Pai normal.Mai ales daca e si un copil la mijloc, sau mai multi.De ce sa faci sa sufere, pe langa sotul/sotia ta si un ingeras care n-are nici o vina? Multi copii ajung sa faca tot felul de lucruri din cauza inconstientei parintilor.Ei au nevoie de ambii parinti! Mie mi se pare total aiurea sa inseli doar pentru sex. Daca nu merge si nu merge, divort.Nimeni nu te judeca daca iti refaci viata dupa aceea, nu?
Pai majoritatea casniciilor implica la un moment dat o relatie ce depaseste 4 ani acesta fiind timpul maxim al unui om activ regulat sexual in care corpul secreta anumiti hormoni ce il mentin satisfacut de partener asa ca va cauta relatii extraconjugale pentru a se multumi. Cat restul relatiilor ce rezista se bazeaza pe secretarea altor serii de hormoni, legatura dintre cei doi devenind bazata pe sentimente mai inocente...o dragoste construita pe respect, cunoastere si apropiere.
(dupa toate astea cer si funda)
Dupa parerea mea cei care inseala sunt redusi mintal.Frate,nu-ti mai convine? Foarte bine, da divort si cauta pe altcineva, n-ar fi mai logic? De ce sa sufere cealalta persoana pentru inconstienta ta.Mai intai discuti cu partenerul de viata problemele care au aparut si cautati o solutie, nu la prima piedica, hop te duci sa inseli.P.s. Si acum urmeaza partea cand se gasesc unu, doi sa ma contrazica, vorbind vulgar si sustinand adulterul)
Bazaconii .
Glumeam , pe aceiasi " metoda " ma bazez si eu si e mult mai ok decat sa incepi sa minti ca o iubesti ( cu adevarat ) dar ceva nu mai merge.
Miihaa întreabă:
Paul21_7301 întreabă:
AliG întreabă: