| Ale5184 a întrebat:

De ce ai minti o prietena buna ca esti sarac si ca abia ai din ce sa traiesti, cand tu de fapt ai foarte multi bani?
Prima idee ar fi ca nu vrei sa atragi oameni falsi in jurul tau. Alta?

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Fie este personajul principal din povestea lui Molière, "Avarul". Fie nu sunt "bani albi" și atunci nu vrea să atragă atenția.
Fie, procedează, ca într-o poveste populară, în care un băiat major, organizează un bal de majorat cu ajutorul părinților și este în găsirea unei partenere.
Iar, a doua zi după bal, se îmbracă în cerșetor și pleacă la locuințele pretedentelor, pentru a vedea cum sunt ele în realitate. Iar, la final, ia o fată săracă!
Pe scurt, ori vrea să găsească o fată care îl iubește pe el, nu banii lui, fie ascunde ilegalități!

11 răspunsuri:
| Diagn a răspuns:

Are nevoie de atenție și inventează diferite lucruri pentru a o primi? Poate nu ești singura pe care o minte. Posibil sa facă asta cu toată lumea, pentru a primi atenție. Probabil are ceva traume din copilărie, mă gandesc

| Ale5184 explică (pentru Diagn):

Problema e ca nu stie nimeni ce are el. Se ascunde. Nu cred ca e vorba de atentie, oricum foarte rar apune ca nu are bani. Nu e ca si cum se plange zilnic si asteapta sa ii dea lumea atentie

| FreddieM a răspuns:

Nu pricep prea bine...adica nu ar vrea sa atraga persoane false, recurgand la o falsitate. Apoi, si saracii pot avea prieteni falsi, depinde de noi cu cine ne asociem, putem evita foarte lejer astfel de situatii. Parere personala, intrebarea nu are fundament.

| gabicoo a răspuns:

E zgarcit si nu vrea ca lumea sa stie ca are bani. Ca "prietenii" de ocazie imediat vin, cer in imprumut si nu mai dau inapoi.
Asta e romanul.

| adinaaa122p4 a răspuns:

Poate a vrut să scape de tine, sperând că dacă vei vedea că e sărac o să pleci.A doua variantă e că a poate te-a supus unui test de prietenie, dacă ești un prieten fals, sau nu.

| GouDidodino a răspuns:

Esti avar/zgarcit

| Sonia822 a răspuns:

Lol. Cunosc un caz, el fotbalist (cacalau de bani) ea studenta.
El ii cerea mereu bani imprumut, pe care nu i-a mai primit inapoi niciodata. Ea platea taxiul, pentru ca el imprumutase masina unui amic. Ea platea pizza, pentru ca el uitase portofelul acasa. Ea scotea bani de la bancomat cu el langa, si-i dadea imprumut, pentru ca...era fraiera, si el golan. Unii sunt atat de zgarcii si perversi, incat se simt bine in postura asta, si se mai si lauda la amici, care sunt tot ca el. Priveste si latura negativa.
1.Ai bani, dar vrei sa-i cheltui pe ai altora laughing E simplu. Exista astfel de oameni.
2. Vrea o femeie care s-a pregatit, a invatat, a investit in ea, una desteapta care sa isi permita sa se intretina singura. Caz in care e si putin zgarcit, ii e frica sa nu-i cheltuie cineva banii, vrea sa plateasca SEPARAT (adica el isi plateste, si nu-i plateste ea, ne-am inteles, da? )
3. Are pe alta, si spune nu merg acolo ca n-am bani...
4. Vrea doar sex, sa o tina in casa, e urata, si spune nu ies,,, ca.n-am bani
5. Ea e cheltuitoare... el nu vrea sa-i dea nimic, si spune ca Moromete``n-am.ce vrei, daca n-am? N-am!``

| mgtow a răspuns:

Poate din cauza sa nu ajunga sa stea cu mine pe interes, dar asta se rezolva si prin ignoranta mentionand ca vreau sex cu ea si nu relatie stabila. Alta ar fi frica de a fi furat de bani nu in cazul meu dar altii gandesc asa

| Freya1 a răspuns:

Dacă vreau sa fiu o prietena adevarata nu as minti.

| relian a răspuns:

Alta? Sa nu ceara prietenii bani laughing sa isi gaseasca o tipa care sa nu se uite dupa bani si nu vad la ce sa trambitezi ca ai bani, deci sa nu il creada lumea figurant, sau mai stiu eu cum sa il priveasca.

| Ralena a răspuns:

La varianta in care el crede ca e sarac te-ai gandit? Daca te iti in jur, ai sa vezi ca saracia sau bogatia e o stare de spirit. Oamni cu aceleais venituri si resurse financiare, au atitudini diferite, sau chiar opuse fata de bani. Unul bogat (din punctul tau de vedere), se simte sarac (dintr-al lui), unul care sta in chirie, nu are nimic in proprietate, dar are un loc de munca, se simte bogat, pentru ca este tot ce si-a propus.