| Jitariu_Beatris_1997 a întrebat:

De ce baietii isi inseala fetele? sad....Cred ca macr una dintre voi a fost victima inselaciunii.....Si oare cum am putea trece peste?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| rigo23 a răspuns:

Buna! A mai fost o intrebare de genul, alegeti si voi tipi care si ei va plac si va respecta, daca voi tot umblati dupa nu stiu care si tot visati asa ajungeti sa va para rau si sa suferiti.

| Jitariu_Beatris_1997 explică:

Hey ringo daca tu nu ai trecut prin asa ceva nu comenta.IN primul rand era o intrebare pentru fetele care au fost ca mine...Si de unde putem sti care sunt cei potriviti?! Doar nu voi ghici ce se va intampla.

| Jitariu_Beatris_1997 explică (pentru rigo23):

Hey rigo doar pentru ca tu nu ai trecut prin asa ceva nu trebuie sa comentezi dea moaca...Si de unde sa stiu care este cel potrivit?! Doar nu pot sti ce se va intampla. Si in primul rand este o intrebare pentru fetele care au trecut prin asa ceva...Si in ultimul rand nu ma intereseaza ce au mai intrebat si altii.

Răspuns utilizator avertizat
| eugenl a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa. Si este si reversul. De ce fetele isi inseala baietii?

| rigo23 a răspuns:

Eu ti-am vorbit frumos vad ca tu te simtit atacata, problema ta fiecare are dreptul la o opinie se pare ca in cazul asta nu prea

| rigo23 a răspuns:

Iar in primul rand dupa cum spui tu specifica ce categorie de oameni vrei sa iti raspunda.

| Nicoleta100 a răspuns:

Nu numai baietii inseala.
Cateodata baietii sunt ce-i insealati.
Si asta doar din nevoia de schimbare...de alungare a monotoniei / plictiseala / impuls de moment / etc.

| SandraMikyZu a răspuns:

Si baieti si fetele inseala..si nu pot sa inteleg persoanele care fac asta. ce li se pare asa distractiv? vor sa fie cu altcineva foarte bine sa se desparta de persoana cu care sunt da nu sa insele... oameni batuti in cap

| Maddutza96 a răspuns:

Pai, in timpul adolescentei, majoritatea baietilor au un comportament ce lasa de dorit. Ei nu apreciaza o fata pentru ceea ce este, ei vor doar sa se joace cu sentimentele fetelor.
Dupa parerea mea, ca sa nu ajungi victima unei inselaciuni ar fi bine sa uiti de baietii, mai bine iti vezi de scoala ta si dupa sa te gandesti la lucruri de genul asta.
O metoda de a trece peste ar fi sa iti ocupi timpul liber sau sa cauti alt baiat ( daca chiar vrei neaparat un prieten)
Eu am 15 ani si sincer nu am avut un prieten si sunt foarte bine mersiwinking.
In orice caz, nu te grabi, Dumnezeu ti-a pastrat jumatatea ta si o sa ti-o arate la momentul potrivit happy.

Întrebări similare