Româncele nu preferă bărbații de alte etnii dar daca se intampla ca vreuna sa nu gaseasca iubirea la un român si o gaseste la un barbat de alta nationalitate, asta e. Nu face din asta o regula pentru ca nu e asa.
E o generalizare cam mare, dar sa lasam asta, voi incerca sa-ti raspund putintel la intrebare, sa-ti spun parerea mea mai exact.
Tind sa cred ca cei de alte nationalitati au un mod diferit de gandire, de a se comporta, de a vorbi, iar asta le starneste o atractie si un interes pentru respectivii, in timp ce romanii, sunt predominant la fel.
Nu stiu, dar tind sa cred ca doar in Romania auzi ca femeile sunt materialiste, si asa mai departe.
Barbatii au un fel de frustrari, dispret, iar asta-i face sa fie mai paranoici.
Bine, precizez din nou, asta e doar parea mea persoanala.
Deci îmi dai dreptate? Așa e că româncele preferă bărbații de alte etnii?
Marea majoritate a româcelor sunt cu români din cauza lipsei de alegere. Îți dau un exemplu. Dintre toți străinii pe care îi știu niciunul nu are probleme în a cunoaște o fată sau a își face o prietenă, pe când românii pe care îi cunosc în general mai întâmpină și dificultăți. de ce? De ce sunt restul mai populari?
Dar în general dacă au de ales, majoritate aleg bărbatul străin.
Bine. recunosc că și eu în general prefer unguroaicele în detrimentul româncelor, dar cu ungurii e altă poveste... mare parte sunt românizati
De când e datoria bărbatului să întrețină femeia? 2019... aloooooo?!
Fetele de care vorbești tu sunt la rândul niște putori ordinare
Nu pot generaliza, dar nici nu pot să-ți zic ca ai deplina dreptate.
Pot spune doar atât, ca o parte din ele, da, prefera bărbații de alte etnii.
Unele însemnând? 10% 20% 50% 80% aproximativ după părerea ta
Mda... bine că eu trebuie să mă chinui să impresionez o nemțoaică pe când un neamț flutură un teanc de bani și toate îi pică în poală.
Foarte cinstită e viața asta...
În fine. ideea e că sunt și românce care preferă românii dar marea majoritate preferă bărbații de alte etnii
Nu chiar... prefer blondele înalte cu ochi albaștri. Nemțoaicele per total îmi par mai frumoase dar prefer să fiu cu cineva din propria etnie... păcat că româncele nu prea inteleg ce inseamna asta
Nordicele... dar în afară de suedeze că-s liberale. Prefer nationaliste / conservatoare
DanielFlorescu întreabă: