| Zaharia_Mariana_1978 a întrebat:

De ce divortam?

Răspuns Câştigător
| DavidUnicorn a răspuns:

- Neînţelegere
- Gelozie
- Înşelătorie
- Răutate
- Sărăcia
ş.a

Funda?

17 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Din numeroase motive.
Fie pentru ca partenerii evolueaza diferit si nu mai impartasesc aceeasi viziune asupra vietii.
Fie ca unul dintre ei calca gresit si celalalt nu poate trece peste.
Fie apar diverse vicii.
Fie persoanele evolueaza diferit si nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda si nu se mai inteleg.
Fie dispare pasiunea si cei doi erau intr-o relatie bazata doar pe pasiune.
Fie au intrat in relatie respectiva fara sa fie pregatiti sau din motive gresite.
Fie exista probleme cu banii, in general, neajunsuri care cauzeaza certuri prea dese.
Exista mult mai multe motive decat ce am enumerat eu mai sus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca sa nu ne pierdem viata langa cineva pentru care nu mai simtim nimic

| Fatamuntilor a răspuns:

Avocatii o stiu cel mai bine, de acolo castiga painica!
Nepotrivire de caracter...

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De multe ori motivele nu coincid cu realitatea.
Asa ca, invocam ceea ce ne convine si anume
Nepotrivire de caracter!
Dar se mai divorteaza si din N motive.
Inselam/suntem inselate/certuri/batai...
Lista poate fi destul de lunga.
Important ar fi sa nu ajungi acolo, dar daca alta iesire nu exista, apelam la avocati.
O zi bunahappy

| TheCuteOne a răspuns:

Din cauză că nu ne-am căsătorit de la început cu persoana potrivită pentru noi.

| Mayar a răspuns:

Pt ca barbatii nu pot sta cu o singura femeie, sunt prea caini in calduri [ daca se simte vreunul, felicitari! Ca exceptiile sunt exceptii - prea rari]

| 愛日本 a răspuns:

Pentru ca apar diferite situatii care ajung la limita, apar alte persoane care complica relatia, probleme de natura financiara, neintelegeri, vorbe grele, fapte.

| T0T a răspuns:

Ce intrebare... Datorita ca ori unul dintre parteneri isi face de cap cu altcineva, ori pentru ca nu se mai inteleg...

| Musique a răspuns:

Viziuni diferite.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Mayar):

Eu ma simt o exceptie. ^_^ Am tinut sa te informez ca sa ai placerea de a cunoaste perfectiunea in persoana.

| Mayar a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Ma bucur sa aflu asta. Din pacate, mi-a fost dat sa vad prea multe persoane putin demne de incredere. Faptul ca afirmi ca nu faci parte din aceasta majoritate imi da totusi speranta ca poate exista si altii ca tine.

In primul rand,a fost o gluma chestia cu perfectiunea, nimeni nu e perfect, conteaza sa tindem permanent spre asta happy.In al doilea rand, vezi tu, barbati sunt modelati de societate.Ca sa nu fi,, bad boy,, esti considerat banal.Ce daca acei,, bad boy,, sunt niste pustani fara minte care nu au nimic,, bad,, in ei, conteaza sa arati ca o ciora vopsita cu inele si cercei.Acum,sa nu aruncam asta doar pe barbati.Da, sunt idioti fara minte care uita ca la un punct se cam termina adolescenta, dar femeile de ce se plang dupa? Serios acum.Ce femeie, sa spunem la 20 ani, alege unul care sta la baie mai mult ca ea si poarta 1 kg de fier in cercei si inele? Adica unele sunt chiar credule, sa nu le spun toante, ca isi inchipuie o schimbare in bine din partea lui.O femeie va schimba un barbat daca si el vrea, dar niciodata 100%. Greseala incepe de la alegerea initiala si merge pana la punctul in care se convinge ca asa e el.De obicei acel punct vine cam tarziu. Daca au noroc nu le separa decat un act de libertate, dar mai ghinioniste sunt cele care au si cate un copil.Sa vezi acolo distractie.

| Mayar a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

M-am prins ca ai intins putin adevarul spre a-i oferi un aspect nostim. E bine ca ai simtul umorului. Sunt si baieti care tind sa fie de treaba, si dupa cateva saptamani sau luni, realizezi cine sunt de fapt, si chiar nu sunt prea 'frumosi' la interior, ma refer. Acum, vagabonzi si tipii ''bad boy'' cum le zici tu, sunt exclusi din discutie. De la o posta se vede ce specimene sunt. Nu are rost,,, Sunt multe idioate carora le plac astfel de baieti... nu am putut sa pricep niciodata alegerea facuta de ele... poate ca se cred atat de importante si demnde de admirat, incat chiar cred ca un baiat-un astfel de baiat s-ar 'cumnti' si ar iubi-o doar pe ea. Asa porcarie nu visam nici cand eram mica. Dar totusi, unele viseaza siacum.
Deci, sa revenim la subiect, mi-a fost dat sa vad multi prefacuti, care pareau de treaba, si de fapt erau niste... deci aveau un caracter ce lasa mult de dorit + un comportament de caine in calduri. Cu putina rabdare, pot fi observati si demascati, multe 'destepte' cad in plasa lor, chiar si unele mai ingenue si asta chiar ma intristeaza. De aceea, majoritatea par a fi de treaba, si de fapt nu sunt. La aceia ma refer, si sunt o multime de ei. Si dupa cum ai observat, multe fetesufera din cauza lor, in schimb ce baietii de treaba sunt acaparati de tipe,,,, cu care eu chiar nu as vrea sa am deloc de-a face, care ii joaca pe degete. Ce sa zic? La urma urmei, am putea spune ca si victimele sunt oarecum de vina, din cauza ignorantei si a naivitatii,,, nu-i asa?
Dar unii se prefac superb, si asta nu ma incanta deloc.

Personal nu am cautat niciodata ca femeia sa fie 90-60-90,ci sa aiba un iq care sa ne permita o conversatie mai departe de oja si pantofi. Avand in vedere alegerile mele, nu am ajuns niciodata sa fiu,, jucat pe degete,, ci am facut lucruri din placere, fara sa le ceara.Da si ele sunt oarecum de vina.Insa un om oricat se preface nu va juca la infinit.Dar cand isi da jos masca tot ele aleg sa accepte de dragul,, iubiri,,.Eu zic usurel si sa alegem, nu in disperare, ci in cunostinta de cauza.Asa toata lumea e fericita si nu mai avem subiecte ca,, divortul,,. Seara buna.

| alinutzaa2 a răspuns:

Divortul in general e din cauza neintelegerilor

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

De tot.

Întrebări similare