| Mario1996 a întrebat:

De ce e atât de greu să ai prieteni buni? De ce?

18 răspunsuri:
| BlaineCharles a răspuns:

Nu te stresa pentru asta dacă nu găsești un prieten bun acum o să-l găsești fix când nu te aștepți.

| MistarGoGu a răspuns:

În viata prietenii sunt cam câte degete ai la mâini *( 10 )! Aia dovediti și testati de vreme! Iar din cei 10.2 sunt mama și tata!

| MistarGoGu a răspuns:

Top 5 greșeli care STRICA prieteniile! Fugi de ele ca dracu de cruce!
# bani dați în împrumut fără acte și termen de rambursare *( 2 luni, 6 luni sau maxim 1 an )!
# schimbatul / pasatul gagicilor pe post de " jucării erotice "!
# Mersul în vacante cu copii după voi! Se cearta mucosii și voi va băgați între ei!
# Mai mult de 6 ore pe săptămână la o distracție sau o bere!
# Împrumutatul masinii sau găzduirea rudelor!

| KovacsB a răspuns:

Poate tu.

| simplaexistenta a răspuns:

Ca viata e in sine grea

| Mario1996 explică (pentru BlaineCharles):

Cine știe...

| Mario1996 explică (pentru KovacsB):

Eu nu am nicio vina

| ALM2000RO a răspuns:

Fiindcă oamenii de calitate sunt foarte rari, astfel că prietenii buni și veritabili cu adevărat în viața unui om (și pe care să-i și mențină ca prieteni de-a lungul vieții) îi poți număra, de cele mai multe ori, pe degetele de la o mână maxim.

| Madaxo97 a răspuns:

Lumea din ziua de azi nu mai e dispusă să muncească și să se implice emoțional într-o prietenie adevărată, nu își mai bate nimeni capul, e fiecare pentru el, devenim tot mai singuratici, "independenți", așa e la moda acum

| Mario1996 explică (pentru Madaxo97):

Trist rău...

| Mosotti a răspuns:

Ptr ca majoritatea oamenilor nu sunt buni, de aia.
Deci e f simplu.

| Hyperion7 a răspuns:

Realitatea pe care o creezi e formata din gândurile tale!
Daca tu nu vezi in nimeni prieteni buni, nu o sa ai prieteni buni, pare SF, dar nu e!

| Mario1996 explică (pentru Hyperion7):

...

| Madaxo97 a răspuns (pentru Mario1996):

Așa este, e trist, dar nu îți pierde speranța, poate la un moment dat în viață vei da de o persoana care chiar îți va fi prieten cu adevărat, sunt mai rari dar există astfel de persoane, fratele meu de exemplu are un prieten din copilărie de la grădiniță,(în prezent adulți) care chiar își merită acest nume și statut de prieten adevărat, nu există chestie la care zică nu când vine vorba de ajutor, indiferent că e vorba de împrumut cu bani chiar si sume măricele, sau telefoane la ora 2-3 dimineața în caz de urgență, sunt mereu acolo unul pentru altul, ce au ei m-a făcut să nu îmi pierd complet încrederea că acolo undeva mai există prietenia adevărată.

| SpurcaciuneDelicioasa a răspuns:

Calitati diferite, gusturi diferite, egou ridicat, griji aiurea, frica, insecuritati, materialism, bani, invidie, asteptari prea mari, exagerari, orgoliu, mandrie, nepasare, si lista continua...

| Cipi1212 a răspuns:

Pentru că nu prea se mai găsesc oameni de calitate.

| ReddY25 a răspuns:

Pentru că aproape toți sunt pe interes în prezent

| Yaesmin a răspuns:

Că pe unii îi cheamă Taranee, pe alții Irma.

Întrebări similare