu poti creste un copil, nu il poti educa atat timp cat nici macar tu nu ai trecut prin viata de adult. Inca esti foarte mica pentru a avea un copil, exista oricand riscul ca tatal lui sa te lase balta iar relatia ta cu parintii se va degrada tot mai mult.
Stiu ca la varta ta gandesti ca ei nu te inteleg, ca tu vrei o anumita independenta, dar adevarul este ca la 13 ani nu poti face mare lucru de una singura, oricat de mult ti-ai dori sa fie asa.
E normal ca parintii tai sa fie suparati, fiindca tot greul cade pe ei. Sunt 2 optiuni, ori faci avort, si prietenul tau intra la parnaie, ori il nasti, prietenul tau intra la parnaie, iar tu cu parintii tai ramaneti cu un copil pe cap, copil care de altfel cel mai probabil o sa aiba un viitor nasol. De ce prietenul tau intra la parnaie in ambele situatii? Fiindca avand 13 ani, cand faci avort o sa trebuiasca sa dai detalii, cum de ai ramas insarcinata la varsta asta, si cu cine s-a intamplat asta, iar tu fiind minora, vina o sa cada pe prietenul tau ce este major; iar daca il nasti, o sa trebuiasca sa il declari, si uite asa iar cade vina pe prietenul tau si ajunge la parnaie. Din pacate tot mai multi tineri ca voi fac lucruri necugetate fara sa se gandeasca la consecinte, si dupa se intreaba de ce ajung sa sufere... patetic.
Comunica cu mama ta căci îți vrea binele roag-o sa te sfătuiască ce sa faci în situația asta asta!
Imi pare rau dar nu prea pare veridic ce spui tu.Ma gandesc ca daca asa ar fi stat lucrurile, prietenul tau cel de 18 ani era la puscarie, iar parintii tai aveau de dat multe explicatii la cei de la protectia minorului.Sau inca n-au mai aflat si altii? Sa presupunem ca este adevarat, nu cred ca la varsta asta iti face cineva intrerupere de sarcina.Mai degraba suna la Politie sau la Protectie.,, S-au cam racit relatiile,,? Cred ca nu realizezi cam cum ar reactiona o mama cand ar afla ca,, fetita,, ei de numai 13 ani e insarcinata.
Asa vrei sa iti strici viata? Prietenul tau poate intra la inchisoare pentru corupere de minori. Asa ca mai bine gandeste-te la ce faci acum si pe viitor.
Doamne… La 13 ani sa te f.7!… Tu ai gandit in acel moment ca ai 13? Te-ai gandit la consencinte?
Suna a parnaie pentru prietenul tau…
Ascult-o pe mama ta pentru ca iti vrea binele si mai tarziu o sa-i multumesti.Ai o varsta frageda si nu mi se pare normal ca un copil de 13 ani care nu a ajuns la maturitate sa dea nastere unui alt copil. Nu sunt de acord nici cu avortul, dar in situatia ta consider ca un copil cere multa responsabilitate, suport financiar, ceea ce tu nu ai. Doar nu o sa ii dai nastere si o sa il cresti pe spinarea mamei tale. Gandeste-te si la viitorul tau. Cum ti se pare tie ca fata de 13 ani sa te duci la scoala cu burta la gura, vorba aia. Sau ai de gand sa abandonezi scoala?!
Sper din suflet ca esti troll, ca mi-e sila de incotro se duce generatia asta. Si de intrebarile tale stupide, la care toata lumea iti spune ca nu e normal ce faci si ca o sa suferi ingrozitor toata viata ta, la fel. Daca e pe bune, avort si maicata sa te inchida in casa sau la sectia de pshiatrie.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu reusesc sa te inteleg.Esti un copil de 13 ani, de ce ti-a trebuit de la o varsta asa frageda s.ex? Nu cred ca un copilas si-ar dori asta...cel mai probabil iubitelul de 18 te-a impins s-o faci.Si parintii tai? Pune-te in locul lor.Deja ti-ai distrus viitorul, cand vei vrea sa mai ai o relatie cu cineva trebuie sa fie un barbat care sa te accepte cu tot cu trecutul tau si sunt slabe sansele sa gasesti asa ceva.Acum poti indrepta situatia avordand, despartindu-te de prietenul tau si facand plangere impotriva lui.
Nu ai varsta necesara sa cresti un copil fiind si tu la randul tau unul... data viitoare gandeste-te la consecinte, nu mai intretine relatii sexuale pana la varsta de 18 ani.
Vorbeste cu parintii tai si cere-le iertare.Normal,nu te vor ierta niciodata complet dupa ce le-ai facut, dar cu timpul aceasta greseala va ajunge sa fie in mare parte iertata.
Daca ce ai spus tu aici este adevărat(deși ma îndoiesc), însemna ca amândoi sunteti 2 iresponsabili, el daca chiar nu a putut sa isi găsească pe cineva de vârsta lui si a ajuns sa fie cu o fetița de 13 ani nu se poate numi bărbat, dar trecând peste asta era cat de cat mai ok daca rămâneați la stadiul de săruturi si daca chiar te iubea mai aștepta 2 ani,faptul ca a facut sex cu tine mi se pare josnic, dar faptul ca te-a lasat însărcinată mi se pare prostie, in clipa de fata el s-a băgat singur la pușcărie, iar tu o sa fi mereu judecată si criticata(pe buna dreptate), păcat ca nu gândiți înainte sa acționați.
Esti un copil care va avea un copil. Realizezi prin ce treci? Sfatul meu e sa faci avort imediat. Nici sa nu te gandesti sa pastrezi copilul. Esti foarte mica si nedezvoltata corespunzator. Sunt sigura ca ai putea avea complicatii pe parcursul sarcinii dar si la nastere. O inteleg pe deplin pe mama ta. E normal sa se raceasca relatia dintre voi doua.
Cum ce sa faci? Faci avort, il denunti pe cretin si apoi o rogi pe mama ta sa te bata zilnic ( daca nu are ea timp, cred ca se gasesc voluntari) pana ajungi la facultate! Ca fapt divers, daca sau cand o sa nasti, daca tipul vine sa recunoasca copilul o sa primeasca cadou niste bratari misto, pentru ambele maini! Sexulcu un minor, de 13 ani, este fapta prevazuta de codul penal! Succes pe mai departe! Daca nu faci avort, cel mai probabil o sa renunti lascoala, o sa cresti un copil singura ( sau cel mai probabil mama ta) si dragutul tau iubit cretin o sa faca inchisoare!
Felicitari oricum, nu am mai auzit de mult o chestie atat de tampita! Esti o raritate!
Draga Suflet,
Orice ai face, nu face avort, sfatul meu.Indiferent ce alte persoane spun, articole, chestii si trestii avortul este crima.O crima oribila a propiului copil.Alte suflete se chinuie sa aiba copii,altii îi arunca si altii îi omoara.Un copil este o binecuvantare nu o povara. Daca s-a intamplat,s-a intamplat.Tu sa fii sanatoasa si bebelusul tau asta este important,restul o sa vezi pe parcurs ce se va mai intampla.Dar oamenii care iti spun sa faci avort nu cred ca stiu despre ce vorbesc,si nu cred ca au vazut fetusi de copii mici taiati, mutilati si pusi in formol in borcane si eprubete. Vrei si bebelusul tau sa fie la fel? Sper ca nu! Nu asculta de acesti indivizi care se dau inteligenti.O sa iti fie foarte greu, vei plange, te vei chinui, vei avea nevoie de suport si ajutor, dar orice merita pentru propiul tau copil care este sange si parte din partea ta.Iar cu trecerea anilor si cu cresterea copilului vei avea parte de bucurii din partea lui si vei fi multumita ca a crescut mare si frumos si ca nu i-ai luat viata.
Daca le da spaga sigur fac.Stiu pe cineva care a dat peste 1000 de euro ca sa-i faca avort la 6 luni.
Cum dracu sa aiba servici si sa fie casatorita la 13 ani?