Dar eu m-am tot săturat să am răbdare! Nu mai vreau și nu mai suport! Am așteptat prea mult!
Scuză-mă, dar ești și încăpățânată. Eu citesc o grămadă de rugăciuni și despre religie, dacă eu îți spun că Dumnezeu nu uită de nimeni, nu uită. Crezi ce vrei. Eu încerc ca o proastă să te ajut și nu vrei sub nicio formă să accepți niciun sfat, o ți doar pe a ta și punct, atunci rămâi cu părerea ta și gata. Și nu mai pune întrebări pe forum dacă nu vrei să accepți păreri și sfaturi de la alții. Că doar te cerți cu oamenii.
Eu pun ce întrebări doresc...
Nu-ți convine, nu-mi mai răspunde!
Tu vorbești de certat cu oamenii... Când tu te-ai certat cu unul la o întrebare de a mea, pusă tot pe forum!
Vezi-ți de treaba ta! Nu îți dau dreptul de a mă judeca tu pe mine!
Mulțumesc de "ajutor"!
Dacă am deranjat cu vreun cuvânt nepotrivit, cer iertare tuturor celor ce au inițiat subiectul pe tema asta cu mine, și chiar și adminilor, dacă i-am supărat cu ceva!
Însă, tot ce am dorit să spun pe acest forum, a fost doar of-ul meu. Cine vrea să înțeleagă, bine, cine nu, nu.
Recunosc că am și eu defecte, nu spun nu, dar sunt și eu om la fel ca și voi și nu am cum să fiu mereu perfectă.
Mulțumesc de înțelegere!
Asa s-a intamplat ca ele sa gaseasca si tu nu, depinde prin ce cercuri te invarti, cum arati (asta in primul rand, conteaza sa arati cat de cat atractiv), de ce anume oameni dai.
Vine randul cam la toata lumea mei devreme sau mai tarziu.
Tu ii vezi pe aia 20% care sunt hiper sociali, la restul singuraticilor nu te uiti.
E ceva normal, vezi de scoala si termin-o cu 10.
Uite că revin cu un update...
Am realizat că viața mea e de rahat, plină de eșecuri, multe traume și pierderi a celor mai dragi persoane mie, ce s-au dus la cer, că am dat numai de bărbați care mă iau la mișto și care nu vor nimic serios cu mine și care nici prioritatea vreunui bărbat nu sunt! Asta e tot ce am realizat.
Mulțumesc tuturor de aici ce m-ați judecat și jignit cum ați vrut voi, crezând că eu sunt doar o jucărie și că eu nu am voie să spun pe nicăieri ce simt și ce este în sufletul meu!
Dzeu uita de tine, dar tu ce faci in sensul asta? Ma refer ce faci sa ai si tu ceva?
Sau doar astepti de la Dzeu sa-ti vina rindul o sa ai de asteptat, stai afara si fii pe faza cand o sa cada din cer ce ai tu nevoie.
Sa nu care cumva sa faci ceva, stai linistita, nu fa nimic, nu incerca nimic, ca cine stie poate sa iti sara si rindul
Rasul face bine la riduri ai doar 18 ani si deja gandesti ca trebuia sa fi rupt norii pana la anii astia.Deabia ai terminat scoala, nu vad ce realtie ar fi trebuie sa ai, tu erai la scoala sau umblai dupa relatii?
Gindesti prost pre foarte prost, asa ca nu mai bate gardu, cautati un job, sau daca te duce mintea mergi si fa o scoala mai departe, nu o fa cu bani sau doar sa o faci, trebuie sa iti placa.
De relatii o sa vina si careva pentru tine, nu s-a sfarsit lumea sau tu nu ai 90 de ani si vai ce faci, mori fata batrina
Conteaza f mult si cum arati ca si fizic, totdeauna asa a fost, cei cu fizic mai atractiv, au avut si au mai multe relatii decat cei cu fizic banal sa-i zicem asa.
Dar nu dispera, la 18 ani, numai ce ai terminat un liceul, despre ce relatii vorbesti tu straine bati cimpii. Auzi la ea, nu are noroc in dragoste. Oare de ce nu ai avut relatii de la gradinita, ce dreacu, doar o viata ai nu?
Realtiile vin si dupa om, cum gindeste, cum se poarta, iar tu vad gindesti prapastios rau de tot.Mai tine si ce pretentii ai tu, ce mascul vrei sa ai.
Vai toti is cu relatii, iauzi, deci toti care is la acoala au relatii, te pomeni ca au si copiio, familia lor, au si joburi ba esti copac. Esti o mucoasa care se crede mare adult cam gindirea asta o ai tu.
Ok, Nu si daca iti dau eu instagramul meu, Sa fim prieteni asa de fun, Nu o sa accepti, Tu ai impresia ca un iubit pica asa din cer de la Dumnezeu s-au mai stiu eu de unde, Nu asa functioneaza lucrurile.
Pai la fiecare intalnire pe care reusesti sa o ai, doar vezi omul in fata ta. Cum arata, cum se prezinta, cum vorbeste, ce gandire are dupa ce schimbi 2-3 vorbe cu el, etc. Si daca nu iti convine omul, la sfarsitul intalnirii, te scuzi politicos cum stii tu mai bine si ii dai de inteles ca nu te atrage in mod special ceva la el. Iar apoi cauti mai departe. Fiind femeie, automat ai sa strangi pe aplicatie mai multi baieti deodata si poti aranja intalnirile pe rand. Cat timp setezi intalnirea cu unul, mai vorbesti prin mesaje cu vreo 2-3 si daca intalnirea respectiva nu merge, setezi o alta intalnire cu urmatorul si tot asa. Pana gasesti ce vrei tu sa gasesti.
Variante de rezolvare la problema ta sunt. Important este sa vrei sa faci o schimbare, nu sa astepti pomana din cer.
Daca tu nu ai avut parte de o familie normala sau cum tiai dorito, acum vrei tu sa iti faci una asa cum ai visat.
Fata draga, una este sa visezi, alta este realitatea.Acu vad, spui ca ai facut o scoala profesionala, deci experienta sau gindire prea multa nu prea ai, asta se vede.
Nu zic nimic cu rautate, dar asculta ce spun aici. De regula cine se aseamana se aduna, asa ca daca tu ai avut o familie naspa sa zicem, sau cum o fost ea, gindeste ca tu faci parte din acea familie, deci esti rezultatul acelei familii corect?
Ai mostenit si tu din acea familie caracteristici, ca or fi bune, sau mai putin bune, cam toate se mostenesc.
Dar ca idee caracterele alea mai putin bune, alea se com mostenesc cel mai bine si mai mult.
Tu ai si de la mama si de la tata cate ceva. Asa ca daca ai de la mama ceva bun sa spunem, asta pentru ca ai zis tata este cu beutura, va lsat bla bla, dar sigur ai mkstebnit si de la el ceva, deci nu de bine.
Asa ca toate astea ce leai mostenit or sa te ghideze in drumul tau prin viata, am putea spune ca ce iti este scris in frunte tie pus scuze dar sa stii ca zicala aia e cam adevarata.
Noi mostenim o baza de la aprinti, iar aceasta mostenire ne duce pe noi prin viata, este ca si cum spune zicala, suntem din nastere stampilati cum o sa fim.
Suna el cam aiurea, dar mare parte este cam adevarat, daca intelegi ce zic eu pe aici.
Daca esti nascuta sa fii cineva, sa ai ceva, atunci aia se va intampla mai mult ca sigur.
Daca esti fabricat sa nu ai, sa nu poti, ori sa fii rau, betiv, criminal, violator, ala vei fi, adica mostenesti acele caracteristici, si doar intimplarea sa nu ai conditiile propice ar putea face sa nu te exprimi., sa nu devii asa.
Deci tu poate ca ai suflet bun, dar poate ca ai fizic nu prea argataor, poate ai caracter respingator, doar spun, nu lua ca spun ca asa ai fi tu, eu doar banui, sau spun ce cauze ar fi.
Daca tu stai si observi o sa vezi ca vorbesti ca taicatu, sau ca maicata, ca ai ticuri ca si ei, ca ai purtare asemanatoare ca a lor si asa mai departe.
Toate astea pot influenta si chestia asta legata de relatii.
O sa mori fata batrina, cred ca deja ai riduri cit brazda de la plug vai de capu tau, ai ramas fara relatie, esti deja terminata apucate de gitul de la o sticla ceva, vezi poate iei urma lui taticatu
Ce dreacu sa ai tu relatii, lasa stai singura, nu mai duce mai departe caraterele ce le ai, mai nenorocesti si pe altii
Dar mai intrebat cumva daca sa-l ti-l cer?, M-am oferit eu in schimb...
Nu te-am întrebat, pentru că numai de oameni răutăcioși și care își permit să mă jignească dau pe acest Forum, la întrebarea mea!
Cine ti-a spus ca, ai viata ta de rahat, esti plina de esecuri, cine te-a jignit, cine te-a judecat? Ioana, nimeni nu te judeca, ci te ajuta sa intelegi. Ar trebuie sa te calmezi si mergi prea departe... chiar exagerezi ce spui tu. Controleaza-te sa te calmezi, nervi, ura, suparata si de toate. Repet, nu te judeca nimeni si cineva te ajuta si iti explica de ce te enervezi, de ce suferi, de ce vrei mult, de ce te-ai saturata, etc etc. sa intelegi ce vrea sa spuna. Niciodata sa nu spui vreodata ca, ai viata de rahat, esti jalnic, esti o jucarie, esecuri, multe treaume, pierdere, etc etc. Sa stii ca, de atunci am avut prietenii si m-am distrat si acum nu mai am prieteni si viata mea e liniste si pot sa ma bucur de viata mea singur si merge mai departe. Pentru mine e perfect si peace.
Mai bine sa nu citesti la raspunsurile rautate si misto-urile. Ei nu te intelege ce simti tu, de ce suferi, etc si face misto de tine si isi bate joc de tine. Iti dau sfatul, sa nu mai postezi genul asta si raspunsurile rautate, ura si de toate... pentru ca, nu prea te ajuta sa iti explica si sa intelegi. Trebuie sa ai mare si nu te bagi in seama cu ei si sa nu faci prea multe probleme. Ca, asa vorbeste in lumea prostie si rautate. N-ai cu cine. Suntem in lumea reala.
Atunci să treacă naibii peste și gata! Nu să-mi vină mie hop-țop la mine cu arfele lor de nici 2 lei!
Să se ducă la alții și la altele să le comenteze, care sunt amețite și vai de capul lor, ca si-o trag și după nu știu ce sunt cu ele! La alea să se ducă cât mai mulți să le judece și să facă mișto, nu la mine!
Eu nu sunt obligată și nici să le dau dreptul de a mă critica pe mine!