ei vorbesc de tine ca esti ''buna'' in sensul ca esti dezvoltata arati bine esti de treaba, cu ce motiv sa vorbesti cu o persoana cu care nu te poti intelege si mai ales ca sunt baieti suntem atrasi de fete frumoase cu care sa ne putem intelege pe scurt pe placul nostru stai linistita nu e ceva lipsit din comun (colegii mei vorbesc cu o fata care e ''buna'' multe chestii cateodata si intime isi permit multe cu ea pentru ca se pot intelege nu e genu hai pleaca ca m-am saturat sa te vad mi-ai facut nervi etc...)
Asta-i tare!
In general barbatii/baietii, apreciaza o persoana de sex opus, in primul rand dupa aspectul fizic, si ulterior dupa personalitatea acesteia. Cred ca e genetica treaba asta...
De ex, daca o fata/femeie mi se pare atractiva, si chiar este, dar aceasta are un comportament sau o deviatie asemanatoare unei "bagaboante", daca o abordez, iti dai seama ca nu pun aspectul pe chestii filosofice...
In schimb, daca persoana aceea este de incredere, si imi este si cunoscuta, atunci poate chiar imi face placere sa fiu in compania ei. Nu inseamna neaparat ca am un interes ascuns.
Acum, daca tu te desconsideri, si crezi ca singurul atu al tau este dat de aspectul fizic, atunci poti avea o problema. In sensul ca in scurt timp, poti ajunge ca o Piti din club, pe care o abordeaza cine stie ce persoane dubioase, tocmai pentru ca nu o duce capul la ceva concret.
Acum depinde si de anturajul tau. Casca bine ochii le fetele din grupul tau, si vezi cam cum se descurca in asemenea situatii.
Oricum, ai fost prea tare!
Eu sunt de parere ca baietii au dreptul sa incerce sa agate o fata pentru ca le place de ea. unii sunt dupa forme altii dupa frumusete iar altii dupa inima ta buna
Nu am vrut sa se inteleaga asta, ca nu's in stare de nimic sau altceva de genu.
Am vrut sa zic ca eu is o fire mai timida si nu prea am incredere de sine.
Inseamna ca ai o problema la capitolul asta. De curiozitate, cati ani ai?
16 ani.
Cat despre "poti ajunge ca o Piti din club, pe care o abordeaza cine stie ce persoane dubioase, tocmai pentru ca nu o duce capul la ceva concret" nu se pune problema ca, cum am mai spus, sunt o fire mai timida si nu m-as gandi niciodata sa fac asa ceva. Se intelege de la sine.
Momentan ai 16 ani. De acum vei incepe sa "gusti viata". Mai ales ca esti la liceu. Deci, ai grija...
Ai dreptate. Oricum, mersi pentru raspuns
Sunt sigura ca nu sunt singura care are indoieli in legatura cu baieti, la cum sunt uni dintre ei
Meh, poate vorbesc cu tine doar pentru ca arati bine din cauza ca nu gasesti nimic interesant de spus.
+ esti plina de tine, din moment ce te consideri "buna". Parerea mea. No offence.
Nu me-a zis nimeni in fata ca vorbeste cu mine pentru ca sunt buna si atat, eu doar am impresia asta. Poate ma insel si nu e adevarat ce am zis.
Poate nu am eu incredere in ei pentru ca stiu ca cei mai mult dintre baieti cauta doar sex chiar daca nu au sentimente fata de acea persoana.
Si am zis ca sunt "buna" pentru ca asa am auzit de la alti, pentru ca, sincera sa fiu, eu nu ma consider mai presus de cat altele. Eu sunt o fire mai timida si se intelege de la sine ca nu's plina de mine, cum zici tu.
Pai aici ai perfecta Dreptate! Acesta i adevarul absolut! Pai imagineaza ti daca ai fii avut 1.60 si 90 kg. Oare ar fi stat lucrurile la fel?)Deci care i intrebarea?
Alooo? tu esti fata lasa baietii de o parte! du-te si tu in pauza si vorbeste cu fetele!
Or fi printre ei care sunt in mod deosebit atrasi de "bunatatea ta", dar cu siguranta sunt si care te apreciaza pentru ceea ce esti si pentru felul cum gandesti!
Nu ai inteles. Am zis ca vorbeste cu mine ca iubit, nu ca prieten.
Vorbesc cu tine si pentru ca esti "buna", faptul ca-ti trece prin cap idea e foarte probabil sa intalnesti si baieti care vorbesc cu tine doar pentru ca esti "buna"; categoric tine de gandurile tele, chiar intr-un raspuns spui ca esti sigura de existenta unor baieti de genu si cred eu teama de a nu intalni unul iar de-aici lipsa de incredere in tine, fi sigura ca-l vei "mirosi" pe acela care vorbeste cu tine doar pentru ca esti "buna", pe langa asta poti "sa te pui pe o treapta unde acest gen de baiat sa nu ajunga";
tu cand vorbesti cu un baiat nu vorbesti cu el si pentru ca e "bun"?
Nu neaparat.
Pentru mine conteaza foarte mult cum gandeste, sa stie cum sa se comporte, sa ma faca sa rad si sa am ce discuta cu el, etc.
Poti sa fii cel mai "bun" ca daca esti cocalar si nu prea ai minte, degeaba.
Conteaza si cum arata dar mai putin.
Ce vream eu sa spun, faptul ca arati/arata bine e un plus, e placut sa fi in compania unei persone ce arata bine, asta denota ca e ingrijit si are respect de sine