anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce 99, 9% dintre femei se uita dupa case si masini la barbati?

30 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici vorba de asa ceva,majoritatea avem un salariu si stam in chirie,nu masina,casa atrage o fata si aspectul lui fizic, am cunoscut un baiat nu avea masina, casa si fetele erau moarte dupa el, astea sunt frustrari si complexe, da unele se compromit cu uni ca nu le atrage fizic si sunt materialiste dar nu toate

| Kiwibibilă a răspuns:

De ce 100% din barbati se uita dupa cwr si tate?

| nustiucesapunlanick a răspuns:

Din pacate asa sunt elecrying((((

| nustiucesapunlanick a răspuns (pentru Kiwibibilă):

E cu totul altceva.

| iar99Teo a răspuns:

Trist, din pacate asta este o realitate a societatii in care traim. Probabil "casele si masinile" genereaza o aparenta stabilitate financiara si creste in viziunea lor posibilitatea de a intretine o familie. Insa as veni cu o alta ipoteza in acest caz: daca respectivul isi permite dpdv. financiar orice...inseamna ca isi permite sa schimbe si partenera dupa bunul plac. Si atunci revenim la valorile de baza in care si femeia trebuie sa contribuie nu doar din punct de vedere "fizic" ci si intelectual si material la ideea de cuplu/familie. Avem pretentia de ambele parti sa fim tratati egal deci contribuim si compensam fiecare dupa posibilitati in cuplu. Daca "ea" considera ca are aur pe fund si ca alta ca ea nu exista, atunci nu stiu de ce se mira cand sunt tratate ca o marfa?! La baza unei relatii ar trebui sa fie sentimentele si nu bogatia. Poti sa fii fericit intr-o cutie de carton cu persoana iubita....sau poti sa ai vile si piscine si sa fii "singur/a" in relatie si nefericit/a.

| Speed99 a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Aia e atractie, nu interes.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu iti generaliza frustrarile, nu e nici pe departe realitatea asa

| Noname2121 a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Chiar 100% dintre boi se uita dupa ce ai specificat mai sus?! Pai ce ai specificat este trecator, mai important e ce ai in cap daca vrei ceva mai frumos.Dar chiar si asa, tot nu poti sa pui in balanta aceste aspecte cu o situatie materiala doar fiindca asa te-a inzestrat "mama natura" sau ti-ai tonifiat un pic corpul la sala happy

| Noname2121 a răspuns (pentru Noname2121):

Dintre noi...lol, vad ca a iesit boi

| Noname2121 a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu frate in ce zona te afli, dar oriunde merg am parte numai de "fomiste" din astea!

| Noname2121 a răspuns (pentru iar99Teo):

Te aprob 100% happy

| Noname2121 a răspuns (pentru suntserios):

Nu imi generalizez absolut nici o frustrare. Spun sincer din ce am auzit si din ce am intalnit, as putea spune un izbitor 100%.

| Adry05 a răspuns:

Pentru ca vor stabilitate financiara usor obtinuta.
Eu de exemplu n-as putea fi cu un barbat daca nu mi-ar placea de el oricate masini si case ar avea. Nu pot, mi-ar fi scarba sa-l sarut mai ales ca in cele mai multe cazuri oamenii de genul nici nu mai depun vreun efort sa te cucereasca incercand doar prin posesii.
Si ca sa si vezi ca nu mint, se tinea intr-o perioada un baiat cu o masina faina rau dupa mine si totusi i-am refuzat de mai multe ori avansurile pentru ca pur si simplu nu-mi placea de el ca persoana si nu ma simteam confortabil in prezenta lui.
In schimb am fost cu tipi care nici macar nu aveau masina fiindca m-au facut sa ma simt asa cum ar trebui sa ma simt intr-o relatie.
Vezi diferenta?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Noname2121):

Nu te invarti in cercurile care trebuie si atat...
eu personal femeile cu care interactionez nu mi au inspirat niciodata oportunism si materialism. Majoritatea cu care interactionez des sunt femei care muncesc pentru ceea ce au.

Generalizare ta nu are niciun rost in conditiile in care esantionul de femei pe care le ai analizat nu sunt nici pe departe reprezentative pentru toata societatea

| Clorox a răspuns:

Ai gresit procentul, 80% ar fi mai corect.

| Clorox a răspuns:

Daca nu va convine dati-va pe baieti, daca tot va vaitati atat laughing

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Situatia materiala si statutul social ne influenteaza foarte mult stilul de viata iar in ziua de azi consumerismul este promovat pe toate canalele, asa incat nu poti ignora faptul ca un posibil partener este lipit pamantului sau, dimpotriva, are cel putin un potential de a castiga bine si a intretine o familie.

Femeile sunt preocupate de faptul ca intr-o zi vor fi mame, iar aceasta este o mare responsabilitate. Poti sa iei asta drept o forma de a gandi in perspectiva si este de respectat la o femeie.

Femeile materialiste sunt mai de preferat decat cele care nu stiu ce vor sau cele care isi imagineaza ca "dragostea schimba tot", iar apoi vor fi deziluzionate ca nu au reusit sa faca din barbatul de alaturi un tip care le are, le face si le poate pe toate. happy

| Noname2121 a răspuns (pentru PsihologMariusIftimie):

Sigur toate femeile se gandesc la faptul ca vor fi mame, sigur ca toate vor o casnicie de durata.Sunt cazuri in care anumite casnicii sunt doar din interes, stai cativa ani, iar daca nu esti suficient de destept, trebuie sa imparti tot ce ai agonisit jumatate de viata sau cativa ani, cu cineva care te- a "iubit" sincer doar pentru anumite aspecte.

| Camitzaaa a răspuns:

Procentul asta al tau e muuuult exagerat. Imi pare rau ca ai avut "norocul" sa dai peste atat de multe fete de genul asta incat sa crezi ca asta vor femeile.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este doar in capusorul tau!
Daca era asa cum spui tu, nu ai mai vedea nici o femeie mergand pe jos, sau locuind cu chirie.

| Noname2121 a răspuns (pentru Violleta2022):

O explicatie foarte buna, sper sa imi schimb parerea cat mai curand.

| Noname2121 a răspuns (pentru Camitzaaa):

De multe ori este foarte greu sa stii ce este in capul unei femei.Cateodata vor baieti "rai" care sa le faca sa se simta ocrotite cand sunt in strada, dar niste nesimtiti in privat; cateodata se plang de cei ordonati ca sunt pra plictisitori si vor adrenalina; cateodata bani si apoi familie.Nu mai inteleg fetele astea din Romania sad

| Violleta2022 a răspuns (pentru Noname2121):

Cele care vor baieti rai sunt categoric femei proaste!
O femeie inteligenta, NICIODATA nu va alege un baiat rau!

| Noname2121 a răspuns (pentru Violleta2022):

Un raspuns inteligent si de admirat.De altfel prefer ibteligenta unei femei, inteligenta ei individuala, iar apoi look-ul ei.De-ar gandi toate fetele asa...

| darrio2007 a răspuns:

Unde ai gasit procentele astea?

| AdrianVoicu a răspuns:

De ce 99, 9 baieti se uit doar dupa c@r si tate?

| Noname2121 a răspuns (pentru AdrianVoicu):

De idioti, banuiesc...nu ca nu as fi si eu, pe moment, dar trebuie sa constientizezi. Uitandu-te numai dupa "cwr si tate" si ignorand inteligenta si alte reguli de bun simt, nu te alegi cu nimic serios si de durata happy

Mai important este sa te uiti dupa alte lucruri la o fata iar apoi dupa ce ai specificat.De exemplu,daca sunt de aproape, primul lucru important sunt unghiile, imi dau seama imediat apoi ce tip de fata este. Apoi dupa imbracaminte, machiaj, felul in care vorbeste lol. Uitandu-te numai dupa "c &t" o sa ai parte numai de "surprize"!

| AdrianVoicu a răspuns (pentru Noname2121):

Voi baietii va plictisiti repede dar nu recunoasteti, acu ' fii sincer te-ai insura cu una urata si cumite fara sa o inseli niciodata, daca ai ocazia? laughing)

In primul rand nu m-as insura cu o persoana de care nu sunt atras indiferent de situatia ei materiala.Am anumite limite, principii pe care le respect, chiar daca traim in alte timpuri si prioritar ar fi sa ne uitam dupa situatia materiala asa cum fac altii.De inselat, nu am inselat niciodata si nu as insela deoarece este ceva imoral. Daca ceva nu merge prefer sa spun "pas", iar ca sa fiu inselat, prefer sa fiu singur si fericit decat cu cineva care ma ia de prost!