| Angel31 a întrebat:

De ce femeile in general se implica in mai multe relatii? Ce gandesc atunci cand mint cu nonsalanta partenerii?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Citesc aici raspunsuri si ma surprinde gadirea unora! Daca nu ai ce-ti trebuie cauti in alta parte! Nu este oare un exemplu de lasitate, josnicie si lipsa de caracter.Nu asa este corect.Ai curajul... spune stop in ochii persoanei de langa tine,spune ce urasti, ce nu-ti place, ce nu merge!

16 răspunsuri:
| furios4you a răspuns:

Se gandesc la oIo si baietii la (o) logicbig grin

| Kissmeagain a răspuns:

Pentru ca o fac...atat timp cat le dai respect,incredere,dragoste si protectie sunt ale tale si se implica trup si suflet.
Daca mint, ori nu le-ai dat ceea ce am enumerat mai jos, ori nu ai ales fata potrivita.Sunt unele care nu pun deloc suflet in ceva, si le este foarte usor sa minta crezand propriul adevar.La fazele cu inselatul...eu cred ca ele cauta ceea ce nu gasesc la partener, si incearca sa completeze avand doi barbati alaturi.Asta mi se pare de-a dreptul prostesc.Dar sunt si astfel de fenomene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile se implica mai mult, pentru ca in momentul in care au pe cineva langa ele, totul este de 10 ori mai usor, de 10 ori mai frumos. Noi suntem foarte apropiate de barbatii pe care ii iubim. Cand mint partenerii? Ca protejeaza? Ca ranesc? Ca isi doresc altceva? Ca ascund ceva? Sunt multe, depinde de circumstante

| Oannaa30 a răspuns:

Io cred ca asta depinde de persoana.Nu trebuie sa catalogam fiecare persoana ca ar face asa ceva.Nu toate femeile sunt la fel,nu trebuie sa generalizam. Cele care apeleaza la astfel de^gesturii^sa le spun asa sunt niste persoane care nu iau viata prea in serios,ori au avut si ele la randul lor deceptii,dejamagiri care le-au creat starea asta, ori sunt materialiste, ori.nu stiu.sunt o multime de motive, numai persoana in cauza poate sti.Io una nu as apela la asa ceva, nu mi-ar sta in fire.Ma rog. pupici

| Lidiushk a răspuns:

Eu nu cred că o femeie înșeală sau minte pentru că e fericită,împlinită în cuplu și nu mai poate de bine! Din moment ce recurge la astfel de fapte ceva îi lipsește,o face nefericită si o determină să caute ceea ce nu are acasă! Bărbații au cu totul altă viziune,unii sunt superficiali,nu își arată mereu sentimentele iar noi, femeile suntem foarte atente la detalii,simțim nevoia să fim ocrotite,ajutate,iubite, răsfățate, respectate.Eu dacă simt că prietenul meu e f atent cu mine și nevoile mele și îmi demonstrează că mă iubește,îl răsplătesc pe măsură,îi îndeplinesc toate dorințele posibile, îi dau un feedback, iar dacă simt că se schimbă față de mine cu ceva îi răsplătesc cu aceeași monedă!

| nekane a răspuns:

Si de ce "in general"? Un barbat inteligent stie sa tina o femeie langa el, stie sa obtina sinceritate si fidelitate, stie ca o femeie este sincera atunci cand primeste intelegere si comunicare.

| Crisu a răspuns:

De ce? Pentru ca ele pun suflet repede, ele se ataseaza repede de o persoana. Ce gandesc atunci cand sunt mintite? Cred ca in momentul respectiv sa gandesc la razbunare, dar la scurt timp isi dau seama ca nu e o idee buna si incep sa-si planga de mila.

| UPSsss a răspuns:

Buna,daca ai 31 de ani scuza-ma ca iti spun dar mi se pare copilareasca intrebarea ta.Hai sa fim seriosi ca sunt si mii de barbati care fac acelasi lucru si raspunsul pe care ti-l voi da acum este valabil pentru ambele sexe: ce iti doresti u cel mai mult intr-o relatie?-presupun ca iubire,intelegere,comunicare, afla de la mine ca si o femeie isi doreste acelasi lucru.Ce faci in momentul in care nu primesti aceste lucruri?-cauti pe altcineva, doar ca de multe ori femeile sunt un pic mai sensibile si pun cu greu punct intr-o relatie si asa continua sa alerge pe 2 fronturi pana in momentul in care este sigura de unul din ele.Stiu este un lucru dureros sa afli ca partenera ta te inseala dar trebuie sa analizezi tot parcursul relatiei si sa vezi de fapt unde ai gresit cu siguranta undeva este si vina ta. Daca intr-o relatie sunt 2 care se implica si care formeaza acest cuplu automat amandoi gresesc cu ceva nu se poate spune ca este vina unei singure persoane!
Asa ca pe viitor fi mult mai atent cu partenera ta si vei vedea ca va fi mult mai bine...succes

| Angel31 explică (pentru UPSsss):

Sincer nu iti inteleg raspunsul. Ok, greseala mea ca nu am detaliat mai mult problema sa poti concluziona mult mai bine ideea. Eu cand eram mai zapacit am avut o relatie cu 2 fete simultan si nu am indraznit sa ascund aceasta isprava, ambele stiau una de cealalta. Te intrebi de ce am fost atat de nesimtit. Prima ma tot amenintat ca e insarcinata si tra la la si bla bla bla pana m-am prins ca e cacealma si asa am decis sa acord o sansa altei partenere. Cu prima a ramas sa clarificam situatia fata in fata cu toate ca am avertizat-o ca m-am cuplat cu alta persoana. In urma discutiei in 3 avand in vedere ca nu am ajuns la o concluzie am decis sa rup orice discutie cu ambele fara ascunzisuri si fara fatade. Ei bine fosta mea partenera a jucat pe 5 fronturi, sunt curios ce argumente poti aduce in acest moment. Oare cum te simti intr-o situatie asemanatoare cand afli ce se intampla?

| Angel31 explică (pentru fabiola):

Am discutat din momentul in care am observat ca ceva nu e ok, am indraznit sa o fac mincinoasa cu toate ca sustinea ca nu e adevarat, am incercat sa o fac sa inteleaga faptul ca nu e obligata sa stea langa mine daca nu ii face placere, dar sa imi spuna in fata fara ascunzisuri. Foarte inteligent raspunsul tau, scurt si la obiect.

| fabiola a răspuns:

Multumesc pentru apreciere si ma bucur daca ai procedat asa! O relatie corecta se bazeaza pe respect,iar acesta trebuie sa-l ai chiar daca incetezi acea legatura.E frumos, e corect, e sincer!

| UPSsss a răspuns:

Prefer sa ma abtin nu vreau sa iti jignesc fosta partenera! nu am avut niciodata doua relatii in paralel dar niciodata nu poti spune niciodata, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat fi mai atent pe viitor.

| Angel31 explică (pentru fabiola):

Merita apreciat raspunsul tau, a fost scurt si cuprinzator. Nu am ezitat nici cum sa respect persoanele din jurul meu si nici nu am de gand sa fac asa ceva.

E mai bine asa indiferent de natura lucrurilor. Problema intampinata cu fosta partenera se complica pe zi ce trece si asta ma determina sa ma dezbrac de caracter in asa fel in cat sa afle si persoanele din jur cine pledeaza pe post de "victima". Cu cat esti mai atent cu atat mai ingaduitor si vezi tu ce se intampla, anumite persoane se prind ca un scai de gramul de incredere ce li se ofera.

| UPSsss a răspuns (pentru Angel31):

Dc trebuie sa afle si persoanele din jur toata povestea ta? dc trebuie sa iti speli lucrurile murdare in public? te avantajeaza cu ceva? sau schimba asta ceva?

Ma refeream la persoanele apropiate, in momentul in care a plecat cu mine am promis ca ii va fi bine si voi face tot ce imi sta in putere sa ii fie bine si in final ce primesc? Urasc minciuna, prefacatoria, mascaradele si teatrul ieftin. Aceste lucruri ma determina sa clarific situatia, nu am de gand sa fac valuri asa mari dupa cum banuiesc ca ai inteles.