Absolut deloc. Te-am întrebat de unde îți iei informațiile conform cărora bărbații nu rămân cu nimic după divorț. Ai o statistică oficială din care rezultă că "ăsta e adevărul"?
Ți s-a pus pata pe ele sau ești din clanul curcubeu? ))
Încearcă să te concentrezi puțin...
Ai făcut o afirmație: "in majoritatea divorțurilor femeia preia totul "
Te-am întrebat dacă îmi poți prezenta niște date care confirmă această afirmație.
Răspunsul tău: "păi femeile au "mereu" dreptate chiar dacă e vina lor"
În concluzie, nu ai absolut niciun fel de date reale care-ți susțin afirmația. Tot ce ai este o părere, care se întâmplă să fie complet greșită.
Pentru cultura ta generală, în cazul unui divorț bunurile comune se împart între soți, iar bunurile care aparțineau exclusiv unuia dintre soți rămân în posesia acestuia.
Cazurile în care "soția preia totul" (cum susții tu) sunt extrem de rare spre inexistente.
De regula asta se intampla cand sunt si copii, cand instanta hotareste ca aceata sa ramna in casa cu ei
Nici atunci soția nu preia toate bunurile. Poate primi o parte din bunuri și pensie alimentară, în niciun caz nu "preia totul" cum aberează depression17.
Totuși soțul este și el un om care are niște drepturi și care trebuie să trăiască, nu poți să-l trimiți să locuiască într-o cutie de carton pentru că a divorțat.
Nu este adevarat, este in totalitate fals.
La divort se impart, de regula, in mod egal toate bunurile dobandite pe perioada casatoriei.
Doar daca fostii soti se inteleg altfel bunurile pot fi impartite diferit si sa ramana mai mult unuia dintre ei.
Eu mă întreb din ce grote vă trageți ăștia care aveți impresia că femeile nu muncesc. Femeile muncesc cot la cot cu bărbații de vreo 100 de ani.
Pai de unde sunt eu nicio femeie nu munceste toate sunt intretinute
Deci ești de la țară, unde femeile țin gospodării. Aia e tot muncă. În România singurele femei care nu muncesc sunt cele care îngrijesc copii, vârstnici, persoane bolnave.
Dacă n-ai fi un șomer, ai fi știut că femeile nu doar că muncesc, dar sunt majoritare în domenii precum medicină și drept, și chiar și în fabrici.
Lasă basmele create din frustrări personale și fă ceva cu viața ta că altfel te găsim tot aici, virgin și depresiv, peste 30 de ani.
Ești mai rău decât o casnică, măcar aia ține o casă, după tine mai mult ca sigur încă strânge mama.
Realizezi faptul ca scrii acest comentariu de pe un telefon creat de BARBATI, si locuiesti intr-o casa construita de BARBATI?
De bărbați, nu de tine. Tu ești o moluscă. Și o femeie a descoperit wifi-ul. Singurul motiv pentru care bărbații au descoperit mai multe decât femeile (deși e o informație falsă, dar nu te bănuiesc de abilități de cercetare și gândire critică, stai lin) e faptul că femeilor li s-a interzis accesul la educatie, li s-au furat idei și s-au ascuns contribuțiile.
Nu doar că nu cunoști istorie, legea, dar mai repeți și ca o oaie idei auzite la alți ratați redpill fără să le treci prin filtre (bine, aici nu pot să te condamn, nu ai prin ce filtre să treci, ești nul pe toate planurile).
Încearcă să-ți folosești creierul că nu e bibelou.
Ar trebui să-ți fie rușine cu google-ul în față să dai dovadă de atâta prostie.
Deja imi miroase a frustrare, pur si simplu barbatii sunt mai buni la orice
Deja miroase a homosexualitate. Suntem în 2023, ești liber să nu te căsătorești cu o femeie, sigur parteneriatele civile vor fi introduse curând. Nu te mai preocupa.
Cel mai bun raspuns citit in ultimele pe putin 2 luni!
La divort nu ia nimeni mai mult ca celalalt, cel putin pentru ce au facut impreuna in timpul cit au fost casatoriti.
Ce ai auzit tu, asa este, dar nu ai spus si ce conditii sint.Adica daca sunt copiii, deci in cazul in care cei doi au copil, acolo da ramin de regula la mama, mama ramane cu copiii in casa, deci va lua mai mult pentru ca is copii, plus il pune pe mascul sa dea si pensie copiilor.
In cazul in care cei doi nu au copiiI, se imparte jumate jumate, nu exista ce spui tu sa ia femeia mai mult.Indiferernt cine ce a muncit, aia nu conteaza, totul se imparte la 2, dar numa ce sa obtinut in acel timp. Cu ce ai venit in acea casatorie aia ramane doara al tau.
Barbatii creeaza telefoane cu jocuri stupide, femeile iti vindeca hemoroizii pe care-i faci pe scaun holbandu-te la ecranele inutile create de barbati