Câte răspunsuri idioate poţi să primeşti la întrebările de genul...
În primul rând, pentru supraveţuire. Înainte luptam pentru o bucată de carne, acum luptăm pentru un loc de muncă. Se face o selecţie, nu toată lumea are calităţile necesare pentru a supraveţui chiar şi în o societate ca a noastră, care încearcă să-i ajute şi pe ăia slabi.
Mai este şi lupta pentru dominanţă, stabilirea ierarhiei. Apoi, competiţia asigură şi evoluţia.
Scurt pus, competiţia e ceva instinctual şi necesar.
Pentru ca viata in sine e o competitie impartita in 2 mari categori si anume: o categorie a celor cu bani si acea categorie fara, s au prea putini bani...
Viata e o competitie! Vrem sa dovedim ca putem, dupa ce am dovedit ca putem vrem sa demonstram ca suntem mai buni! Nimeni nu se multumeste cu putin.Este un viciu(dorinta de mai mult). Odata ce crestem ne pierdem omenia din noi si devenim roboti care incearca sa ajunga la perfectiune si nu reusesc! Cat la % zici ca am dreptate!?
De necaz ce le e si invidia asta prea mare si nu se mai respecta om pe om nici chiar prieteni respectai si tu cum te respecta si ei succes funda
Uff, asta e grea! Pai...fiecare vrea sa fie cel mai frumos, tare, sexy si altele..mai exact sunt orgoliosi. Si asta e spiritul oamenilor... foarte putini mai sunt oameni adevarati. Sper ca raspunsul sa te satisfaca indeajuns pentru a-mi darui o funda
Cartile in biblioteca le punem in ordinea dorita.Ele nu gandesc, dar contin multa intelepciune. Noi gandim, asa ca nu vrem sa stam pe orice raft. Daca am avea si intelepciune ne-am construi raftul nostru fara sa-i mai impingem in jos pe ceilaiti.
Pentru că omul cu cât mai mult are, cu atât mai mult vrea. este o competiție a vieții, unde omul se întrece cu sine și devine lacom și avar
LanguageMaster întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: