Daca esti un tip introvertit e si normal sa ai stari de anxietate cand cunosti persoane noi,sau cand iti faci prieteni noi, pentru ca persoana s-a purtat frumos, bine azi cand ai cunoscut-o, dar nu stii ce vrea de la tine, cum va fi pe viitor.Si eu am problemele astea(in afara de faza cu plansul)e aiurea rau.Incearca un psiholog.
Nu neaparat, dar dupa ce ajung acasa, vai doamne.
Sau pe net...
Oricum, nu are cine ma baga in seama.
Probabil nu stii cum sa iti controlezi emotiile si sper ca sunt lacrimi de bucurie ca ai cunoscut pe cineva incearca sa ai mai multa incredere in tine
Păi, asta e bine (că nu te bagă în seamă). O să plângi mai puțin.
Cam așa, de asta și încerc să mă feresc de alte contacte cu oamenii.
Plâng, nu știu de ce. E ciudat, chiar daca mă înțeleg bine dintr-o dată vreau să rămân singur și mda.
Ai simtit emotii puternice pe moment, si le dai afara când esti singur.
Vezi videourile tipului asta e mai bun decât orice psiholog.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLJonATH_53vF9SVoQE5zdlNHPZe9GDvdT
https://www.youtube.com/playlist?list=PLwetToau3Jt-ZAzODFfFg5380dpU2jRG5
Salut,Razvan. Eu tot sunt sensibila la plins,doar ca nu atunci cand cunosc pe cineva nou,asta e motiv de bucurie, gandeste-te la prietenia pe care o poti lega in viitor cu unii dintre ei si iti va trece plinsul. Daca plingi fara sa te poti controla, atunci asta nu e doar din motiv ca cunosti pe cineva, astea-s emotii, tu spuneai ca nimeni nu te baga in seama, si asta e o reactie la faptul ca cunosti pe cineva ....nustiu cum sa explic in sinea mea inteleg dar sa explic mai greu parca tot acolo ajung...
Poate nu esti obisnuit sa cunosti oameni noi?
Poate esti introvertit si te epuizeaza prezenta altor persoane?
Poate suferi de anxietate?
Nu avem de unde sa stim noi, ar trebui sa mergi la un psiholog. Si sa te studiezi. Sa vezi ce anume iti declanseaza anxietatea. Sigur e un moment cand faci,, click''.
Probabil sunt persoane care te fac sa te simti foarte incomod. Iti pun intrebari care te jeneaza? Ti se pare ca trebuie sa te fortezi sa te comporti intr-un anumit fel ca sa te faci placut? Esti prea rusinos?
Altfel de ce sa te intristezi din asa motiv? Stai linistit, or fi tot oameni cei pe care-i intalnesti. Si ei se duc la WC, traiesc la fel ca tine chiar daca nu ti se pare. Difera doar comportamentul.
Nu stiu de ce tot recomanda lumea psihologi, dar e clar ca pentru multi e peste putinta lor sa te asculte si sa te inteleaga (la modul general cu cine are probleme similare - dar probabil ca nici n-au copii ca sa stie).
Ce e gresit cu tine? Ca ti se pare anormal sa fii bagat in seama?
Asa o fi modul tau de a fi, dar acest mod iti va amplifica mai rau starea si nu-ti va aduce niciodata vreo bucurie. Invata sa te si bucuri de existenta ta pe lumea asta, crezi ca nu meriti? Pai gandeste-te la cati copii bolnavi de cancer si alte boli foarte complicate de tratat avem in toata tara. Gandeste-te cum o duc ei (si cat o vor mai duce). Extrem de amara comparatia. Crezi ca pentru ei mai inseamna ceva trist cand vine cineva si le intinde o mana cu mancare, jucarii si un zambet sincer?
Trebuie sa inveti sa inoti bine prin societate, iar asta nu e un chin, ci poate chiar o mai mare implinire.
Fii tu insuti si invata sa nu te mai ascunzi sub pat. Crede in tine si nu te mai speria de lumea din jur, exista lucruri mai rele de atat.
PLM-placinte cu lacuste maro si iti trece joi dupa Miercure Ciuc, a 17 halta din padure.
Buna, draga! Cred ca esti prea emotiv, de asta ti se intampla asa.
Ce zic eu? In primul rand, roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute(ma voi ruga si eu pentru tine, iti promit!) si incearca sa te apropii mai mult de El! In al doilea rand, incearca sa merg isi la un psiholog! Nu-ti fie teama, faptul ca mergi la un psiholog nu inseamna ca esti nebun, ci doar ca ai o problema emotionala. La psiholog nu au ce cauta oamenii nebuni, un psiholog nu are ce discuta cu un om nebun. Eu te pup cu drag si iti doresc o dupa-amiaza linistita si toate cele bune! Pa!
Exista teama aceea ca poate nu te-ai descurcat cum trebuie in conversatie. Sau poate ca int-un fel sau altul te-ai simtit inferior in fata persoanei sau chiar in cadrul discutiei. Sau poate ca este altceva, ceva inexplicabil.
Oricum ar fi si orice ar fi, nu trebuie sa lasi nici un fel de gand si niciun simtamant care iti tulbura pacea sufletului si buna dispozitie.
Ai nevoie sa petreci mai mult timp cu oamenii in mod real, nu virtual, in orice tip de activitate.
Se produce ceva emotional acolo in creierul tau care declanseaza o stare de emotie,ai nevoie de experiente,posibil rar te intalnesti cu cineva, e normal creierul trebuie sa se adapteze, si eu am avut chesti de astea si am, daca nu ies din casa o saptamana parca mi aiurea sa ma vad cu cineva, nu sta in casa si socializeaza mai mult razvan
anonim_4396 întreabă: